Arama sonuçları: *

• Users: Torki
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Windows güncellemesinden kaynaklı fare hızı sorunu

Bu sorunu çözen kişiye Steam'den 50 dolarlık item hediye edeceğim. Windows güncellemesi ile oluşan fare hızı sorunu yaşıyorum. Bu sorun oyunlarda fare hızını, farenin dpi hissini 2 katına çıkarıyor ve buz üstünde kayma hissi veriyor. Yaşadığım sorun Windows'un hatalı veya farklı bir sürümün fare...
  2. T

CS2 Hile Yapan Oyuncuları Raporlama

CS2 hile yapanlar yüzünden oynanmaz halde bu oyuncular aylardır yasaklanmamış. Oyuncuların profilleri ve maç kayıtları: Maçın YouTube kaydı: Maç kaydı: https://csstats.gg/match/172771593CS2 hile yapanlar yüzünden oynanmaz halde bu oyuncular aylardır yasaklanmamış. Oyuncuların profilleri: ×͜×...
  3. T

Yardım SSD ön belleğini artırmak istiyorum

Elimde fazla SSD var. Bu SSD diğer SSD için ön bellek yapmak istiyorum. Sizce yapılır mı? Yapılırsa bilen yardım edebilir mi?
  4. T

Yardım Eskiden oynadığım oyunu bulamıyorum

Oyun Diablo ile aynı izometrik, eski bir oyun, RPG türünde, tek oyunculu, karakter sınıfları var sınıfları içinde silahlı cüce, büyücü, kılıçlı sınıflar vardı, açık dünya ama bölgeden bölgeye geçerken yükleme ekranı vardı, oyunun masaüstü simgesi world of warcraft 3 simgesi gibi ORK kafalı simge...
  5. T

Cs Go Hi̇le Yapan Oyuncu

CS:GO oyunun da hile yapan oyuncunun maç kaydını aldım. Bütün sisler saydam ve her yeri görüyor. Hep beraber bir olup VAC ban attırmalıyız. Oyuncunun hesabı: https://steamcommunity.com/profiles/76561198350484939/ Oyuncunun maç kaydı: 1688702793 1- 2:12 2- 2:40 3- 3:14 4- 4:22 Dakikalar da...
  6. T

Windows 10 format sonrası fare hızlı ve hassasiyeti dengesiz

Arkadaşlar, Regedit default mouse ayarlarına dönerek sorunu çözmüşler ama nasıl olduğunu yazmamışlar. Nasıl yapabilirim? Ayarlarım hala aynı mouse DPI 400 Windows işaretçi hızı 6 hassasiyet açık Valorant sens 782. sorunu olanlar var ama çözümü yazmamışlar. Format sonrası mouse ivme farklı oldu...
Geri