Arama sonuçları: *

1. M

Video/Fotograf Edit ve Oyun İcin

Video edit,oyun ve yayincilik icin bilgisayar alacagim. Masaustu mu laptop mi almaliyim. Sanirim masaustu yayin icin daha iyi olur gibime geliyor. Size de danismak isterim. Yayini kardesim icin istiyorum İtopyanin her sey dahil paketleri var sizce nasil 1TB SSD/32 RAM klavye idarelik bir sey...
  2. M

Bu bir virüs olabilir mi

Usb reset adında bir program var tıkladığımda açılmıyor bu bir virüs mü virüs ise nasıl kaldırırım
  3. M

Acer laptop Bu boşluğa ne takılıyor

Üstte bir soket boşta normalde ne koyuluyor?
  4. M

Android Samsung Galaxy Tab A7 surum düşürme

Garantisi bitti zaten çok kasıyor eski sürümlerde olmuyordu sürüm düşürme mümkün mü
  5. M

Öneri Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8/256 alınır mı

Yaklaşık 8700₺ ye almayı düşünüyorum düşünüyorum Fikriniz nedir 1682097879 Miui 13 sürümü ile geliyor sorunlar düzeldi mi
  6. M

Öneri Max 8k-8.5k arası telefon

Şarj,kamera,oyun,ekran konusunda üzmeyecek;NFC özelliği olan telefon öneriniz nedir
  7. M

Öneri Max 300 tl kablosuz klavye mouse seti

Tablette oyun ve edit için kullanacağım öneriniz nedir Otg dönüştürücü mevcuttur
  8. M

Öneri Max 300₺ klavye mouse set öneriniz nedir

Tablette kullanacağım Genelde oyun ve edit kısmında
  9. M

Öneri Max 150₺ kablosuz klavye mouse set

Kablosuz klavye mouse set Tablet için kullanacağım ne önerirsiniz
  10. M

Öneri Max 18k Ağlatmayacak laptop

Adobe programları ve render, oyunda ağlatmayan ve ekran kaydında sıkıntı çekmeyeceğim bir laptop arıyorum öneriniz nelerdir
  11. M

Abra A5 V17.2 15,6" Oyun Bilgisayarı hakkında düşünceleriniz nedir

Abra A5 V17.2 15,6" Oyun Bilgisayarı mı yoksa 18000₺ ye(taksitli) muadil öneriniz nedir
Geri