Arama sonuçları: *

• Users: akif_13
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Mavi Ekran Hatası Alıyorum

merhaba yaklaşık 2 gün önce aldığım sıvı soğutma taktırmak için bilgisayarımı bilgisayarcıya götürdüm kasam küçük olduğu için kasamı değiştirdim her şeyi montajladıktan sonra bilgisayarımı eve getirdim ve mavi ekran hatası almaya başladım 2 gün içerisinde 4 6 kere mavi ekran hatası aldım...
  2. A

Oyunlardan hata vermeden atma

merhaba arkadaşlar yeni bilgisayar aldım çok sorun yaşıyorum sorunum oyundan atma fc 24 oynarken oyundan atıyor ve sadece fc24 değil arkadaşlarka 7 days to die oynıcaz tam oyuna giriyorum oyundan atıyor ve hata vermeden oyundan atıyor steam pubg valo cs2 bu sorunları yaşamıyorum yardımcı...
  3. A

Çözüldü✓ Mavi ekran HATASI alıyorum =(

arkadaşlar merhaba ben yeni bilgisayar aldım ama mavi ekran sorunuyla karşılaştım fifa 24 oynarken direk oyundan atıyor bazen hiç hata vermeden yeniden başlatıyor bu konuda fazla bilgim yok bana yardımcı olurmusunuz minidump dosylarını buraya bırakıyorum şimdiden teşekkür ederim...
  4. A

Bilgisayarımı satıcam ne kadar eder

arkadaşlar merhaba bu sene üniversite sınavına hazırlanacağım o yüzden bilgisayarımı satmak istiyorum çünkü çok internete ve bilgisayara bağlıyım yaklaşık 12 16 saat bilgisayarda vakit geçiriyorum o yüzden satmak istiyorum o yüzden kaç tl satabilirim onu sormak istiyorum ekran kartı amd sapphire...
Geri