Arama sonuçları: *

• Users: Emre Bekar
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Emre Bekar

hipofiz tümörü 13 yaş

Merhabalar çok yakın bir dostumun kardeşin de 9.5 mm büyüklüğün de hipofiz tümörü olduğu çıktı(13) iğneli tedavi görüyo suan b12 d vitamını falan bide bırkac bısı daha sıkıntı yaşadığı ve beynindede bir parca varmıs oda değerlerını ve gelısımını durduruyormus doktorlar sımdılık ıyı huylu...
  2. Emre Bekar

Öneri Kablosuz oyuncu kulaklığı önerisi

Merhaba 4000 tl bütçem var kablosuz oyuncu kulaklığı almak istiyorum araştırırken razer barracuda X 2022 modeline denk geldim hem dışarda hem de oyun oynarken kullanabilenilecek bir kulaklık gibi alınır mı başka önerilere de açığım
  3. Emre Bekar

12.000 Tl ile toplama pc

merhaba 12.000 tl pc bütçem var monitör de almam lazım fiyat performans önerirseniz sevinirim
  4. Emre Bekar

Kasa fan önerisi 120mm

Kasam çok fazla ısındığı için Lıan lı lancool II mesh performance almayı düşünüyorum 3 fanlı geliyor 1 tane egzoz 2 tane önde olarak ben de 2 tane önde olan fanı alıp üst tarafa hava çıkışı olarak takmayı ön tarafa ise 3 tane fan almayı düşünüyorum ama bütçem kısıtlı 500-600 civarı cıkabilirim...
  5. Emre Bekar

NZXT H7 Flow Nasıl Alınır Mı?

merhaba herkes cok yardımcı oldu şu kasalar arasın da kaldım yardımcı olabilirseniz sevinirim https://www.amazon.com.tr/dp/B08C7BGV3D/ref=asc_df_B08C7BGV3D1652286600000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B08C7BGV3D&linkCode=asn...
  6. Emre Bekar

Uygun hava akışı güzel olan kasa

Arkadaşlar iyi günler daha dün rtx 3070 ti aldım işlemci olarak ryzen 7 5800x var stok fan şuan da olan kasam da camını kapattığım an ekran kartı 84 85 işlemci 90 civarı derecelere cıkıyor kasanın kapağını açtığım an ekran kartı 60 65 lere işlemci ise 73 falan oluyor oyundayken bana güzel bir...
Geri