Arama sonuçları: *

• Users: akinuzgul
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. akinuzgul

Düz saça low fade kesim olur mu

Arkadaşlar merhaba, saçım düz ve şekil almıyor, low fade modeli sizce saç tipime uygun mudur?
  2. akinuzgul

Premier Pro sesleri birleştirme

Arkadaşlar premier pro kullanmaya başladım, basit bir program kurgulamaya çalışıyorum ama birden fazla ses katmanım var. Bunları tek bir katman halinde nasıl görebilirim? Bilen var mı?
  3. akinuzgul

Laptop işlemcim olmması gerekenden düşük ghz ile çalışıyor

Arkadaşlar iyi forumlar, msı thın 15 b12uc model laptop'a sahibim. Modelin 4,4ghz max işlemci hızı var ama dxdiag kısmında 2ghz ile çalışıyor. Bunu arttırmanın bir yolu var mı? Arttırırsam performansı iyileşir mi? Bilen var mı acaba?
  4. akinuzgul

Laptop sürücülerini güncelleme

Arkadaşlar iyi günler, msı thın 15 b12uc model laptop aldım, Windows kurdum ama sürücülerini güncelleyemiyorum, msı’ın kendi sitesinden güncel driverları indirdim ama nasıl güncelleyeceğim hakkında bir fikrim yok. Yardımcı olabilir misiniz?
  5. akinuzgul

Çözüldü✓ Laptop ekran kartını görmüyor

Arkadaşlar iyi akşamlar, Msı thın 15 b12uc model laptop aldım, ekran kartı driver’ını kurmama rağmen dxdiag kısmında ekran kartımı göremiyorum, sebebi nedir? Yardımcı olabilir misiniz?
  6. akinuzgul

Bu fiyata bu laptop alınır mı?

MSI THIN 15 B12UC-1478XTR Intel Core i5 12450H 16GB 512GB SSD RTX3050 Freedos 15.6" FHD 144Hz Taşınabilir Bilgisayar https://app.hb.biz/NpEelm5me1lV Arkadaşlar üniversite öğrencisiyim, okuduğum bölüm gereği adobe uygulamalarını kullanmam gerekiyor (pr, ae, illıstor, ps vb) ekstra olarak da valo...
  7. akinuzgul

Okuduğum bölüm için laptop önerisi

Arkadaşlar merhaba, rtv öğrencisiyim ve derslerimizde adobe premier pro, ps, after effect ve illustor gibi programlardan uygulamalar yapıyoruz. Bu uygulamaları kasmadan destekleyecek bir laptop arıyorum. Bütçe 20 25k arası. Var mı önerilerinizz?
  8. akinuzgul

İnstagram fotoğrafıma istediğim müziği ekleme

İyi akşamlar arkadaşlar, instagram da müzikli bir post gönderi oluşturacağım ama istediğim müziği bulamıyorum, kendimiz istediğimiz bir müziği nasıl ekleriz? Veya ekleyebiliyor muyuz? Bilen birisi yardımcı olabilir mi?
  9. akinuzgul

Psu ekran kartı için yeterli mi?

Xigmatex xpower 600w psu’ya sahibim arkadaşlar, ekran kartımı güncellemek istiyorum, düşündüğüm kart ise rx 6700xt 12gb. Sizce psu yeterli olur mu?
  10. akinuzgul

Mekanik klavye önerisii

Arkadaşlar selam, 1k bütçeye uygun mekanik klavye önerebilir misiniz acaba?
  11. akinuzgul

Öğrenci vergi indirimi geri ödemesi

Kasım ayında vergi indiriminden yararlanıp bir tablet aldım, başvuru mu yaptım ama 8 ay geçmesine rağmen vergi indirimi iadesini geri alamadım, bu sorunu yaşayanınız var mı arkadaşlar?
  12. akinuzgul

Protein tozu kilo aldırır mı?

23 yaşındayım, 182 cm boy ve 56 kiloyum arkadaşlar. Herhangi bir sağlık sorunum yok çok şükür 🙏 Ne yapsam bir türlü istediğim kiloya ulaşamadım, diyetisyenin verdiği listeye’de elimden geldiğince uymaya çalışıyorum ama yok, yerimde sayıp duruyorum. Spora yazıldım, ekstra olarak da dozunda spor...
  13. akinuzgul

İlk defa voleybol maçına gideceğim nasıl bilet alabilirim??

Arkadaşlar selam, daha önce hiç voleybol maçına gitme fırsatım olmadı ilk defa bu maça gideceğim kısmet olursa. Nasıl bilet alabilirim? Anlayan var mı?
  14. akinuzgul

Kutulu faturalı ekran kartım ne kadar eder?

Kutulu, faturalı ve 16 ay garantili asus dual ex 6500xt ekran kartımın ederi nedir sizce arkadaşlar?
  15. akinuzgul

Sultan papağanım yavru mu?

Bugün petshop’dan yavru diye sultan papağanı sahiplendim, görünüşte yavru gibi gözüküyor ama emin olamadım. Anlayan varsa yardımcı olabilir mii?
  16. akinuzgul

Çözüldü✓ M2 ssd montaj yeri yardımm

Bilgisayarımda ilk defa m2 ssd kullanacağım ve bunu kendim takacağım arkadaşlar. Anakartım Gigabyte a520mk. Aşağı görsel ekledim sanırım oraya takılıyor ama emin olamadım? Adata legend 750 pcıe 3.0 1703258091 Ekran kartı slotunun hemen üzer
  17. akinuzgul

Yardım Anakartıma daha önce işlemci takılmışş

Arkadaşlar sıfır diye aldığım anakarta daha öncesinde işlemci takılmış ve iade edilmiş olduğunu öğrendim. Başta sıkıntı etmedim pc ilk açılışta bileşenlere sinyal vermemeye başladı, kapatıp açınca düzeliyor diye çok kafaya takmadım ama şu son zamanlarda çok canımı sıkmaya başladı bu durum. 0dan...
  18. akinuzgul

Yardım Gigabyte anakart tamiri

Elimde gigabyte a520mk anakart var arkadaşlar. Garanti kapsamında Tamir görmesi gerekiyor bu yüzden teknik servise götüreceğim gün içerisinde. Servise götürürken üzerindeki ekran kartı, ram, ve psu’yu söküp mü görürmeliyim yoksa bilgisayarımı olduğu gibi mi götürmeliyim?
  19. akinuzgul

Ekran kartım ne kadar eder

4 aylık kutulu faturalı asus dual rx 6500xt kartım saymak istesem ne kadar eder? Valo ve cs2 oynuyorum
  20. akinuzgul

Yardım Bilgisayarı ilk açtığımda bazen ekran gelmiyor

Pc ilk açıldığında ekrana bazen sinyal gelmiyor ama kapatıp açınca düzeliyor. Anakartı 0 diye aldım fakat daha öncesinden iade edilmiş bir ürün olduğunu farkettim. Sizce sebebi bu olabilir mi arkadaşlar? Ona göre servise gidip hakkımı arayacağım. 1702892566 BAKABİLİR MİSİNİZ
Geri