Arama sonuçları: *

• Users: Aspect09
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Tablet için kalem önerisi

Honor pad x9a tabletime çakma işimi görücek bir kalem arıyorum avuç içi reddettme özelliği olursa iyi olur
  2. A

Sneaksup iade yaparmı?

geçen günlerde 40 numara airforce aldım ama yanlardan sıktı. kullanmadım ama fişini kaybettim bir numara büyüğünü istiyorum kart geçmişinden kabul ederlermi iade. etmezlerse genişletmek için ne yapabilirim
  3. A

Fiyatına göre hangi telefon

Arkadaşlar iphone almayı düşünüyorum. iphone 15 ve üstü modellerinde fiyatına göre hangisini almak daha mantıklı.
  4. A

2000 TL %60 Klavye Önerisi

maximum 2000 ye cıkabilirim %60 klavye önerir misiniz?
  5. A

Rampage KB-R135 alınır mı?

Butcem max 2k sizce bu klavye alınır mı? https://www.hepsiburada.com/rampage-kb-r135-parvus-beyaz-type-c-baglantili-rgb-puding-tuslu-red-switch-us-gaming-oyuncu-klavyesi-p-HBCV000023QL2D
  6. A

Bu laptop alınır mı?

Oyun + otomasyon için bu laptop alınır mı? https://www.itopya.com/msi-nb-cyborg-15-a13ve-897xtr-i7-13620h-16gb-ddr5-rtx4050-gddr6-6gb-1tb-ssd-156-fhd-144hz-dos-noteb_u25209 siz ne önerirsiniz
  7. A

200 - 300 TL'ye mikrofon önerisi

Arkadaşlar kulaklığımın mikrofonu bozuldu ve arkadaşlarımla konuşmak için mikrofona ihtiyacım var 200-300 TL arasında mikrofon önerir misiniz??
  8. A

Yan binada fiber var bizim binada yok

Merhabalar, yan binada fiber var ama bizim binada yok. Üstelik trafo yan binaya 5m uzaklıkta ama ben fiberden faydalanamıyorum ne yapmam lazım?
  9. A

Switchin klavyeye uyduğunu nasıl anlarım

Rampage rmk-x1 miracle kullanıyorum ve switch degistirmek istiyorum ama degistirecegim switch 5 pinliymiş klavyeme olurmu?
  10. A

Steam indirimlerinin son saatleri

İndirim bitmek üzere ve ben bu oyunları aldım. Son 110 TL kaldı önerebileceğiniz oyun varmı?
  11. A

15-20k monitör dahil Pc önerisi

Arkadaşlar kuzenim pc arıyor monitor dahil en fazla 20k bütçeyle https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-zaw-ryzen-5-5500-16gb-512gb-nvme-m2-ssd-rtx3060-oyun-bilgisayari-p-39849?_sgm_campaign=scn_b46b332280000&_sgm_source=39849&_sgm_action=click bu pc nasıldır
  12. A

400-500 tl civarında kulaklık önerisi

Arkadaşlar kulakliğa ihtiyacım var ve 400-500 tl bütcem var usbli kulaklık önerir misiniz?.
  13. A

Key aktifleştirdim ve böyle bir uyarı aldım bu nedir?

arkadaşlar etailden key aldım aktifleştirip yüklemeye çalıştığımda böyle bir eula karşıma geldi bu nedir?
  14. A

Rampage v900s alınır mı?

konu başlıkta arkadaşlar sizce alınır mı??
  15. A

Kulaklık girişi yamuldu

Jak girişi yamuldu düzeltilebilirmi
  16. A

MalwareBytes bilgisayarımda virüs tespit etti nasıl silebilirim

beyler konu başlıkta nasıl silebilirim bide gameloopdan geldi bu ben güvenli zannediyordum false positive olabilirmi
  17. A

Çözüldü✓ Ekrana goruntu gelmiyor

Ekranım bir anda gitti ve montore goruntu gelmiyordu kasaya baktigimda ekran kartinin fanlari donmuyordu nasil cozebilirim
  18. A

Mönitörümde sorunmu var

Ekran aniden bembeyaz oluyor sonrasında ekran geri geliyor oyunda flash yiyip kör olmuş gibi nasıl düzeltebilirim
  19. A

Arkadaşlar saç modeli önerir misiniz?

Arkadaşlar saç modeli önerir misiniz? fotoğrafımı koymaya çekindim ama tam anlamiyla uzun saclı tolunay örene benziyorum
  20. A

Bu saç modelinin ismi nedir

Beyler bu saç modelinin ismi nedir
Geri