Arama sonuçları: *

• Users: Enisu0
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Yardım Ev İnterneti Hız Çoğaltma ve Azaltma

Herkese iyi akşamlar önümüzdeki üç ay süre için ev internetimin hızını yükseltmek istiyorum,eğer bunu yükseltirsem 3 ay sonra geri eski fiyattan eski hızıma geri dönebilir miyim? Türk telekom müşteri temsilcisi bana taahhüt süresinin bitmesine 1 yıl var paketinizi yükseltipi istediğiniz zaman...
  2. E

Fantech Revolver 3 Vs Fantech Nova Pro 2

Arkadaşlar ikisi arasında kaldım bütçem taş çatlasın 2.2k başka önerilerede açığım ps4 ile kablosuz uyumlu olması gerek ama.Nova modelini kullandım r1 l1 aynı mouse kullanıyormuşum gibi çok yüksek ses çıkarıyorlar dı revolver modelinde de aynısı varmış hiş hoşuma gitmiyor ayrıca,önerilerinizi...
  3. E

Yardım Geforcw Now Yardım Gerekli

Herkese hayırlı akşamlar biliyorsunuz geforce now 100 saat sınırı geliyor ama 10 hazirandan önce üyelik alanlar bundan muaf olacak benim sorum,bana sadece 3 aylık ultimate üyelik lazım fakat böyle bir paket yok benimde aklıma geldi ki eğer 9 haziranda 1 aylık üyelik alıp aynı gün 1 ay 1 ay daha...
  4. E

Yardım Önceden Geforce Now Kullananlar Yardım Lazım

Herkese hayırlı günler,bilmeyenler için heforce now’a 100 saat sınır geliyor ama eğer 10 hazirandan önce üyelik başlatırsanız süre sınırı yok aldığınız üyelik kadar.Şimdi soruma gelirsek bana sadece 3 aylık üyelik lazım ama ultimate tarafında 3 aylık üyelik yok bende diyorum ki 9 haziranda 1...
  5. E

Yardım Hawk Hk-255 Sesli mi?

Beyler selam ürün çok satıldı bende bütçeme uygun diye almayı düşünüyorum ürün membranmış zaten sessiz diye biliyorum ama ben yazın odamda biriyle yaşıyacağım gece saat 2 de oynarken tak tak klavye sesi sıkıntı olur benim için o yüzden.Diğer sorum sessiz switch klavye mi daha sessiz olur bu...
  6. E

Msi Mag 325qf Monitör

Arkadaşlar ürünü aldım ama iptal edebilirim gelen yorumlara göre 10 bin liraya aldım.Genelde hikayeli takılırım rekabetçi ikinci planda.2K ve 32 olması çok hoşuma gitti yorumları bekliyorum.
  7. E

Havit Fuxi H-3 Vs Aula S6

Beyler evet biliyorum ikisi de çok iyi değil ama ben rekabetçi oyunları sadece eğlencesine oynarım genelde de hikayeli oyunlar oynarım benim için önemli olanlar 200 gramdan hafif olması,kablosuz olması bu iki özelliği tek bu ikisi karşılıyor sanırım.Dediğim gibi çok iyi olmasına gerek yok orta...
  8. E

🔥İndirim Aıgo Gm80 Fare 699₺

Beyler anladığımdan değilde burda öneriliyordu sanırım düz modeli bu,dün almak için fiyat araştırması yapıyordum en ucuz 700’ler de idi o yüzden atıyorum yanlışsa silelim. https://amzn.eu/d/09sML8nk
  9. E

Monitörde Yenileme Hızı O Kadar Da Önemli mi?

Arkadaşlar Samsung m7 4k 32inç monitörünü almayı düşünüyorum,uygun fiyatı,dahili hoparlörü olması,4k olması gibi özellikler benim için çok iyi aynı zamanda monitör ek bir şeye gerek kalmadan akıllı monitör olarak geliyor ama yenileme hızı 60hz.Ben genelde ps4 ile kullanacağım onun haricinde...
  10. E

800 Liraya Kablosuz Mouse Önersi

Beyler selam,dün gaming gecesinden hawk hk255 klavye aldım ama bütçeme göre kablosuz mouse bulamadım.Üründe aradığım özellikler kablosuz olması başka bir isteğim yok.Ürünle sadece oyun oynuyacağım o da çok fazla değil 2-3 günde bir 3-4 saat oynarım,ışık olmasına gerek yok ışıklandırma olmasa...
  11. E

İps mi Va Panel mi ?

Beyler selam,genelde hikayeli oyunlar oynarım görüntü için aşırı takıntıkı değilim çok iyi olsun diye.Benim merak ettiğim nemli bir konuda görüş açısı ve yansıması,va kullananlar bilgilendirirse iyi olur biriyle fifa falan oynarken diğer kişi çaprazdan bakarsa görülmeyecek kadar kötü mü olur? Ve...
  12. E

32 İnç Monitör Önerisi

Beyler yeniden selam,monitörde aradığım özellikler 32 inç ve 2k çözünürlüğe sahip olması.%75 hikayeli oyun ger kalan zamanlarda cs valo falan oynarım.Bütçe maksimum 10 bin lira önerilerinizi bekliyorum.
  13. E

Msi Mag 325qf Monitör Alınır mı?

Beyler selam ürün tam 10 bin lira ürünü genelde ps4 pro ile kullanacağım bazende valo cs falan atarım.Monitörden hiç anlamıyorum o yüzden buraya sorayım dedim.Başka öneriler varsa açığımım,32 inç ve 2k istiyorım bütçem maksimum 10 bin lira.
  14. E

32 İnç İçin Kavisli Monitör Mü Düz Mü?

Gençler selam genellikle hikayeli oyunlar için kullanacağım bazen valo,hoi4 falan da girerim alacağıö monitör 1080p 32 inç olacak kavisli mi düz mü almalıyım benim için önemli nokta bazen 1-1.5 metre öteden oyanayacağım hafif uzaktan sizce hangisi daha mantıklı olur hiç deneyimlemedim yorumları...
  15. E

Gtx 1060 hâla alınır mı?

Modeli 2KFA 1060 6 GB modeli sizce en fazla kaç lira verilir?
  16. E

1600 liraya Ps Vita aldım sizce mantıklı mıdır?

Ürünü 1600 liraya 4 oyun,çanta ve konsol şeklinde aldım sizce mantıklı bir hareket mi? Ürünü satarken kaça satabilirim? Bu arada konsollara hakkında aklınıza takılan bir şey varsa sorabilirsiniz az çok konsoldan anlayan biriyim.
  17. E

Saç kremi ve wax’ın ne gibi farkları var?

Açıkçası ikisinden birini almam istiyorum ama hangisini alacağıma karar veremedim.Wax sanırım genellikle şekil vermek için kullanılıyor,krem ise daha çok sanırım saç bakımı için ama benim istediğim wax kadar iyi bir tutucu olmasına gerek yok,benim isteğim sadece duştan çıktıktan sonra acil bir...
  18. E

Vucüdumda ki yağlardan nasıl kurtulabilirim?

Boyum 1.84 kilom 70-75 arası en son ölçüldüğümde 70 idi fazla değişeceğini sanmam,aslına o kadar fazla kilom yok ama vücudumda yağ oranı biraz fazla,şu anlık spor salonuna gidemem okul açılınca gitmeyi düşünüyorum.Sizce günlük kaç gr yağ almalıyım? Yağ oranı düşük yiyecekler önerirseniz...
  19. E

Sohbet edelim dostlar

Öncelikle herkese merhabalar,nasılsınız iyi misiniz? Biraz konuşmaya ihtiyacım var gibi.Yeşil forumdan geliyorum bu kadar iki yüzlü kullanıcısı olan bir forum yok,sorsan hepsi çok iyi insan ama bir kişi derdini anlatınca yaptıkları tek şey dalga geçip,gülmek.Moderatörler zaten eleştiri katiyen...
Geri