Arama sonuçları: *

• Users: Can Semiz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Bu tabletlerden hangisi alınır

Sizce bu üç tabletten hangisi daha iyi...
  2. C

Aula F87 Pro driver hatası

Aula F87 Pro çalışıyor ama driver da klavye gözükmüyor. Ne yapmam lazım.
  3. C

Hangi klavye daha iyi

Sizce Aula F87 Pro mu yoksa atachk shark K86 mı başka klavyede önerebilirsiniz masa da az yer kaplayan ve kablosuz olan bir klavye arıyorum.
  4. C

Hangi modemi kullanmalıyım

Elimde 2 tane modem var. Biri TP-Link Archer VR400 diğeri ise TL-WR850n. Birini modem olarak birini ise dağıtıcı olarak kullanacağım. Sizce nasıl yapmalıyım?
  5. C

2.el PC kaç para eder

Ekran kartı: ASUS RX 6600. İşlemci: Ryzen 5 5600. Anakaart: Gigabyte A520mk V2. 16 GB RAM. Xigmatek Beast 650W kasa. Sizce 2.el olarak satsam kaç TL eder.
  6. C

Loigitech G213 space tuşu satın alınabilir mi?

Logitech G213 için space tuşu alabileceğim bir yer var mı?
  7. C

FC 25 DirectX Error Hatası

FC 25 DirectX error veriyor ne yapmalıyım oyunu silip yüklemeyi denedim olmadı ne yapabilirim
  8. C

RDR 1karakter otomatik koşuyor

RDR 1 de karakter bazen otomatik koşuyor benim bir şey yapmamama rağmen ve oyunu klavye üzerinden oynuyorum.
  9. C

Kablosuz Gaming kulaklık önerisi

1000-3500TL arası kablosuz Gaming kulaklık önerir misiniz?
  10. C

Ziyoulang K3 Max klavye alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/ata-soft-ziyoulang-k3-max-blue-switch-mini-oyuncu-klavyesi-gaming-mekanik-100-tuslu-18-led-usb-type-c-kablo-pm-HBC00007B5GI0?magaza=ATAsoft bu klavye alınır mı?
  11. C

Asetto Corsa Hata Veriyo

Bu Hatayı alıyorum
  12. C

Asetto Corsa Geri Vites

Asetto corsa yı contact manager ile oynuyorum fakat nasıl gerivites yapacağımı bulamadım
  13. C

Asetto Corsa trafik modu hatası

Bu Hatayı Alıyorum ne yapmam lazım 1735563462 Evet Diyip Oyuna Girince de böyle oluyo
  14. C

ASUS TUF GAMING H1 vs H3

Asus h1 wirless mi yoksa h3 mü ya da siz hangi kulaklığı önerirsiniz
  15. C

Gamepower Eva 7 Alınır Mı?

https://www.pttavm.com/gamepower-eva-7-60m-2.4ghz,-bluetooth-red-switch-turkce-q-88-tus-mekanik-rgb-gaming-klavye---3-yil-garantili-p-975670596?utm_source=akakce.com&utm_medium=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.38.1 Bu Klavye Alınır mı?
  16. C

Adobe Üyeliği Sorunu

Adobe üyeliğim vardı 30 gün ücretsiz o bugün bitti kartımda o kadar para olmadığı için para çekilmedi ama adobe de bi sonraki ödeme tarihi bi sonraki ay olarak gözüküyo şimdi ben karta o kadar para yükliyince adobe onu otomatik olarak çekicek mi
  17. C

Klavye yön wasd yer değişitrdi

Rampage KB-R135 parvus klavyede wasd ile yön tuşları yer değiştirdi ama klavyede yön tuşları yok FN+W denedim ama olmadı.
  18. C

Premier Pro 2025'te Essential Grapichs kısmı yok

Premier Pro 2025 Essential Grapichs kısmı yok ne yapmam lazım ?
  19. C

Rampage Blitz alınır mı?

rampage blitz kulaklık alınır mı bilgisayarda oyun oynamak ve video izlemek için kullanıcam ya da başka bi öneriniz varsa yazabilirsiniz
  20. C

Rampage Blitz alınır mı

rampagge blitz kulaklık alınır mı bilgisayarda oyun oynamak ve video izlemek için kullanıcam ya da başka bi öneriniz varsa yazabilirsiniz
Geri