Arama sonuçları: *

• Users: rageddon
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

Yardım MONİTÖR ÇİZGİ ÇİZGİ OLUYOR

Merhabalar. Bir süredir monitörümde sadece açılırken görselde olduğu gibi çizgi çizgi oluyor ama ekran geldiğinde hiç bir problem yok yani bir sıkıntı yok sadece açılırken bu şekilde bir garip oluyor bu problem teşkil eder mi etmez mi onuda anlayamadım, anlayan birileri ya da aynı problemi...
  2. R

Yardım ONVO 42OV6000F TV UYGULAMALAR ESKİ SÜRÜM SORUNU AÇILMIYOR

Merhabalar çok acilinden sizden yardım istiyorum. ONVO 42OV6000F model smart televizyon aldım ve play store'dan Youtube Music'i indirdim fakat uygulama çalışmıyor, açtığımda ekranda "Kullandığınız Youtube Music sürümü desteklenmiyor." Uygulamayı kullanmaya devam edebilmek için lütfen...
  3. R

Yardım KİŞİSEL KULLANIM İÇİN FOTOĞRAF MAKİNESİ ÖNERİSİ

Merhabalar. İleride geriye dönük fotoğraf, anılarım olsun diye kendime kişisel olarak bir fotoğraf makinesi arıyorum fakat bütçem kısıtlı ve bu makinelerden hiç anlamıyorum. Aman aman bir şey aramıyorum fazla, kendimi etrafımı çevremle ile fotoğraf, video biriktirebileceğim bir alet arıyorum...
  4. R

PULSEFİRE HASTE 2 CORE ALINIR MI

Merhabalar. Bir süredir kablosuz beyaz oyuncu mouse'u arıyordum ve karşıma bu mouse çıktı fakat bilen birilerine sormayı tercih ettim çünkü fazla bilgili değilim. Oyun için almak istiyorum ani dönüşlerde takılmasın mümkünse Ürün linki: mouse
  5. R

Yardım ANAKARTIM BLUETOOTH VEYA WİFİ DESTEKLEMİYOR, WİRELESS KULAKLIK ALIRSAM NOLUR?

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi anakartım wifi veya bluetooth desteklemiyor ve şuan indirimde istediğim bir wireless kulaklık var alırsam kullanamaz mıyım çok acilinden yardımcı olur musunuz ANAKART
  6. R

4500-5000 TL ARASI KABLOLU VEYA KABLOSUZ OYUNCU KULAKLIĞI ÖNERİSİ

Öncelikle merhaba. 4500-5000 TL gibi bir bütçem var başlıkta belirttiğim gibi Wireless veya kablolu da olabilir fakat bütçemin sınırları içerisinde iyi bir Wireless kulaklık varsa Wireless'i tercih ederim. Kullanım amacım oyun ve müzik, şöyle açıklasam daha iyi olur müzik biraz daha ön planda...
  7. R

IPhone 11 iOS 18.2 yüklenir mi?

Öncelikle merhabalar. Telefonum iPhone 11, pil sağlığım %83 sizce iOS 18.2 güncellemesini yüklemeli miyim? İlk çıktığı zamanlar açıkcası pek indirmek istemedim yeni çıktı problemleri vardır diye aradan uzun bi süre geçti çoğu problemin düzeldiğini umuyorum. Biraz baktım bazı arkadaşlar indirme...
  8. R

YIL 2025 PERFORMANS OLARAK WİNDOWS 10 MU 11'Mİ

Öncelikle merhabalar. 1 hafta sonra 2025'e girmiş bulunacağız fakat işletim sistemim hala Windows 10. Şuana kadar fazla takılmadım açıkcası bu konuya fakat son zamanlarda bazen takılmalar ani fps düşüşleri gibi şeylerle karşılaşıyorum nadirde olsa ve aklıma Windows 11 geldi. Biraz araştırma...
  9. R

GRİPSTER İŞE YARAR MI?

Öncelikle merhaba. 1.5 aydır spor ile uğraşıyorum ve bileklerimin de güçlenmesini istiyorum, internette bir gün dolaşırken karşıma gripster adlı alet çıktı bileği güçlendirip damar çıkarmasını sağlıyormuş açıkçası bu tarz şeyler bana pek inandırıcı gelmemiştir ve size sormak istedim boyum...
  10. R

Jawline topunu kullanmak zararlı mıdır?

Merhaba. Gıdığımı eritip çenemi daha belirgin hale getirmek istiyorum spor'a gittim bir süre incelme oldu fakat yine çene kaslarım fazla belirgin olmadı ve gıdığım çıkmaya başladı bu aralar ve bende internette gördüğüm jawline topunu denemek istiyorum yaşım 17 sizce bu aleti kullanmak ilerde...
  11. R

Yardım John Wick filmine IMAX'a mı gidilir 2D mi gidilir?

Arkadaşlar merhaba. Yarın John Wick 4'e gitmeyi düşünüyorum fakat çok kararsız kaldığım bir nokta var IMAX'a mı gitmeliyim yoksa 2D Gold class mı tercih etmeliyim. Önümde iki tane seçenek var eğer IMAX alırsam normal koltuklar klasik sinema fakat IMAX farkı bunu kapatır mı bilmiyorum ama 2D...
  12. R

Yardım VALORANT ban yedim fakat skin almak istiyorum

Merhaba. VALORANT'dan 1 aylığına ban yedim fakat oyunda mevcut olan skini satın almak istiyorum ve bu 1 aylık süreç buna engel. Oyunda ki skini alabilmem için mevcut bir telefon uygulaması vs. herhangi bir şey çözümü var mı bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
  13. R

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege "10-0x00000000" hatası

Merhaba. Rainbow oynamak istiyorum fakat böyle bir hata alıyorum başlıkta belirttiğim hata kodu bir süredir karşıma çıkıyor ve oyuna giremiyorum sebebi nedir çözümü nasıl yapabilirim araştırdım fakat pek bir sonuç bulamadım yardımcı olur musunuz?
  14. R

Yardım İ5-12400F + 6700XT VALORANT DÜŞÜK FPS SORUNU

Merhaba. İşlemcim i5-12400F ekran kartım 6700XT RAM 16 GB 3200MHz anakart B660 D4 Valorant oynarken aldığım FPS'ler 350-400 fakat ateş edince 200 küsurleri görüyorum 280-290 bu parçaların bu oyunda bu tarz FPS'ler almasına açıkçası şaşırdım bu değerler normal mi yoksa bir durum mu var yardımcı...
  15. R

Yardım i5-12400F işlemci yüksek CPU kullanım oranı

Merhaba. Görev yöneticisin'den işlemcimin örneğin Valorant oynarken CPU kullanım oranının %80-90 civarlarında olduğunu gördüm, işlemcim başlıkta belirttiğim gibi i5-12400F, aklıma çok takıldı. Bu normal mi zararlı mı yoksa Windows'dan mı kaynaklı? Format mı atmalıyım yardımcı olur musunuz...
  16. R

Samsung 27" Odyssey G5 LC27G55Tqbuxuf alınır mı?

Merhaba. Monitör alacağım fakat kararsız kaldım Samsung'un bu modeli karşıma çıktı pek incelemesini bulamadım ya da yorumlarını ondan tereddütte kaldım bulduğum birkaç yorumda ise pek parlak olmaması vs. gibi şeyler yazıyordu monitörü kullanan veya hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı...
  17. R

Yardım MONİTÖR DE KIRMIZI ÇİZGİ VAR

Merhaba yeni bir monitör aldım fakat monitör de siyah renge gelince ekranda kırmızımsı bir çizgi var belli oluyor bu bir sorun teşkil eder mi ileride bir soruna yol açar mı yardımcı olur musunuz?
  18. R

Yardım Bloody g570 vs g580 hangisi alınır?

Arkadaşlar merhaba. Yılbaşından önce yeni bir kulaklık almak istiyorum, uzun bir süre araştırsam da bir karar veremedim biraz gezinme sonucu başlıkta belirttiğim iki kulaklığı gördüm sizce ikisinden hangisini almalıyım? biraz baktığım da fena değil gibi duruyorlar ses kalitesi mic kalitesi vs...
  19. R

Yardım RAZER BLACKSHARK V2 X ALINIR MI?

Merhabalar. Çok acilin'den bir soru sormak istiyorum yeni bir kulaklık alacağım fakat aklımda net bir kulaklık yok ama ama başlıkta belirttiğim gibi yorumlar'dan okuduğum kadarıyla Blackshark v2 x öneriliyor gibi. Sizce alınır mı? amacım oyun oynamak ve müzik dinlemek eğer alınmaz diyorsanız...
  20. R

Yardım 900 TL Oyuncu Kulaklığı Önerisi

Merhabalar. Yılbaşından önce yeni bir kulaklık almak istiyorum, eski kulaklığım derileri aşındı ses seviyesi vs. düştü. Amacım oyun oynamak ve biraz da müzik dinlemek. Rahatlık konusun da uzun süre takmayı düşünüyorum yani rahatlık ve mikrofon da önemli benim için. Maksimum olarak 950 TL bütçeye...
Geri