Arama sonuçları: *

1. Zeynepkocak

Çözüldü✓ Hangi monitör alınır?

Arkadaşlar hangisini alırdınız? https://www.incehesap.com/samsung-odyssey-g4-ls27bg400euxuf-27-1ms-240hz-full-hd-gaming-monitor-fiyati-67797/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=vitrin&v=1.33.7...
  2. Zeynepkocak

Çözüldü✓ Gamebooster monitör alınır mı?

https://www.trendyol.com/gamebooster/24-5-gb-2528ff-0-5ms-280hz-fhd-hdmi-freesync-g-sync-gaming-monitor-p-780277372?boutiqueId=61&merchantId=624588 Arkadaşlar bu monitör alınır mı? Kullanan var mı?
  3. Zeynepkocak

Bilgisayarım kaç para eder

Arkadaşlar merhaba, laptobumun özellikleri bunlar işlemcisi 6.nesil sizce kaç paraya ikinci elden satabilirim. İlana koyucam da.
  4. Zeynepkocak

Çözüldü✓ Hangi monitörü seçerdin?

Kendinize bunlar arasından monitör alsaydınız hangisini alırdınız? (Lütfen sadece seçiminizi belirtiniz en çok olanı alıcam) https://www.epey.com/monitor/karsilastir/869552-922110-933469/viewsonic-vx2428j_aoc-24g4x_msi-g255pf-e2/farklari/...
  5. Zeynepkocak

Çözüldü✓ 180hz monitör seçimi

Bütçem 4-5 civarı bu monitörleri beğendim. Genelde fps tarzı oyunlar oynayacağım. Sizce hangisini alayım ya da buna benzer kullandığınız varsa atar mısınız...
  6. Zeynepkocak

Çözüldü✓ 180 hz üstü monitör önerisi

Gaming gen uygulaması için bütçe 9-10 bin olur. 180hz üstü monitör istiyorum ama 24,5 mu 27 inç mi full HD mi 2 K mı alsam hiç bilmiyorum. Bütün herkes bir şeyler söylüyor kafam karıştı. Valorant, cs overwatch forza arada da hikayeli oyunlar oynamayı düşünüyorum. Yardımcı olur musunuz karar...
  7. Zeynepkocak

Çözüldü✓ Bilgisayarım ekran kartımı görmüyor

Merhabalar, bilgisayarım ekran kartımı görmüyor. Kod 45 hatası alıyorum. Ekran kartımın sürümü güncellemeleri, windows 10 güncellemelerim vs hepsini yaptım. Bios güncellemelerimde de bir sıkıntı yok. Sürekli bazen ekran kartım görünmüyor bazen görünüyor ne yapıcam anlamadım yardımcı olur musunuz?
  8. Zeynepkocak

Çözüldü✓ Fan bacağını yanlışlıkla kırdım

Merhaba, bilgisayarım çok ısınıp oyunun ortasında tak diye kendini kapatıyordu bende laptopun genel temizliğini yapmak için içini açtım ve termal macununu sürdüm, fanını çıkartırken 3 tane bacağını kırdım yanlışlıkla onun dışında bütün işlemleri yaptım pcyi kapattım. Yine oyun oynarken ısınıp...
  9. Zeynepkocak

termal macun önerisi

Arkadaşlar merhaba, bilgisayarım chroeme da 2 sekme açınca bile çok fazla ısınmaya ve ses çıkartmaya başladı. Termal macununu ve fan temizliği zamanı geldiğini düşünüyorum. Evde ilk defa yapıcam termal macun yenilemeyi bana öneride bulunabilir misiniz siz hangi markayı kullanıyorsunuz ve...
  10. Zeynepkocak

Kulaklığım çalışmıyor

Kulaklığım Rampage Crack 11 kablosuz kulaklık. Flashını takıyorum kulaklığı açıyorum ama sürekli mavi ışığı yanıp sönüyor. Bilgisayara bağlı görünüyor ama flashta ve açma düğmesindeki ışık sürekli yanıp sönüyor. Kullanan bilen varsa yardımcı olabilir mi?
  11. Zeynepkocak

Laptopumun sesi çalışmıyor

Merhaba, video izlerken kulaklığımla ses geliyor bir sıkıntı yok fakat kulaklık olmadan hiçbir şekilde ses gelmiyor. Videoyu açıyorum sesi bile fulluyorum ama ses yok ne yapmalıyım?
  12. Zeynepkocak

Yazıcıdan düzgün çıktı alamıyorum

Merhaba, Yazıcımdan çıktı almaya çalışıyorum, ekrandan yazdırma tuşuna basarken belgede bir sıkıntı yok. Ama çıkardığımda en alt kısımı yazdırmıyor ne yapmalıyım markası Canon E414 PIXMA
  13. Zeynepkocak

İnternete bağlanamıyorum

Merhaba, arkadaşıma geldim yeni modem almışlar telefonuma bağlayabildim wifi ismi çıktı fakat laptobumda wifi kısmında çıkmıyor nasıl çözebiliriz bu durumu yardımcı olabilir misiniz?
  14. Zeynepkocak

Cep telefonu önerisi

Arkadaşlar merhaba, bütçem 5000-7000 TL arası bir bütçem var. Samsung veya xiaomi düşünüyorum. Sizin veya çevrenizin kullandığı memnun olduğu telefonlar da varsa bu aralıkta yardımcı olabilir misiniz
  15. Zeynepkocak

İnstagrama giremiyorum

İnstagram beni durduk yere sistemden attı. Bende hesabım çalındı sandım tüm şifrelerimi her şeyimi değiştirdim mailden. Sonrasında giriş yapmaya çalıştım. Kayıtlı numarama sms ile kod gönderildi yazısı çıkıyor ama telefonuma kod gelmiyor. Tekrar gönder diyorum yine kod gelmiyor. Doğrulama kodu...
  16. Zeynepkocak

Çözüldü✓ Windows 10 Driver kurulumu

Arkadaşlar merhabalar, bilgisayarıma format attım. Win 10 yükledim. Güncellemelerimi yaptım ama bazı driverlarım kurulmadı tam olarak. Aygıt yöneticisinde ünlem işareti vs var. Pek anlamıyorum bu kurulumlardan acaba discord veya team viewerdan yardımcı olabilir misiniz?
  17. Zeynepkocak

Yönetim Bilişim Sistemleri bölümü hakkında

Arkadaşlar merhaba, ben önlisans lojistik mezunuyum. dgs sınavı ile yönetim bilişim sistemlerine geçmeyi düşünüyorum. İnternette çok karışık bilgiler var. Okuyan varsa veya bu bölümden mezun olan arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz. Teşekkür ederim.
  18. Zeynepkocak

Pc formatı ve driver kurulumu

Merhabalar, ben bilgisayarıma format attırdım termal macununu sürdürdüm ve fanını temizlettim. Bu işlemlerden sonra pcye oynadığım oyunları ve belgelerimi indirdim. Pc kasmaya başladı bir sekmeye uygulamaya bastığımda algılama problemleri yaşamaya başladım çok geç algılıyor ve yanıt vermiyor...
  19. Zeynepkocak

Pcnin algılama problemi ve beyaz ekran vermesi

Merhaba, laptobumu 2 gün önce bilgisayarcıya götürdüm. Fanını temizletip termal macununu sürdürdüm ve format attırdım. Bilgisayarım normal kullanımda bile algılamıyor daha ağır çalışıyor oyunlarda fps drop yiyorum. Ve normal kullanırken beyaz ekran verdi bugün hiçbir tuşa basamadım ve kapatmak...
Geri