Arama sonuçları: *

• Users: Qadroon
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Qadroon

NİKON D7100 HK YARDIM

Dostlar selamlar fotoğrafçılığa merak saldım ve bir anda fotoğraf makınası aldım fakat fotoğraf çektiğimde ekran beyaz oluyor ve çektiğim fotoğrafta beyaz oluyor haliyle örnek olarak ekte resmi gösteriyorum böyle beyaz oluyor ve makına hk pek bilgim yok bana yardımcı olabilcecek arkadaşları...
  2. Qadroon

Öneri REDMİ NOT 12 PRO 5G NEREDEN ALINIR ?

Dostlar selamlar yakın zamanda trendyol üzerinden bir REDMİ NOT 12 PRO 5G cihaz satın aldım fakat cihazda şarj aleti ve telefon orjinal hissi vermedi sarj aletini elimdeki orjinali ile karşılaştırdığımda ağırlık farkı kesim farkı vb. farklılıklar göze çarpıyordu telefonun seri numarasını...
  3. Qadroon

Yardım TELEFONUM VE ŞARJ ALETİM ORJİNALMİ ?

Arkadaşlar selamlar yaklaşık dün teslim aldığım cihazdan işkillendim ve detaylıca telefona baktım 1. fark ettiğim detay şarj cihazının orjinaline göre aşırı hafif olması ve baskı/ basım hatası +++ yazılarının çok kabarık düzensiz yazılması iyice içime kurt düşürdü fakat telefonda bir şey...
  4. Qadroon

LAPTOP EKRAN PARLAKLIĞI VE FAN AYARI AYARLANAMIYOR YARDIM

Arkadaşlar Selam laptop linkim bu : https://www.akakce.com/laptop-notebook/en-ucuz-dell-g15-5515-r7-5800h-16gb-512gb-ssd-rtx3060-6gb-15-6-fhd-gri-laptop-dell-turkiye-garantili-fiyati,2062730897.html Laptopumda ekran parlaklığı hiçbir şekilde kıpırdamıyor ayarlama seçeneği var fakat tepkime...
Geri