Arama sonuçları: *

1. B

En fazla 1k olacak şekilde mousepad arıyorum

Dediğim gibi mousepad arıyorum klasse pro önermişti arkadaşım başka önerileriniz var mıdır acaba ?
  2. B

Mouse arıyorum öneri lazım

Bütçem 2500 tl civarları Attack shark x11 ile razer viper v3 hyperspeed modellerini arkadaşlarım söyledi. Hem bu modelleri hem de başka önerileri merak ediyorum. Önceki mouse um razer viper mini idi.
  3. B

Acer nitro V16 ekran kapandı açılmıyor

Laptobu daha heni tam açmıştım bir anda kapandı 5 dkk içinde. Geri de açılmadı. Şarj göstergelerinde de bir belirti yok. İnternette statik elektrik birikmiş olabilir diyorlar lakin batarya sıfırlama yerini bulamadığımdan yapamadım ne yapabilirim?
  4. B

Alacağım laptobu yorumlar mısınız

https://app.hb.biz/ZurEDDEo91Y1 Bu ürünü almayı düşünüyorum herhangi bir kronik sıkıntısı var mıdır acaba ?
  5. B

40k civarı laptop önerisi

Belirttiğim fiyat aralığında laptop arıyorum okul , oyun amaçlı kullanacağım. Asus hariç önerilere açığım. https://app.hb.biz/UVMKO52J1lrZ bu bilgisayar nasıldır işlemcisi farklı duruyor diğerlerine göre.
  6. B

Laptop önerisi arıyorum 40-45k

Bütçe maks 50k .bir laptop arıyorum. Asus hariç her türlü öneriye açığım. Oyunda oynuyorum okul içinde kullanacağım. https://www.n11.com/urun/lenovo-loq-15arp9-83jc00fgtr-r7-7435hs-12-gb-512-gb-rtx4070-156-dos-dizustu-bilgisayar-76043258?magaza=sepetist...
  7. B

Fun60 klavye şarj etme nasıl yapılır

Şarj olup olmadığını nasıl anlayacam bilmiyorum bir de bu şarjı ne kadar gitmeli ort olarak yardımcı olabilir misiniz teşekkür ederim
  8. B

Aula f87 mi fun60 mı daha mantıklı?

Hangi klavyeyi almak daha mantıklı acaba?
  9. B

Hangi klavyeyi almalıyım?

Bütçem 2k. Mad68 ve akko mg75w arasında kaldım. Gaming gen de yüzde 15 indirim var galiba iyzico ile ondan dolayı fiyatı daha uygun oluyor gibi Sizce hangisi ve de başka öneriniz var mı acabaP
  10. B

Klavye Önerisi var mı ?

1.5k civarlarında bütçem var bir klavye arıyorum oyun ve normal kullanım için tercihim red switch olması. Şu model bir hoşuma gitti eğer varsa sizin önerileriniz nelerdir ...
  11. B

Asus tuf dash f15 2022 elden ring fps?

Laptopta 3060 , i7 12650h ve 16 gb ram ile birlikte fakat elden ring de düşük fps alıyorum yüksek ayarlarda başta 60 ile başlıyor ama anlık dalgalanmalarla 20 30 a kadar iniyor yükselmiyor da. Nasıl çözebilirim veya ne yapabilirim?
  12. B

Oyuncu kulaklığı öneri

oyuncu kulaklığı almak istiyorum bütçem 1k civarları. Kulaküstü almak istiyorum bu arada.
  13. B

Valorant ekran kartımı görmüyor

laptobumda 3060 var lakin sadece valoda intelin ekran kartıyla oynuyorum düzelmiyor oyun menüsünden ayarladım yine olmadı sadece 3060 dedim bilgisayar yine olmadı
  14. B

Rival 3 mü viper mini mi

bu iki mouse arasında kaldım hangisi alınmalı sizce bir de hyperX pulsefire haste modeli 650 liraya değer mi ?
  15. B

My Asus programı fanlarda bir sorun olabilir diyor

Asus tuf dash f15 2022 cihazım var.Bugün genel bir tarama yapayım dedim mu Asus uygulamasından.Fanlarda bir sorun olabilir diyor .Birkaç defa yaptıktan sonra sorun yok dedi.Sonra yaptıklarım da ise yine fanlarda sorun olabilir diyor.Bir bug olma ihtimali de varmış galiba ama bir önerisi olan...
  16. B

Windows 11 ses kısılma sorunu

Oyun oynarken alt taba atıp girip geri oyuna girdiğimde ses kısılıyor otomatik.Nasıl düzeltebilirim?Yardımcı olursanız sevinirim.
  17. B

Çözüldü✓ Asus tuf dash f15 2022 klavye ışığı

Bu cihaza sahibim fakat klavye rengini ayarlayamıyorum.Armory create uygulmasından denedim olmadı aure core indirdim yine olmadı yardımcı olabilecek var mı?Acaba desteği falan mı yok sanmıyorum ama .
  18. B

3060lı laptop önerisi varsa

Öncelikle bilgisayar mühendisliği ve oyun oynamak için istiyorum.Kime sorsam intel almamın daha iyi olduğunu söylüyor.Bu yüzden monster mantıklı geliyor ama onu da çok önermiyorlar.Sizin bir tavsiyeniz var mı ?Fiyat 27 28 ama 30 k da belki
  19. B

Monster tulpar t7 20.4 ve tulpar t7 20.5 hangisi tercih edilmeli

Bu iki model arasında kaldım.Ayrıca başka modelleri de olabilir t25 falan gibi öneriniz varsa.Hangisi daha mantıklı ve insanlar genel olarak monstera pek sıcak bakmıyor o yüzden özellikle kullanan insanlar da yazarlarsa sevinirim
  20. B

Monster mı Asus mu hangisi alınır

Monster tulpar t7 V20 i712700h 3060 ddr416gb Asus tuf gaming ryzen7 6800h 3060 ddr5 16gb Sizce hangisi alınır bu fiyatlara göre başka öneri var mı acaba laptop
Geri