Merhabalar işlemcimin macununu değiştirdim bugün değiştirirkende ramler ve bios pilini söktüm sonra her şeyi tamamladım tuşa basdım görüntü gelmiyor.
2 tane ramim var birini çıkarttım çalişti sonra yer değiştirdim yine çalıştı problemin yuvada olduğunu anladım ama yvada bu zamana kadar hiç bir...
Arkadaşlar merhaba soundpad aldım steamden youtube videolarına baktım nasıl kullanılcağına hepsini yaptım ama ses vermedi anlayanlar yardımcı olabilirmi valo discord gibi yerlerde kullancam
Arkadaşlar merhaba ips 27inc monitör arıyorum oynadığım oyunlar lol, nadir cs, valo pugb mobil max bütce 4500 indirim varken alayım diyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
Arkadaşlar merhaba ben yeni bir monitor alcam ama monitör freesync premium özelliği var bende Nvidia GT 740 ekran kartı var
Gsync özelliğini çalıştırabilirmiyim...
THERMALTEKE ARMOR MX KASAM VAR EGZOZ FANI BOZUL BU FAN UYARMI https://www.hepsiburada.com/tx-12-cm-sessiz-siyah-kasa-fani-txccf12bk-p-BD100434?url_src=and-product-detail
Arkadaşlar merhaba sistem toplamaya karar verdim ama hangi markanın ne özelliği var bilmiyorum oyun odaklı bilgisayar istiyoyorum hangisini tercih etmeliyim .