Arama sonuçları: *

• Users: Exercus
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Anakartta bir parçam yamuldu nasıl düzelir?

Dün çalışan sistem bugün çalışmıyordu ve şunu farkettim burdaki parça yamuk yaptırabilrimiyim veya bir çözümü var mı?
  2. E

BenqZowie XL2411 144 hz minidisplayportan standart dp ye çevirici ile ulaşılırmı

Şöyle ulaşacağım dvi den mini display porta mini displayporttan standart displayporta olur mu?
  3. E

144 hz için Dvi minidisplayporttan hdmi öneriniz varmı

kablo girişim budur.
  4. E

Benq Zowie XL2411 hdmi 2.0 ile 144 hz verirmi

Benq Zowie XL2411 hdmi 2.0 ile 144 hz verirmi ekran kartım dvi desteklemiyor.
  5. E

Mesem 11. sınıf bilişim sınavı zor mu?

Mesem 11. sınıf bilişim sınavı zor mu?
  6. E

Trendyoldan iade param olan 749 TL'yi aldım fakat banka iade etmedi hala

Trendyoldan iade param olan 749 TL'lik ürünü iade ettim fakat para banka iade edilmedi hala destek hattı bana diyorki 1 ay önce iade edildi diyor fakat hesaba para gelmedi napmalıyım? (banka denizbank)
  7. E

Fc 24 coin satacağım nasıl kasabilirim

Fc 24 coins satacağım nasıl kasabilidim ve bu taktiği birine sordum adam bana dediki 30 bin tl ye sana bu taktiği vereyim günde istediğin kadar coin kasarsın dedi bilen varmı acaba.
  8. E

Fc 24 coin nasıl kasılır

Fc 24 coin nasıl kasılır Fc 24 de coin satmak istiyorum. Nasıl yapabilirim bunu
  9. E

Google Playde %95 indirim kullanılmıyor

Google Playde %95 indirim kullanılmıyor ve diyorki bu teklif uygulanamıyor nasıl düzelir bu sorun.
  10. E

Joseforma adlı İnstagram sitesi güvenilir mi??

Joseforma adlı İnstagram sitesi güvenilir mi?? Ayrıca ürünleri orjinal mi yardımcı olursanız sevinirim
  11. E

Blokecoretr adlı instagram sayfası güvenilirmidir.

Blokecoretr adlı instagram sayfası güvenilirmidir.Ve ayrıca ürünleri orjinalmidir
  12. E

Hoi4'de better turkey veya agora rp'de focuslar hala aynı değişmiyor

Hoi4'de better turkey veya agora rp de focuslar ana modla değişmiyor yardımcı olursanız sevinirim.
  13. E

Game Pass FM 24'te editör kullanmak için oyunu satın almak gerekir mi?

Game Pass'im var FM 2024 oynuyorum oyun içi editör alacağım. Fakat bunun için oyunu satın almam gerekir mi?
  14. E

Fm 2024 deki sorunum açıklamaya bakın.

Fm 2024 de xbox game passim var fakat oyun içi editör satın alacağım oyun gereklimidir almak için? çünkü ona göre oyun içi editörü alacağım
  15. E

Pes oynarken dik ekran oluyor ve kasmaya başlıyor

Bana ihtiyaç olan tek şey yön kilitleme uygulaması bulamadım
  16. E

fc 24 4600 fp gelmedi

Ben ea play prodaydım ve fifa 24 ü satın aldım fakat 4600 fp gelmedi çözüm biliyosanız açıklarmısınız.
  17. E

Fifa 23 sunucuları çöktümü ?

fifa 23 üzgünüz ea sunucuları çalışmıyor diyor fifa 23 çöktümü acaba
  18. E

Fifa 23 points alamıyorum

Fifa 23 de ultimate teamde 500 pointse tıklıyorum lütfen bekleyinizde takılı kalıyor napmalıyım
  19. E

Hoi4 organizasyon sorunu

Hoi4 de organizasyon nasıl arttırabilirim çünkü topçularımı hareket ettiremiyorum
  20. E

Rampage kol uyumlu mu?.

Fifa 23 için bu kol uygunmu. https://www.vatanbilgisayar.com/snopy-rampage-sg-r218-xbox-ps3-pc-x-input-usb-1-8m-joypad-siyah-.html 1673634891 Uygun değilse başka önerebilir misiniz? kablolu
Geri