Arama sonuçları: *

• Users: LuckyBlok
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

Bu Yama sitesi güvenlimi

Arkadaşlar Günaydın herkese iyi sabahlar star jedi survivor icin bir yama yeri arıyordum internette arastırırken bu yeri buldum acaba güvenlimidir https://turkceyamakrali.blogspot.com/2025/05/star-wars-jedi-survivor-turkce-yama.html
  2. L

Oyun oynarken bir anda ses geldi

İyi günler dying light 2 oynarken bir anda konuşma sesi geldi ama oyundaki npclerin konuşma sesine hiç benzemiyordu ve oyunun sesi kısıktı yükses sesli biri konuştu
  3. L

BU ssd Anakartıma olurmu

kullandıgım anakart a320mk işlemcim ryzen 5 5600 harddiskim vardıgı ama artık oyunu bile açamaz hale geldi onun için almışken bu ssd yi alıyım anakartıma uyumlu olurmu m2 ssd:https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-kioxia-lrc20z001tg8-exceria-g2-1tb-m-2-disk-fiyati,1584803490.html
  4. L

yeni işlemci taktıktan sonra eski işlemcinin cekirdeği

merhabalar eski işlemci 2 cekirdek 4 threadsdi ryzen 5 5600 taktıktan sonra cekirdeklerim hala eskisi gibi görünüyor ama 6 cekirdek 12 thards olması lazım ne yapmam lazım acaba 1694202985
  5. L

Oyunlar geç yükleniyor

merhabalar son bir kaç gündür cok fazla drop yemekteyim ve oyunlar oldugundan daha geç acılıyor yerler ve mekan yuklenmiyor mesela ets2 seyir halindeyken bir anda donuyor ve geri gelio hdd alakalı mıdır hdd bazen garip sesler geliyor bütün oyunlarım hdd yuklü
  6. L

1050Tİ YENİ MÖNİTÖR ALIDIM DROP YİYORUM

yeni mönitor aldıktan sonra drop yemeye başladım eskı mönitörüm 60 hzdi simdiki 200 hz drop yemeye başladım ekran kartım 1050ti bir bilginiz varmı acaba
  7. L

Bu soğutucu kasama siğarmi

Performax xercon kasa Soğutucu ID cooling de 224 XT sigarmi acaba
  8. L

5600 soğutucu alınır mı

Ryzen 5 5600 işlemciye bu soğutucu nasıldır veya onerdiginiz bir soğutucu varmıdır https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-snowman-t5-cpu-sogutucu-fan-rgb-light-board-fiyati,902139426.html
  9. L

Asus a320mk nvme SSD desteklermi

Yukarda dediğim gibi anakartim desteklermi işlemcim amd athlon 3000g ama değiştireceğim 5 5500 geçecegim
  10. L

16 gb ram 9gb kullanılıyor

16 gb ramın 9 gb kullanılıyor acaba neden birde işlemçim apu ondan olabilirmi ?
  11. L

Klavye öneresi mekanik rgb

Max 800 tllik klavye önerisi
  12. L

armoury create ekran kartımı görmüyor

Merhabalar hayırılı sabahlar ben ikinci el bir ekran kartı aldım ve aura sync destegi var ekran kartını armoury creat görmüyor ne yapmalıyım ekran kartı rx 570 rog strix
  13. L

rx 570 rog renk degistirme

iyi akşamlar ben rx570 ekran kartı ladım ve rog strıx gözünün rengini nasıl degistiririm anakartimda aura sync desteklemiyor bir sıkınıt olur mu
  14. L

RX 580 mi GTX 1650 mı

Merhabalar ben RX 580 almak istiyorum ama minig yapılmış 3 yıl kadar ancak 70 dereceyi hiç geçmemiş kart fiyatida 2.300 ikinci elde bu fiyatlarda gtx1650 var yoksa GTX 1650 mi almalıyım kararsızım
  15. L

3000 TL ikinci el bu ekran kartı alınır mi

GTX 1060 gaming x 1060 kart çok temiz 1 yil kullanılmış ve daha güvenlik bandı duruyor
  16. L

3 ayda ssd sağlığı %43 napmalıyım

Yeni hazır sistem almıştım test yapayım dedim ve sata ssdimin sağlığının %43 oldugun gördüm ve 7 yıllık harddiskimin bile salığı %100
  17. L

Bu ekran kartı alınır mı

https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-powercolor-fighter-rx6500xt-oc-4gb-64bit-gddr6-axrx-6500xt-4gbd6-dh-oc-fiyati,1740177913.html belki diğer 6500lere göre daha kötüdür die attım ama alınır mı
  18. L

A320MK anakart desteklermi

A320MK anakart ryzen 5 5600 desteklerimi biosum son sürüm 6042
  19. L

Kurtarma ekranı geliyor

Pc nin güc tusuna basıyorum açılıyor ve kurtarma ekranı geliyor hata kodu 0xc0000221 böyle birsey geliyor kısa devre olabilirmi
  20. L

Windows seslerini kullanırken cizirti

Windows da ses açıp kapatımda arkadan baya yüksek şekilde bir cızırtı geliyor ama video felan izlerken olmuyor sadece Windows seslerini kullanırken oluyor Windows sesleri derkende masaüstünde boş yere klavyeden bir tuşa basın o gelen ses sonrası cızırtı geliyor
Geri