Arama sonuçları: *

• Users: sahins2
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

GTX 750 Ti Ekran Kartımı 1550 TL'ye Neden Satamıyorum?

her yere ilan attım 1500 yazdım 1000 e kadar vereceğim acil ihtiyacım var neden satılmıyor yüksekmi yazmışım bilgilendirecek varmı
  2. S

iPhone 13 pro 16 bin TL

16 bin diyor 1.5 ay kullanım süresi var sıfır gibi kutudan çıktığı gibi pil 95 kayıt işini dert etmeyin ben hat takmiyacam zaten o cihaza sad de fotoğraf çekilme falan kutu falan var en önemli detay 256 GB cihazn ne diyorsunuz akşam 5,30 6 gibi almaya gidcegim
  3. S

sistemimi satıyorum ne kadar eder

letgodaki facedeki biglsizi insanlardan bıktım artık burası en azından fiyatları biliyor ortalama elimde 240 hz monitör razer set 6700 xt i5 10400f li pc var tek tekde satabilirim toplu olarak inidirm olur ihtiyacı olanlar özelden ulaşsın lütfen ciddi alıcılar gelsin ek not 6700 xt amerikadan...
  4. S

Acil Yardım Yurt Dışına Ürün Satışı

sahibindede bi ipad ilanı attım ipad 12.9 pro 2020 128 likyanında apple pen 2 ile işte bi kadın yazdı yurt dışından yazıyormuş değişik bi ülke dedi hatıralmıyorum şuan wp den yazdı nuraması 233 ile başlıyordu ganadaki yeğenine alacagını söyledi dolar üzerinden en son kaç olur dedi 900 yazdım ama...
  5. S

konuyu silin

selamlar genlçer öncelikle şunu atiyim sadece yardım edecek arkadaş varsa muhabbeti anlatırım ben bunu kadın dilinden tercüme edecek varmı
  6. S

bilgisayarım kaç para eder acil

öncelikle selam fazla vaktim yok ilanının açıklamasını atıyorum özelliklerini görün diye şimdiden teşekürler ?nce hesapdan al?nd? bütün parçalar? ekran kart? hariç 7 aydir kullan?yorum garantili fatural? kutulu mining yap?lmad? sadece valorant oynand? evime gelip istedi?iniz testi...
  7. S

1200 tl Telefon Redmi

arkadaşlar redmi note 8 buldum tertemiz 1200 tl diyor ama sorunu şu adam yazılım atılması lazım diyor ne alaka nlamadım hiç bi sorunu yok hat okuyor falan filan tek sorunu şuymuş wifi bağlanmadan telefon arama yapamıyormuş düzlerimi bu düzelmezsede çok sıkıntı olmaz bana tor browsera falan...
Geri