Arama sonuçları: *

• Users: Peonta
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Peonta

GameGaraj iyi bir marka mi?

gamegarajla pek alakam yok ama bugün bir tanıdığım sordu ben de dedim bilmiyorum tek bildiğim kendileri yapıyorlar sanırım bazı parçaları diye biliyorum ama böyle yüzde 10 falan eminim genel olarak markayı sordu güvenli midir diye 5070 32gb ram falan istiyorum dedi laptop olarak en ucuz bulduğum...
  2. Peonta

Çözüldü✓ Msi pro b760m'in vrmleri 14600k yı destekler mi?

arkadaşlar 12400f var bende toplama olarak almıştım ve içindeki anakartını bu anakart ile değiştirmiştim 2 ssdye ihtiyacım var diye ve zamanında da satar üstüne koyar toplarım dediğim için hiç şey yapmadım upgrade edersem daha iyi vrm soğutuculu bir şey mi alsam diye bakmadım ve şuan ki...
  3. Peonta

Çözüldü✓ Hangi işlemci soğutucusu daha iyi?

arkadaşlar ben sıcak bir yerde yaşıyorum odamda günün çoğu saati güneş alıyor o yüzden işlemci soğutucusu almak istiyorum çünkü şuan bile 70 dereceleri görüyor 12400f stock soğutucuda 2 soğutucuya baktım biri thermalright peerlas assasin 120 se biri de arctic freezer 36 duo thermalright dual...
  4. Peonta

2 hesap için kütüphanemi paylaşabiliyor muyum?

Arkadaşlar benim babamda PS4 abimde ise ps5 var babam benim hesabıma sahip ordan kütüphanemden indirip oynuyor şimdi her şey çok pahalı oldu diye abime de açmak istiyorum ama bazı yerlerde yasak diye gördüm ben hiçbirinin kütüphanesine bakmicam kendi konsolumda primary benim onlar beni primary...
  5. Peonta

7600xt mi yoksa 4060ti 16gb mı?

aralarında 80 dolar falan var(4060 daha pahalı) aralarında performans farkı var ama 80 dolarlık bir performans farkı mı sizce yoksa herşeyi boş verip çok daha ucuza arc 750 falan mı kapsam
  6. Peonta

Koorui 27" GN07 bu monitörün bir sıkıntısı falan mı var?

arkadaşlar bu monitörün niye hiç inceleme videosu falan yok? kağıtta harika gözüküyor ama inceleme için girdiğim zaman kimse videosunu çekmemiş bu monitörün aynı markanın 27e6qc modelinin zibilyon tane incelemesi var ki normal fiyatına göre harika bir monitör çünkü ama diğeri de öyle yani ya da...
  7. Peonta

genel kullanım için maksimum 100 dolar mikrofon önerisi

genel kullanımdan kastığım discord, youtube, yayın, toplantılar tarzı şeyler mikrofon için sadece 100 dolar harcicam ama 120ye harika bir şey varsa arttırabilirim xlr olursa daha iyi olur ses kartım olduğu için kullandığınız memnun kaldığınız varsa paylaşırsanız çok sevinirim teşekkür ederim...
  8. Peonta

oyun depolaması için ssd önerisi

ya bu konuyu daha önce de açtım güzel cevaplarda geldi ama şu son zamanlarda markete yeni ürünler girdi zaten windowsun kurulu olduğun bir ssdim var buna sadece oyunlar giricek gerçekten drame ihtiyacım var mı böyle 970 evo plus ssdlerinde olduğu gibi yoksa hmb olan bir ssd alsam beni götürür...
  9. Peonta

ergo/dikey mouselar oyunlar için uygun mu?

arkadaşlar bir süredir bu ergo mouselara bakıyorum son zamanlarda bilek ağrım olduğu için öyle fps oyuncusu değilim bilgisayarıma tek bir fps oyun bile yoktur shooter falan anlamında ara sıra lol belki forest raft falan alınır mı sizce geçiş aşamasıdna zorlanır myım birde öneriniz falan var mı?
  10. Peonta

G sınıfı bir televizyon faturada çok sorun çıkartır mı?

arkadaşlar televizyon 4k hdr olmadan galiba 54/1000 gözüküyo hdr ile birlikte 80/1000 diyo ben bunlardan anlamıyorum sitelerden falan da baktım tam çözemedim siz anlıyorsanız söyleme şansınız var mı? 1712791710 LG 43UQ75003LF 4K SMART LED TV 1712791739 televizyonu 7/24 kullanma planım yok odama...
  11. Peonta

iskandinav layoutu klavyeyi türkçe şekilde kullanmamı engeller mi?

ben bilgisayardan türkçe q ayarlarsam atıyorum ğ nin olması gereken yerdeki tuşa basarsam yine ğ çıkıcak değil mi? daha sonrasıdna belki türkçe q keycaps falan bulursam uyguna da değiştirirsem tuş fazlalığı gibi bir şey olur mu?
  12. Peonta

2000-2500 civarı mikrofon öneriniz var mı?

fifinelara falan baktım ama son zamanda baya artmışlar bende benzeri bir mikrofonunu buldum sesleri çok benziyor njsj diye bir markanın yanına kol alınca 800 TL'ye yakın daha ucuza geliyor ama sizin de bildiğiniz memnun kaldığınız mikrofon varsa duymak isterim yakın zamanda alıcam şimdiden...
  13. Peonta

amazondan kargolama parası fiyata dahil mi?

amazonun yurtdışından gelen ürünlerinde bir vergi birde kargolama gözüküyor ilki ithal ücreti diyo o gümrük diğeri kargolama bu fiyata dahil mi ödeme yapılırken yoksa eline ulaştığı zaman mı ödeniyor?
  14. Peonta

konu uymuyo ama böyle ikisi için max 1500tl klavye ve kulaklık öneriniz var mı?

klavye kablolu olsa da olur sadece kulaklığı kablosuz istiyorum tek kriterim o (hem klavye hem kulaklık 1500 bu arada toplam değil)
  15. Peonta

max 2000TL klavye öneriniz var mı?

tercihim bu 100 tuşlu kompakt olanlar ama siz bildiğiniz varsa söylerseniz sevinirim
  16. Peonta

12100f için ekran kartı önerisi

ikinci el sıfır farketmez fiyatlandırma bütçeye giremiyorum çünkü kıbrıs ile türkiye arası fiyatlarda ciddi fark var siz alırsın 6ya dediğiniz kartlar burda bazen 3k+ üstüne koyuyorlar ama zaten işlemci çok güçlü değil ve sınırları içerisindeki çoğu ekran kartı da bütçemin içinde o yüzden...
  17. Peonta

oyun depolamak için hangi ssd daha iyi olur

arkadaşlar aklımda şimdi 3 tane var bu dram mevzusu aklıma takılıyor ben öyle ordan oraya 100gblık veri aktarımı yapan biri değilim bu ssdyi sadece oyun depolaması için kullanıcam ve benim bildiğim dram sadece yazma değerlerien yardım ediyor okumaya değil ha bide bu uzun ömür mezvusu var ssdler...
  18. Peonta

Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 1TB oyun depolama için iyi mi?

başlıkta yazdım zaten yazma ve okuma değerleri düşü ama 2. ssd olarak alıcam laptopta zaten 512lik bir ssdm var windowsun kurulu olduğu bu sadece oyun için olucak drami falan da var sorun yaşayan oldu mu bununla ve şunu da söyleyim bulunduğum yerdeki en ucuz dramli ssd bu diğerlerinde yok ve...
  19. Peonta

monitörüm 165hz ama sadece 120e ayarlayabiliyorum

açıkcası aklıma 2 şey geliyor ben laptoptan kullanıyorum ya laptopun kendi ekranı 120 olduğu için daha yukarıya çıkmama izin vermiyor biraz saçma geliyor ama ya da şimdi 2 makinede de hdmi 2.0 var ama kullandığım kablo evde böyle rastgele yatan bi kablo olduğundan 165i desteklemiyor bu konu...
  20. Peonta

Maximum 13-14 laptop önerisi

Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar üniversite için laptop istiyorum şuan aklımda 2 tane var biri indirimde içinde intelin 1235u ya da pydi sanırım var diğerinde ryzen 7 5700u var biraz araştırdım ama emin olamadım çünkü aralarında kasa farkıda olduğu için şimdilik kenara koydum ve size sormak...
Geri