Arama sonuçları: *

• Users: xxxZAURxxx
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. xxxZAURxxx

Windows`un Simdiki Durumunu Anlatan En Sakince Video.

Bağırma yok, küfür yok, tempo sakin, gereksiz gülme yok, konuşmak seri. Adamı dinledikçe dinleyesin geliyor.
  2. xxxZAURxxx

Yeni Eminem doğmuş sanki. :D Adam Freestyle yardırıyor.

Freestyle Rap seven arkadaşlar gözünüz aydın. Eminem`in ilk zamanlarını hatırlayan olur belki. Dylan Jacob isimli bir adam gördüm , adamın dili sanki şarjörü bitmeyen taramalı tüfek gibi ateşlendimi durmuyor 😂 Videonun 1 dakikasında müzik değişiyor anında müziğe uyumlu geçiş yaparak ulti...
  3. xxxZAURxxx

Recep Baltaş'ın artık Linux kullanmaya çalışması.

Adamı ben çok katı Windows'çu gibi biliyordum. Microslop bile reklamlarla adamı delirtti sonunda :D Bu günün geleceğini geçmişte bana söyleselerdi o adama gülüp geçerdim. Hayret bu olayları araştırırken Linus Tech tips teknoloji kanalıda Linuxa geçtiğini açıkladığını gördüm. Eninde sonunda...
  4. xxxZAURxxx

1560TL HyperX Alloy Core RGB alınır mı?

Arkadaşlar klavye Membran ama RGB vs Kalite akıyor gibi. Bu fiyata alınır mı? Bizim bilindik dükkanınız var orda indirimde. Biraz gereksiz masraf olur gibi düşünüyorum ama fiyatına bakınca bu fiyata bulunmaz nimet gibi. https://kontakt.az/gaming-keyboard-hyperx-alloy-core-rgb-eng
  5. xxxZAURxxx

NFS oyunlarını Ruslar Remastered yapsın.

Adamlar kendilerini oyunun içine eklemiş resmen. yeni sahneler üretmişler :kekw: 2-3 kişi böyle içerikler yapabiliyorlarsa büyük kurumsal firma olursa neler ortaya çıkar hiç aklım almıyor. https://youtu.be/bRQaAZzgu_Q?si=d2UyvPVEn33g65NJ Kanalda o kadar fazla video üretmişler ki...
  6. xxxZAURxxx

Çözüldü✓ Masaüstümde çok garip sorun patlak verdi. Belki başına gelen olmuştur.

Arkadaşlar geçen güne kadar pc tıkırında çalışıyordu. Dün işten döndüm pc yi açtım 3 saniye sonra işletim sistemi yüklerken pc sürekli restart döngüsüne girdi. Psu güç kesiyor ve yeniden sistemi çalıştırıyordu. İlk çalıştırma 2 saniyelikti, sonraki çalıştırmalar çok kısa. yarım saniye. 1...
  7. xxxZAURxxx

Foruma bu özelliği eklemenizi isterim.

Sayın Admin şu aşağıda olan işletim sistemi ve browser resimlerinden ekler misiniz? Kim ne kullanıyorsa gözüksün. Güzel duruyor.
  8. xxxZAURxxx

Ritmini sevdiğiniz Beatbox videoları atın.

Bu ikiz kardeş çok iyi beatbox yapıyor ama bu videoda yaptıklarından daha da iyisini görmedim.
  9. xxxZAURxxx

Zorin OS kurdum İlk izlenim.

Hacılar merhaba. Bildiğiniz üzere i7 4790 kullanıyorum onboard. Bunun hd4600 grafik işlemcisini Mint cinnamon kernel güncellemesi sonucu göremez oldu. Pencereler kasım kasım kasılıyordu yırtılıyordu gibi. çok yol denedim çözemedim yırtılmayı. Geminiye sordum, İntel'in kütüpanesinin güçlü...
  10. xxxZAURxxx

Arabi'nin inatla küfürlü konuyu yukarı taşıması.

Açtığı dini konuda ana bacı küfürü görmekten zevk alan başkasını daha görmedim. İnatla da yukarı taşıyor konuyu. Moderatörler umarım bu adama bir ölçü alırsınız.
  11. xxxZAURxxx

Kuduz köpek İran sağa sola saldırıyor.

Azerbaycan Havaalanını da dronla vurmuştur. İsrailin oyunu dersiniz ne dersiniz bilmem ama gına geldi artık. İranda olan Azerbaycan sefirliğimiz de mi İsrail uçakları gizliyordu? Bir kişiyi silahla içeri bıraktılar sağa sola ateş edip sefirliktekilere ateş açmıştı? Kuduz köpek resmen...
  12. xxxZAURxxx

Bakalım kimin bilgisayarı daha hızlı ve daha fazla Debloat?

Sistem bu ekranda 3-4 dakika tam boşta kalsın ve arkada hiç bir işlem program küçültmesi bile açık olmadan resimi çekip paylaşın. Kırmızıyla işaretlediğim İş parçacığı değerleri en az olan bilgisayarı olan adamın en hızlı tepki veren Windows'u vardır. Sistem bir süre boşta kaldığında...
  13. xxxZAURxxx

Güzel eşi olupta mutlu olmayanları gömme derneği.

Pc konusunu gördüm de onun kadar bu dediğim de gerçek. Baya güzel eşi olupta baya eşini aldatan videolar görüyorum. Eğlence amaçlı çekiliyor ya bilmem nedendir böyle olaylarda olmuyor değil hani. Eşini aldatanlara nasıl bakıyorsunuz? Ben onları omurgasız yaratıklar gibi görüyorum. Eee...
  14. xxxZAURxxx

Programın ismini bulabilecek varmı?

Acaba nereden bulabilirim?
  15. xxxZAURxxx

Bilgisayar toplamak yerine düğün yapın abi.

Benden söylemesi. Hem ultra özellikli bilgisayarınız hemde sevgiliniz sonuna kadar yanınızda olur. 🤣
  16. xxxZAURxxx

Gelmiş geçmiş en iyi Windows seçiyoruz.

Hakkında da bir iki kelam ederiz artık.
  17. xxxZAURxxx

Kaç günde duş alırsınız?

Her gün banyodayım diye övünenler çok kirli olduklarını itiraf edecekler mi acaba? :D
  18. xxxZAURxxx

Forum oyunu. O mu? Bu mu?

Bitane de ben oyun başlatayım bari. Soruya cevap verip, sizde alttaki üyeye soru sorun. Tutku mu? Biscolata mı?
  19. xxxZAURxxx

Yapay zeka saçmalığı ve daha fazlaları.

Rahatsız olduğunuz birşeyler varsa sizde anlatın ama benim en son çok çok sinir olduğum şey Herşeye ama herşeye her ürüne Aİ ekledik felan demeleri çok sinirimi bozuyor. Arkadaşım iyiki bir deli kuyuya taş fırlattı. Nereye yüzümüzü çevirsek Aİ Aİ Aİ sanki eşek anırıyor bu nedir yani. Bir...
  20. xxxZAURxxx

Batmasını beklediğiniz Firmalar.

Ben başlıyorum. Siz isterseniz listenizi uzatabilirsiniz. 1. Microsoft 2. Apple 3. Adidas Bu 3 firma ne ürettiğini bilmeden piyasaya sürüyor sanki o yuzden batmasını sabırsızlıkla bekliyorum.
Geri