Arama sonuçları: *

• Users: barut
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Yardım Poco X8 Pro Kronik Sorunu?

Dostlar X8 pro aldim 512gb 12 ram modelini Yalnız telefon ısınıyor yeni diye normal mi. Kullanmıyorum cebimde bile ısınıyor. Bataryasi sabah 9 çıkarttım şarjdan 100 şuan 44 gün ixi arama, harita kullanımı, ara sıra reels bana biraz hızlı gitti gibi geldi bilmiyorum belki de normaldir. Şarj...
  2. B

Öneri Honor Magic 8 Lite mı Poco X7 - X8 Pro Mu

Dostlar iki telefon arasında kaldım sizce hangi model daha dayanaklı daha geleceğe yönelik bir adım olur. Teknik servisim genelde cihaz su oluyor ya da düşüyor o yüzden sağlam telefon istiyorum briaz da idare etse çok mutlu olacağım öneriniz nedir
  3. B

Yardım Telefonum Kırıldı Acil Telefon Önerisi

Dostlar 7 senedir kullandığım huwaei p40 lite yıllardır yere düşer hiç bir şey olmadı. 1 ay önce kenarına düştü param parça oldu. Ekran değiştirdim lakin dikiş tutmuyor içinde de 16 bin adet veri var artık değiştirme vakti geldi. Gözümü kestiğim iki model var Poco x7 pro 12gb 512 gb Poco m8...
  4. B

Yardım Acil Vdsl Modem Önerir Misiniz?

Dostlar yeni İnternet bağlatıyorum. Millenicom da modem 1850 tl imiş türknet de 2100 TL. Bunlara para vermek yerine kendim daha iyi bir şey alabilir miyim önerisi olan var mı
  5. B

Yardım Türk Net Çok Pahalı Geliyor Başka Önerisi Olan Var mı

Dostlar yeni eve taşındım Antalya. Türknet 950 küsür olmuş bana aşırı geldi. Altyapımda 89mb destekliyor. Başka geçebileceğim altenertif sizlerinde kullandığı bir ağ var mı
  6. B

Yardım Dostlar Bilen Varsa Acil Fikir Versin Lütfen!!

ekran kartım 7800xt nitro işlemcim 7500f anakartım msı b650s wifi 32 gb ddr5 ram 1 haftadır uğraşıyorum çözemedim. Hz de bi kesinti gördüm grafik ayarlarına girip değiştirmeye çalıştım olmadıı. Ekran kartı sürücüsüne baktım ünlem işareti var aygıt yöneticisinde. neyse sildim geri yükledim...
  7. B

Steam indirme sorunu

dostlar selamlar, oyun indiriyorum netim 50 mb geliyor indirme hızım yükleme de 35mb kablom cat6 iyi bir marka anakartım da msı b650S wifi tomhawk ilk defa böyle bir şey yaşıyorum bir saat iyi indiriyor sonra kb a düşüyor. sebebi nedir sizce bunun 5 saat oldu oyun takıldı kaldı %53 de ya
  8. B

Yardım Dostlar acil yardım pc açılmıyor

Kasayı taşıdım başka bir yere Kendi aracımla taşıdım kargo falan yok her şeyi kutusuna koydum. Ekran kartını da söktüm.. Kurdum her şey çalışıyor görüntü gelmiyor kafayı yicem yardım edin ya
  9. B

Öneri Hızlı şarj lazım sizce ne alayım

Dostlar telefon huwaei p40 lite, benim orijinal kablo gitti gidicek artık eskisi gibi de şarj etmiyor. Böyle turbo şarj olarak ne önerirsiniz alıp memnun olduğunuz bir ürün varsa atar mısınız
  10. B

Öneri Klavye ve mouse önerisi

Bütçem 3 ile 5 k arası kampanya falan varsa direkt alabilirim dpı yüksek olursa iyi olur önerilerinizi bekliyorum dostlar Mekanik varsa bu fiyata alayım :)
  11. B

Öneri Honor magic 8 lite mı honor 400 mü?

Dostlar yeni telefon geldi ama yorumları pek iyi değil anlamadım valla hangisi alınır. Honor 500 modeli de tanıtıldı o da mı gleir acaba diye düşünüyorum
  12. B

Öneri Hesap faiz ile 90k ya kadar sıfır faiz!!!

Bu sistemden para çeken oldu mu yapılır mı mantıklı mı yani
  13. B

Yardım 615 bine 1.4 easy plus egea alınır mı??!!!

Dostlar bu araba alınır mı. Bütçemiz 650 bandında ağır hasar kayıtlı 100.150 arası diye biliyorum. Km si 31binde 2023 model tutulmuyor dandik araba falan diyorlar bilmiyorum konu hakkında bilgisi olan varsa çok mutlu olurum
  14. B

Yardım Honor 400 mü honor 500 mü?

Dostlar honor 400 aldım lakin iade etme hakkım hala mevcut 1 haftalık cihaz. Sizce iade edip 500 modelini mi bekleyeyim yoksa 400 den devam mı edeyim
  15. B

Yardım Honor 400 basık ses sorunu!!

Dostlar honor 400 aldım. İlk gelen telefonds bir şey yoktu fakat herkes şey diyordu sesin çok uzaktan geliyor ve boğuk boğuk geliyor. Bende gönderdim yenisini istedim dün yenisi geldi ve yine aynı sorun devam ediyor sebebini bilen var mı vallahi anlamadım iade edecem sonunda
  16. B

Yardım Bu araba alınır mı? Acil dostlar

Dostlar teknik servisim ve acil arabaya ihtiyacım var, aynı işte çalıştığım iş arkadaşımın 2.arabası 1999 model megan1. 345bin de araba motor tertemiz otomatik cam, klima ve rix paket. 210bin tl istiyor 100k peşin gerisi 20 20 5 ay diyor. Araba 2.0 motor. Kimisi 1.6 tutuluyor diyo kimisi 2.0...
  17. B

Yardım Araç için bel yastığı önerisi

Dostlar teknik servisim. Günde yaklaşık 10 saatim araç içinde geçiyor. Her araca uyumlu sağlam, hatta kullanan varsa daha güzel olur önerir misiniz, sağlam bir şey bulamadım ben
  18. B

Yardım Honor 400 fiyat ve özellik kıyası!!!

Dostlar gözüme honor 400 ü kestirdim fakat vatanda 26k cihaz 12gb ram var, Hepsi burada da 8gb olanı var nasıl 2 ayrı cihaz üretiliyor anlamadım açıklayacak olan olursa çok sevinirim
  19. B

Yardım 20k ya telefon önerisi?

Dostlar mevcutta p40 lite kullanıyorum. Ama Google desteği yok ya çıldırcam valla az kaldı. İyi de dayandı valla 2019 da beri kullanıyorum. Güncel sağlam 4k 60 fps çeken bir telefon var mı gerekirse 5k daha arttırım
  20. B

Tecpro dönüş yaptı sizce bu monitörü onaylamalı mıyım?

Dostlar değişim için onay bekliyordum onayladılar 24g2spu olan modele karşılık bu modeli veriyorlar https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-aoc-24g4ha-23-8-0-5-ms-full-hd-pivot-ips-200-hz-oyuncu-u-fiyati,1074608700.html İncelemesini bulamadım sizce mantıklı mı
Geri