Arama sonuçları: *

• Users: seok
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. seok

XS MAX Oyun Oynatmıyor!? dokunmatik sorunu...

Daha bugün elime geçen İphone XS MAX modelinde dokunmatikte sorun yaşıyorum pubg, wild rift,roblox,brawl stars gibi 2 parmaklı oynanan oyunları oynatmıyor. yürüme butonu sol tarafta atack butonu var fakat aynı anda ikisinide kullanamıyorum. Sol tarafı kullanırken aynı anda sağ tarafı kullanmaya...
  2. seok

2. Monitor nasıl yaparım ne gibi etkileri olur.

2. bi monitorüm var vga girişli ailem atalım diyor bende kullanmak istiyorum nasıl bağlayabilirim. Bağlanınca performans düşüşü olurmu. RX 6650 XT İ3 12100F 16GB RAM kısacası mod art blue pc haziranda alındı.
  3. seok

PSU çok ses çıkartıyor.

bilgisayar açıkken ses çıkartmaya başladı. Oyun indirmeye koymuştum gece sabaha kadar indirdi. gece ses yoktu ama sabah biglisayarın başına oturdugumda sesin geldiğini farkettim. Sanki fanlara bir şey sürtüyormuş gibi tık tık tık tık ses çıkıyor. Biraz bilgisayarı kapatıcam soğursa düzelir belki...
  4. seok

Steam internet hızım yüksek ama yavaş indiriyor

üstte ağ kısmına 10mb/sn vb. değerler gösteriyor fakat indirme süresi değerleri karşılamıyor. mbps yazsa anlicam fakat mbps de yazmıyor. bu konuda beni bilgilendirebilirmisiniz?
  5. seok

Monitor Hz Ayarı yok

Resimlerde de gördüğünüz üzere hz ayarlama bölümü yok. Bilgisayarı ilk açtığımda vardı. Oyun indirmeye koymuştum biglisayarı 2 3 defa uyku moduna geçti. Uyku moduna geçtikten sonra hen çözünürlüğüm düştü hende hz ayarlama bölümü yok oldu. Şuanda ekran çamur gibi. Bios tanmı bişeyler yapmam...
  6. seok

Yardım RX 6650 XT 1 tane pci girişi boşta kaldı

Ekran kartım rx6650xt 2 tane kablo uzanıyor güç kaynağından ama birtanesini takabiliyorum diğeri boşta kaldı bir şey olurmu? Bide bundan sonra monitorüde bağlayıp çalıştırmak mı kaldı?
  7. seok

Kasa Monitor Siyah, ekipmanla beyaz olsa nasıl olur

kasam ve monitorum siyah ama klavyem mouse ve mousepadi beyaz olsam çokmu kirli görüntü olur yoksa full siyahmı dizmeliyim sizin tercihiniz nedir? ayrıca dediğim gibi setupu olan varmı
  8. seok

4.000 TL ACİL MONİTOR ÖNERİSİ

itopyadaki karne hediyesi sistemlerde 10.999 tl lik i3 12100f. ve rx 6650 xt lik sistemi alıyorum yanına çok acil bir monitor lazım. panel olarak ips olursa güzel olue ghosting vs. sorunları olmasın. benim almayı düşündügüm monitor bu...
  9. seok

Tebilon 12.300 TL sistem alınır mı??

https://www.tebilon.com/amd-r5-5500-a520m-hvs-asrock-rx6600-challenger-kingston-16gb-512gb-ssd/ Sorum yukarda mevcuttur. Bu sisteme hangi upgrade yaparsam daha iyi olur yada önericeğiniz sistem olursa sevinirim..
  10. seok

intel-amd mi amd-amd mi işlemci-ekran kartı

Gaming.gentr de 2 tane sistem gördüm birisinde r5 5500 rx6600 8gb ve i3 12100f rx6600 8gb sistem var sizce hangisini almalıyım (bütçem 14-15k sistem önerirseniz sevinirim bu ay almayı planlıyorum)
  11. seok

hazır sistem alacağım ne zaman hangi siteden almalıyım?

Yaklaşık 3 yıldır bilgisayar alma hevesindeyim ve inşallah bu yıl nasip olacak. Bu 3 yılda birsürü biglisayar satımı yapan siteler keşfettim. Birçoğunda fiyatlar çok pahalı, birçoğunda ise fazla şikayet var. Fiyat performans bir bilgisayar istiyorum. 17-18k bütcem var monitorle beraber...
  12. seok

Çözüldü✓ RX 6600, r3 3100 darboğaz yaparmı?

Ben yeni bir sisteme bakıyorum herkes ryzen5 5600 öneriyor fakat o kadar para veresim yok... Ayrıca ne kadar fps farkı olur. (Oyunları 1080p de akıcı oynamak istiyorum God of War gibi)
  13. seok

Hakan abi bu sistem ne allah aşkına...

16.499 tl bandında bir sistem çıkarmış kendisi ama rtx 3060 lı sistemlerin 10k oldugu bu kampanya dönemlerinde böyle bir sistem çok saçma. Parçaları teker teker topladığınızda bu fiyata "çok" yakın bir rakam çıkıyor. Kampanya olmasa bile aynı paraya 20 30 fps daha az veren bir sistem çıkabilir...
  14. seok

The Boys 4. Sezon Kadrosuna Katılan Önemli Bir İsmin Rolü Hakkında Teori.

İlk duyduğumda direk aklıma bir karakter geldi. OMNİ MAN. Evet, Jeffrey Dean Morgan OmniMan'i oynıyabilir neden olmasın? Yüz hatları çok benziyor. Tek sıkıntı fiziği... Rolünü iyi bir şekilde yapabileceğini düşünüyorum nede olsa kötü adamı güzel oynuyor. Ama TheBoys hikayesiyle ne bağlantısı...
  15. seok

Çözüldü✓ Kaliteli HDMI to VGA dönüştürücü varmı?

Arkadaşımın anakartında vga yok monitoru bozuldu ve fazla bütçesi yok 2. el bir vga monitor aldı ve hdmı to vgası yok. Benimde dönüştürücüler hakkında bir bilgim yok. Varmı bildiginiz kaliteli dönüştürücüler. (dönüştürücü taraftarı değilim zorunda kaldıgımız için alıyoruz)
  16. seok

Çözüldü✓ RX 6600 XT MATX Anakarta Uyumlu Mu?

Soru başlıkta. Anakart öneriniz olursa memnun olurum. İşlemci intel i5 12. nesil yada 10. nesil.
  17. seok

Çözüldü✓ HepsiBurada Sapphire RX 6600 8GB GDDR6 alınır mı?

Öncelikle HepsiBurada veya Trendyol gibi online mağazalardan elektronik bir ürün almak bana yakın gelmiyor. Ama bu fiyata rx 6600 görünce bir sorayım dedim önce kullanmış olan yada kullanmakta olan varmı diye. Yardımcı olursanız sevinirim.
  18. seok

500-700 TL Mekanik Rgb Beyaz Klavye Önerisi

Biliyorum çok şey istedim ama belki vardır diye... Bütçeyi 100 tl falan daha yukarı çekebilirim.
  19. seok

Çözüldü✓ Max 16000 Bütçeye Sistem Önerisi İstiyorum.

Yeni Bir Sistem Toplamak İstiyorum Yardımcı Olabilirmisiniz? Ekran Kartı Olarak SAPPHİRE RX 6500 XT, İşlemci Olarak İ5 12 400f Kullanmak İstiyorum. Bütçe max 16k (monitorsuz).(Piyasa Hakkında Pek Bilgim Yok)
Geri