Arama sonuçları: *

• Users: emirylmz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. emirylmz

Yardım Android cihaz yedekleme ve formatlama ( omıx x600)

Selamlar. Omıx x600 marka cıhazımı formatlayacağım sapıttığından dolayı . Telefonu nasıl yedekleyip veri kaybı olmadan formatlayabilirim. Fotoğraflar kişiler wp mesajları vs.
  2. emirylmz

Bıos , boot menu ekranlarına giremiyorum, yardım lazım.

Casper laptopda f,2 f8, f11,f12 , f2+delete, kombınasyonlarını denedım ama bır turlu bıos veya boot menu acılmıyor. Direkt windwos acılıyor. Sanırım bir de klavyede bazı tuşlar bozuk . Nasıl giriş yapıp bilgisayarı formatlayacağım ? Yardım ederseniz acilen sevinirim.
  3. emirylmz

Yardım Huawei tablet şifre unuttum

Huawei mate pad 11.5 tabletımın ekran kilidi şifresini unuttum . Bunu veriler kaybolmadan sıfırlama yöntemi var mı ?
  4. emirylmz

Ekran koyucusu önerir misiniz?

Merhabalar. Mate pad 11.5 modelini satın aldım . Ekran koyucu önerir misiniz? Ekranı güzel koruyacak ama fp ürünü ve fiyatı çok pahalı olmayacak bir ürün gerekli ii
  5. emirylmz

Laptop ve tablet arasında kaldım ne almalımıyım?

Merhabalar üniversite sınavına hazırlanan bir yakınıma hazırlanma sürecinde online ders vs. işleri için ve derslerini yapabilmesi için bir cihaz arıyoruz fakat bütçe biraz sıkıntılı . HUAWEİ MATE PAD 11.5 modeli dikkatimi çekti . Biraz inceledim ve yorumlar iyi gibi. Üniversiteye hazırlık...
  6. emirylmz

Bilgisayarımı komple nasıl yedekleyebilirim.

Öncelikle merhabalar. Laptopumda bir arıza çıktı ve Asusun servisine kargolayacağım . Bu tamir sürecinde cihaz formatlanır veya formatlanmaz kesin bir şey bilemediğimden dolayı da laptopumu komple yedeklemek istiyorum . Burada da karşıma iki seçenek çıkıyor. One drive ve Google drive. One drive...
  7. emirylmz

Pes 20 indirebileceğim güvenli site

Dostlar pes20 indirmek istiyorum cunku pc anca onu kaldırıyor. Forumda paylasım yapmak yasak bılıyorum . Bildiğiniz bir site varsa özelden iletebilirmisiniz.
  8. emirylmz

Basketbol ayakkabı tavsiyesi

Öncelikle selamlar. Uygun fiyatta basketbol ayakkabısı arıyorum . 2 model arasında kararsız kaldım . Sizce genel olarak baktığımızda Nike Procecion mu daha iyi yoksa Nike Kyrie flaytrap 6 mı? veya buürünler dışında 1200-1300 bandında dışarda da giyerken sırıtmayacak bir model var mı?
  9. emirylmz

Windows 10 Key için ucuz , güvenilir site

Windows 10 pro yüklü olan laptopum var ve Windows etkin değil . Orijinali aşırı pahalı olduğu için alamıyoruz maalesef. Öğrenci adamız haftalık harçlığımızdan alacağız . Hem ucuz hem de güvenli bir yer var mı? Yardımcı olursanız sevinirim .
  10. emirylmz

Asus laptopa ek ram takarsak performans ne kadar artar

Merhabalar öncelikle. Elimde asus vivobook d513UA-L1346 Laptopum var . İçerisinde ryzen 5 5500 u ve 8 gb ram . Bildiğim kadarıyla boştada bir ram slotu var. Ek olarak kac gb ram desteklıyor ve takarsam performansına ne kadar etki eder. Ortalama maliyetler nedir. Bilgi verebiliriseniz sevinirim...
  11. emirylmz

DA sistem 100 stok 1 dakikada bitti

Usta yavaş olun da . Naptınız 15 tane cihazdan giriş yapıp almaya mı çalışıyonuz .
  12. emirylmz

Hangi telefonu almalıyım ?

Dostlar selamlar. Babama bir telefon arıyorum ve kararsız kaldım . Öncelikle telefonu Türk Telekom üzerinden faturaya yansıtarak 10 veya 12 ay taksitli şekilde alacağız ve önerilerini , yorumlarınızı buraya görme yapmanızı rica ederim. Malum ekonomi şartları peşin para ile almak şuanda bizim...
  13. emirylmz

Katıldığım çekiliş ten kazandınız mesajı geldi . Güvenebilirmiyim ?

dostlar selam . Bugün 8 saatlik bir çekiliş olduğu yazıyordu ve katıldım . Çekilişi @onurcanerbaykann adlı bir instagram hesabı yaptı . Ve saat 3 civarında biraz önce çekilişteki telefonu kazandınız diye bir mesaj yolladılar . isim,soyisim , cihazın gönderileceği adres ve telefon numarası...
  14. emirylmz

Açıldığım kıza sosyal medyadan nasıl muhabbet başlatacağım.

Dostlar selam . 2,3 aydır sevdiğim bir kız vardı ve geçen akşam başbaşa otoüs beklerken söyledim. Kız normal karşıladı ve inincede düşünürmüsün diye sordum . O da bilmiyorimki ya diye bir cevsp verdi . ben bu kızla sadece okulda normal arkadaş gibiyim . Ama sanaldan nasıl yazıcam ve kızın bu...
  15. emirylmz

İtopya çöktü herhalde

Arkadaşlar an itibariyle itopya.com nanay oldu . Alabilenlere ve alabileceklere hayırlı olsun . Bu sisteme site dayansaydı anormaldi ztn. Eline sağlık Abdullah abi . yapıyorsun bu sporu
  16. emirylmz

Laptopun kamerası açılmıyor yardım eder misiniz?

Merhabalar öncelikle . Laptopumun kamerasını açmak istediğimde karşıma böyle görseller çıkıyor . Windows ayarlarından erişim izinleri de verilmesine rağmen kameram açılmıyor . Kameranın flaşı açılıyor ama kamera açılmıyor. Yardımcı olur musunuz?
  17. emirylmz

Yardım 18-20k bandında gaming laptop önerisi

Selamlar . Bir tanıdığım 18 k , 20k civalarında gaming laptop arıyor . Çizim yapacağını ve oyun oynayacağını söyledi . Özelliklede şunu oynayacağım dediği bir oyun yok . Ben biraz baktım ama laptoplara tam hakim olmadığım için tam karar veremediğimden hocalarıma danışmaya karar verdim. Her...
  18. emirylmz

Yardım Laptop açılışında biraz kafayı yedi ve kendiliğinden program yüklenmiş cihaza

Selamlar . Laptopumun açma düğmesine bastı m açıldı sorunsuz şifremi girdim tamama bastım bi duraklama oldu normalde 1sn maks bekleme oluyordu. Ondan sonra 1 dk bekledim kendisine gelsin diye ama bu seferde şu sorun oluştu ; Windows 10 daki görev çubuğu kısmını ben gizliye aldım yani otomatik...
  19. emirylmz

Windows kurarken touchpad işlemiyor. Aciill yardım edermisiniz

selamlar freedos laptopa windows kuracaktım fakat windowsun ilk açılış ekranına bağlandı ama touchpad mouse işlemiyor . mne yapacağım .
  20. emirylmz

Hangi laptop daha iyi

Bu iki laptop arasında hangisinin performansı daha iyi . https://www.hepsiburada.com/asus-vivobook-k513ep-l1576-intel-core-i5-1135g7-8gb-512gb-ssd-mx330-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00001RZGQK?magaza=Hepsiburada https://ty.gl/3116d8af0
Geri