Arama sonuçları: *

1. sapplystein

ADSL,VDSL Modem Önerisi

Bütçe 300 - 600 civarı asus modellerini düşünüyorum sizce...
  2. sapplystein

Sizce bu klavye yerine ne almaliyim?

3. sapplystein

Robot Süpürge önerir misiniz??

Robot süpürge almayı düşünüyorum, çok bilgim yok f/p bişeyler önerir misiniz? 2-3k arası olabilir veya ortalama fiyat.
  4. sapplystein

Laptop yüksek güç görünmüyor

Sorun başlıkta yazmakta. Bir çok video izledim YouTube üzerinden ama maalesef hic bir cmd kod çalışmadı. pc marka: acer
  5. sapplystein

Günlük kullanım için akıllı saat

Normalde Apple Watch alma planım vardı fiyatların görünce bi heves kacti. Sizce hem fiyat performans hemde verildiği fiyatı hak eden bir saat var mi?
  6. sapplystein

Snapchat telefon yasağı

Konu başlığında gözüktüğü gibi telefon banı yedim galiba. Hesap durduk yere kapatıldı ve ulasamadim hiç bi zaman. Yeni hesap açıyor açtığım gibi hesaptan atiyor ve hesap kalıcı banlanıyor. Telefon numaramı giriyorum hata eposta giriyorum hata farklı snapchat hesabı giriyorum o da kapanıyor yani...
  7. sapplystein

Lol, Valorant için f/o klavye

Güzel fiyat performans sıfır ,outlet, 2.el düşünüyorum fikri olan?
  8. sapplystein

Uygun fiyatlı klavye ve laptop soğutucu

Bütçe ikisi için 400 düşünüyorum güzel fiyat performans ürünlerinizi bekliyroum
  9. sapplystein

Hangi̇ mouse Almaliyim

Logitech G G102 Farklı bir model almalı mıyım?
  10. sapplystein

%60 klavye önerisi 600TL

Yorumlarınızı bekliyorum.
  11. sapplystein

Hangi̇ Klavye Seti̇ni̇ Almaliyim?

Bütçem bu fiyat bandında bilginize https://ty.gl/awxj5avwg2 Prime Üyeleri için günün fırsatı: MSI GG Vigor GK30 Combo TR Gaming Klavye & Mouse, RGB LED Aydinlatma, USB Baglanti, Suya Dayanıklı https://www.amazon.com.tr/dp/B07YGPC5BL/ref=cm_sw_r_cp_api_i_dl_P587VMDK48P7123HVHRM
  12. sapplystein

Snapchat telefon kalıcı ban atılması

Merhaba artık bıktım hesap açıyorum anında kapanıyor tipler atıyorum yok sosyal medya uzmanı veya konu ile alakalı fikri olan varsa yardımcı olabilir mi?
  13. sapplystein

Kararsız kaldım sizce ne alınmalı?

Masaüstü pc 11.500 satıp laptop alma fikri girdi aklıma ve gerçekleşti. Sadece lol oynuyorum ve nadir ets tarzı oyun powerpoint tarzı uygulama kullanacağım uygun fiyat laptop önerir misiniz? 5-8k civarı düşünüyorum
  14. sapplystein

Çözüldü✓ Sizce almalı mıyım kararsızım

Garantisi bitmesine 8 ay var 10.500 anlaştık almalı mıyım sizce monster abra v16.6
  15. sapplystein

Yardım Görüşe Açığız İnternet Sağlayıcı Önerisi?

Malum taahhüt sonlarına geliyorum sizce hangi internet sağlayıcı seçmeliyim?
  16. sapplystein

Snapchat hakkında yardım lazım

Az önce hesap açtım numaram ilebir girdim tam ayar yapıcam bir anda hesaptan attı ve giremedim bir daha bunun sebebi nedir acaba?
  17. sapplystein

Evet fiyat performans açısından nasıl ?

Ekran 2019da alınmış hep yatmış termal macun yenilenecek? 11k istiyor sizce düşmeli miyim veya almalı mıyım?
  18. sapplystein

Sistem Nasıl Gideri Var mı?

12k son diyor sizce nasıl ?
  19. sapplystein

Çözüldü✓ Bu sistem bu fiyata nasıl Alınır mı?

1661694303 11.500 fiyatı alınır mı?
  20. sapplystein

Sizce alınır mı? RX6600 8GB

Böyle bir sistem var 15kdan 13e kadar düşürdüm sizce alınır mı monitör yeni 1 haftalık alınır mı? 1661608553 Ya da bu sistem yerine bütçe düşürüp bi laptop ve robot süpürge mi alsam?
Geri