Arama sonuçları: *

1. D

8GB Kartlar ve Piyasa

8GB kartlar bence o kadar büyük bir sorun olmayabilir, geliştiriciler bu oyunları PS5 içinde yapıcaklar 2-3 yıl daha ama gerçekten 5060 serisinin 12GB olması çok iyi olurmuş. 30K civarında sistem bakan biri olarak alıcak sistem göremiyorum 30K bütçeye göre uygun bir sistem olduğunu düşünmüyorum...
  2. D

30 - 32.5K bir sistem önerebilir misiniz?

DDR 5 tercihi ama sizce en optimal nedir bu bütçede.
  3. D

Geforce Experience Bozuk

geforce experience gördüğünüz gibi çalışmıyor uygulamayı kaldırıp tekrar yüklediğimde oyunları görüyor bilgisayarı yeniden başlatınca aynı hale geliyor
  4. D

Samsung 45w şarj adaptörü

45w samsung şarj adaptörüm var s23 alqcağım s23 25w destekliyor 45wlık adaptörü kullansam olur mu?
  5. D

Acer laptop kaça satabilirim?

Acer Nitro 5 laptop'um 6 aylık RTX 3060 6G 95W R5 5600H 16 GB RAM single chanel SSD 512 GB günlük web ve genellikle LOL oynarken kullanılmıştır. (Günlük ortalama bir oyun)
  6. D

RTX 3060 laptop güç kullanımı

RTX 3060'lı laptopum var 95w'lık bir model God of War oynarken anlık 96w çektiği oluyor bir sıkıntı yaratır mı?
  7. D

AMD adrenaline açılmıyor driver hatası

amd adrenaline açmaya çalıştığımda böyle bir hata alıyorum yaşayan var mı aynı durumu?
  8. D

R5 5600H işlemci sıcaklığı

arkadaşlar sizce sıcaklıklar nasıl, ayrıca sanki afterburner açılınca biraz daha ısınıyor gibi hissetim sizce olası mı tahminen kapalıyken 86'larda gibi geldi
  9. D

Çözüldü✓ Arkadaşlar kafam karışık lütfen yardım edin

Selamlar pazartesi günü elime acer nitro 5 ulaştı ve 8 yıl sonra laptopumu değiştirdim fakat bilgisayar içime bir türlü sinmedi ve ufak da olsa bir iki durum yaşadım. O yüzden bilgisayarı iade edip...
  10. D

Yeni aldığım laptop hakkında

https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-5-an515-45-amd-ryzen-5-5600h-16gb-512gb-ssd-rtx3060-freedos-15-6-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-nh-qbcey-005-p-HBCV00000I8S7S Arkadaşlar 8 yıl sonra laptopumu yeniliyorum dün sabah 19.000'e aldım zaten fiyatıyla forumda sürekli konuşulan bir laptopdu...
Geri