Arama sonuçları: *

• Users: rezyre
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. rezyre

Öneri AMD Ryzen 5 5600 rtx4060

Merhabalar, Başlıkta belirttiğim gibi 750w psu arıyorum, Aklımda bulunan iki adet psu var. Psu ihtiyacım olduğundan dolayı acilen PSU almam gerekiyor. Aklımda iki adet psu var sizce hangisini tercih etmem gerekir...
  2. rezyre

Çözüldü✓ AMD Ryzen 5 5600 4060 750w psu Önerisi

Merhabalar, Başlıkta belirttiğim gibi 750w psu arıyorum, Aklımda bulunan iki adet psu var. Psu ihtiyacım olduğundan dolayı acilen PSU almam gerekiyor. Aklımda iki adet psu var sizce hangisini tercih etmem gerekir.
  3. rezyre

Çözüldü✓ İşlemci soğutucu arıyorum

Merhabalar. Stok fan kullandığım için biraz ısıda sorun yaşıyorum tavsiye ettiğiniz.Kule tipi soğutucu almayı düşünüyorum. İşlemci:AMD Ryzen 5 5600 Anakart: Gıgabyte A520M K V2 Ekran kartı Gıgabyte rtx 4060 eagle Kasa...
  4. rezyre

Çözüldü✓ Termal macun önerisi

Merhabalar. Termal macun arıyorum,aklımda MX4 ve MX 6 almayı düşünüyorum ve bir çok İnternet alışveriş uygulamalarına baktığımda bir çok kişi sahte ürünler ile karşılaşma olmuştur. Bu durumdan kaynaklı orijinal olan hangi siteden alabilirim. İşlemci=Amd Ryzen 5 5600 Ekran kartı=Gıgabyte rtx...
  5. rezyre

Oyuncu kulaklığı önerisi

Arkadaşlar 1000-1500 aralığında bütçem var. Aşırı derecede cs oynarım tavsiye ettiğiniz.Oyuncu kulaklığı varmı.
  6. rezyre

Çözüldü✓ İki tane hazır sistem

Arkadaşlar bende asus prime b450m-a ii anakart var alacağım sistemin anakartini değiştircem iki tane uygun fiyata sistem buldum hangisi almam gerekiyor sistem olarak pek anlamıyorum. Max 20k bütçem var Gencergaming https://www.gencergaming.com/haqqus-gen-xvi Gaminggen...
  7. rezyre

Çözüldü✓ Toplama bilgisayar arıyorum

Herkese iyi akşamlar dilerim malesef eski bilgisayarım'da zorunlar olduğu için yeni kasa almak istiyorum.sistem olarak çok anlamam biraz kısmi anlıyorum tavsiye ettiğiniz hazır sistem varmı acaba bütçem 20k.
  8. rezyre

Steam arkadaş arıyorum

Herkese iyi geceler Steam de korku vb oyunlar oynayabileceğimiz arkadaşlar arıyorum. https://s.team/p/hgmv-hhbg/pcwtwcjb
  9. rezyre

Çözüldü✓ BOŞ RGB KASA ARIYORUM

Herkese merhaba şuanki kasamda Asus prıme b450m-A II AMD anakart ve nvidia geforce 1050 ti ekran kartım var uygun fiyatlı rgb kasa arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Geri