Arama sonuçları: *

• Users: ShatiG
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ShatiG

Sarı site'de "sahte" S23 Ultra ilanı

Ekran Gövde oranı tutmuyor , YouTube'da sahte telefon inceleme videolarında ki gibi. 2.el Telefon düşünenler için dikkat etmesi gerekir. Fiyatına aldanıp dolandırılmayın. Görünce bilgilendirme niyetine forum açayım dedim
  2. ShatiG

İşlemci - anakart yükseltme planım

Şuan ki ; 10100F / H410M Planladığım 5600 (2.el) / A520M (Sıfır) Maliyeti 5400₺ (Eski parçaları satışa koyacam) Gpu : RX6600 Ram : 2x8 3200 Psu : 550w Sizce daha iyisi yapılır mı yoksa böyle iyi mi ne dersiniz? (5 - 5.5k bütçe)
  3. ShatiG

Öneri 20-30k arası laptop önerisi lazım

Genel kullanım , iş için Attıklarım uygun mudur yoksa kazık mı Ofis görünümlü İ7 13.nesil - 26k https://www.hepsiburada.com/casper-nirvana-s100-intel-core-i7-13620h-16gb-1tb-ssd-freedos-16-tasinabilir-bilgisayar-s100-1362-bf00x-g-f-p-HBCV00007XO59V?magaza=Hepsiburada&trackingId=315309...
  4. ShatiG

MX-4 Nereden alınır?

Piyasa'da çok çakması var yorumlara baktığımda da çakma olduğunu yazan da var 4gr alacağım Nereden alınır güvenilir satıcıdan Teknobiyotik'te 250 tl mesela
  5. ShatiG

Oda'nın ışığını açınca monitör gidiyor

Ana monitör hdmi doğrudan bağlı (sorunsuz) ama 2.monitör hdmi to dpi ile bağlı Oda ışığını açınca veya abajuru açınca 2.monitör sinyal kesiyor (elektriği kesilmiyor) vi-ko marka 6'li priz var 4'ü dolu sorun nerden olabilir ne yapabilirim
  6. ShatiG

301k sıralama'ya 500k isteyen bölüm gelmedi

Bunun mantıklı açıklaması varmı çok mu yığılma var Ek tercih bi sonuç getirir mi denesem
  7. ShatiG

2.el 900 tl Arctis Nova 1 alınır mı

1 yıl kullanılmış ve pedler sağlam Kulaklık bütçesi 1000-1200 tl
  8. ShatiG

Hyperx cloud stinger alınır mı

https://www.amazon.com.tr/HyperX-Stinger-Oyuncu-Kulakl%C4%B1%C4%9F%C4%B1-HX-HSCSC-BK/dp/B07BB3PYD8?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&psc=1&smid=A1QFLZGX306S0R Bütçe 700-800 Çokça dc'de sesli sohbet yaptığım için mikrofon önemli
  9. ShatiG

Telefon alırken nelere dikkat ediyorsunuz

Ben telefon baktığımda baktığım ilk şey işlemcisidir. Eğer işlemcisi fiyatını haketmez ise direkt es geçerim Ardından işletim sistemi ve bataryaya bakarım. Kamera çok önceliğim değildir ama kötü de olmasın isterim. Siz nelere dikkat ediyorsunuz?
  10. ShatiG

Apu sisteme ekran kartı takma

Bi arkadaşım i7 3770K sisteme ekran kartı takmak istiyor Oynamak istediği oyunlar ; Valo , rust , steam pubg , cs2 , forest falan Ekran kartına 2500 tl'den fazla para vermek istemiyor 1650 uyar mı sizce yada rx 570 falan
  11. ShatiG

Yüksek boyutlu oyunu gece indirmeye bırakıp sabaha iner diyenler bakabilir

Oyun indikten sonra , pc'yi alıncaya kadar pc boşa çalışıyor O yüzden biraz da yapay zekadan yardım alarak oyun inince otomatik kapatan kod yaptım Bunu yapan uygulama bulamadım bana da baya ihtiyaç oluyordu Kodun özellikleri; - İnternet kullanımını takip ediyor - Oyun inerken kullanılan...
  12. ShatiG

Yamaha R25 mi, Suzuki GSX R250 mi

İkisi de aynı fiyat bandındalar. ilk motor alışım olacak (Ehliyeti geçen hafta aldım) Karasız kaldığım konu hangisini alsam (2.el temiz) Yamaha R25 yada Suzuki GSX R250 bana özellikleri ve görünüşü cazip geldi CBR 250R düşünmüyorum değil Bide motor tamir atölyemiz var parça olarak çokta...
  13. ShatiG

Steam profil resmi ve kullanıcı adım değişmiş

Dün normaldi bugün girdiğimde kullanıcı adı XXX olmuş ve profil resmi bu olmuştu şifre de değişmemişti sonra ben değiştirdim , steam da kimlik doğrulama açık neden böyle oldu? 1725092609
  14. ShatiG

Gaming Kablosuz Kulaklık Önerisi Lazım

Bütçe max 3500 G405 yada Barracuda x olabilir mi iyi mi
  15. ShatiG

Telegram'daki coin zımbırtıları kazandırıyormu

Böyle tıklamalı zımbırtılı bişeyler kazandırır mı karşıma çok çıkmaya başladı
  16. ShatiG

Aralıksız sms bomber yiyorum

Bu sms'lerin nerden atıldığını bulabilirmiyim biri beni delirtmeye çalışıyor
  17. ShatiG

Soundcore Q10 için ped nerden bulurum?

Soundcore Q10 kulaklık için ped almam lazım Aliexpress'te vergi dahil 256 TL oluyor Türkiye içinde başka nerelerden bulurum
  18. ShatiG

Muhabbet kuşunuzu başka ne ile besliyorsunuz

Hep bildiğimiz kuş yemi ile besliyorum başka nelerle beslenebilir marul uzattım korktu Tam yetişkin diyemem
  19. ShatiG

Discord ekonomi botumda cüzdan verilerin sıfırlanması

} else if (command === 'cüzdan') { const user = getUser(message.author.id); const userBalances = {}; if (user.money === 0) { const zeroBalanceImageUrl =...
  20. ShatiG

Mouse'u hareket ettirince çıkan dııı dııı sesleri

Kulaklık Mpow, mouse'da rival 3, imleci hareket ettirince ufaktan dıı dıı dıı seseleri geliyor neden olabilir çözümde varmı
Geri