Arama sonuçları: *

• Users: Umitgunere
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. U

X670P CPU fan bulamadim

Yeni anakartima hava sogutma taktim ancak nereye takarsam takayim acilista cpu fan speed detection error yaziyo fan normalde rgb isigida yanmiyor ama fan calisiyor
  2. U

4070 tvye hangi kavlo

Galax 4070tisuper ekran kartindan aldim philips 65pus8807 4k 120hz tvye en saglikli hangi kabloyla baglayabilirim oyun oynamak icin tesekkurler tvde hdmi cikisi var displayport yok galiba
  3. U

Hangi anakarti almaliyim

İkisinin arasinda fiyat farki yok 4070ti super ryzen 7500f takacagim hangi anakart daha mantikli olur
  4. U

Aldigim sistem sizce nasil 52K

Bu sistemi siparis ettim sizce nasil tesekkurler
  5. U

5600 ve 6750xt upgrade sistem önerisi

Arkadaşlar herkese merhabalar kullanmakta oldugum sistemi sattım yerine yeni bir ddr5 sistem toplamak istiyorum 2K 170hz monitöre sahibim 40-50k arasinda sadece kasa olarak ne alabilirim mevcuttaki sistemim ryzen 5 5600 asus 6750xt bu sistemin yerine güzel bi upgrade yapmisim hissiyati...
  6. U

Mavi Ekran Hatası (Garanti Sorun Bulamadı)

Arkadaşlar merhabalar ryzen 5 5600 işlemci 6750 xt asus ekran kartına sahip olan bir sisteme sahibim son 3-5 gündür oyunlarda mavi ekran hatası alıyorum sistem kendisini kitliyor sorunun ekran kartından oldugunu düşünüp windows 10 windows 11 de ekran kartını stress testlerine soktum 10-15 dk...
  7. U

2 Monitör Arasında Kaldım Sizce Hangisi?

Ekran kartım 6750xt sizce hangi monitörü tercih etmeliyim https://www.vatanbilgisayar.com/msi-optix-mag272cqr-wqhd-27-165hz-1ms-mprt-freesync-led-monitor.html# https://www.itopya.com/gigabyte-27-g27q-144hz-1ms-2xhdmi-dp-usb-hdr-qhd-freesync-premium-ips-gaming-monitor_u12588
  8. U

19K bu sistem alınır mı?

Merhaba pc hocasinin topladığı sistemi 1 2 ufak değişiklikle almayı düşünüyorum anakarti 550 serisi yaptım ve rgb ram ile ssd değiştirdim 19k ya denk geldi eger alınır ise bu sisteme 2k monitör olarak ne alabilirim teşekkür ederim
Geri