Arama sonuçları: *

• Users: Skinoski46
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Skinoski46

Çözüldü✓ I5-14600k soğutucu tavsiyesi acil

Agalar acil i5-14600k için soğutucu önerisi kasa 240-360 uyumlu Kasa içeriği; asus 4070s / asus b760m btf d5 / i514600k / msi 750w 80+gold kasa a21plus rgb
  2. Skinoski46

Çözüldü✓ Asus tuf b760m btf wifi ddr5 + a21plus kasa

Arkadaşlar bu kasa ve anakartı 7698 tl ye incehesaptan aldım sizce iyi midir https://www.incehesap.com/asus-tuf-gaming-b760m-btf-wifi-d5-anakart-asus-a21-plus-argb-matx-mid-tower-kasa-bundle-fiyati-53847/
  3. Skinoski46

Bilgisayar Elektrik Almıyor

Arkadaşlar bilgisayarın power tuşuna basıyorum fanlar 1sn kadar dönüyo power tuşu da aynı şekilde yanıp sönüyo. Bios pili çıkartıp taktım aynı, cmos yaptım aynı, power tuşuna düzkontak denedim yine aynı, düzelmiyor ne yapmak lazım? Yardım
  4. Skinoski46

Poco x3 pro güncellemeye dair sorular

Telefonum yurt dışı imei atılmış bl kilidi açık twrp yüklü, şuanki rom global 13.0.3, nasıl yükseltebilirim. Herhangi bir sorun olur mu? Ne tür rom gerekli recovery, fastb, ota rehber varsa yönlendirebilirsiniz, teşekkürler.
  5. Skinoski46

asus tuf m5 mi gigabyte aorus m5 mi?

d5 dk önce aorus m5 trendyolda 324 liraya sipariş ettim asus da 360 civarı hangisi sizce iptal etmeli miyim?
  6. Skinoski46

arkadaşlar elimde 5 farklı mouse var hangisini önerirsiniz görseller ektedir

şuan kullandığım farenin tekerleği bozuldu hangi ürünü önerirsiniz resimlerden bakarak belirtirseniz sevinirim.
  7. Skinoski46

Oyun Oynarken Bu Hatayı Alıyorum ''Varsayılan Ağ Geçidi Kullanılamıyor''

Merhaba Arkadaşlar World of tanks oynuyorum laptop da ve internete kablo ile bağlıyken sürekli bu hatadan ötürü oyundan düşüyorum. Sorun gider deyip oyuna bağlıyorum tekrar düşüyor. Wifi ile bağlıyken de 30 ila 40 sn bağlantı gidiyor geri geliyor. Yaklaşık 4-5 saattir twitch den yayın izliyorum...
  8. Skinoski46

Çözüldü✓ Bilgisayar Isınıp Kapanma Sorunu

Acer aspire v3-571g kullanıyorum temmuz ayının 2. haftasından beri ısınıp kapanıyor. 12 Ağustos Cuma günü halnziye hy-p13 macun aldım ve uyguladım ama sorunum hala devam ediyor, bilgisayar temiz tozlanma falan yok, oyun açıp oynamaya başladıktan 30-60dk arasında elektrik gitmiş gibi bir anda...
Geri