Arama sonuçları: *

• Users: dragan91
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

Kamera Uygulamasi Öneri̇si̇

merhabalar xiaomi'nin kamerasını kullananlar bilir yüz düzeltme efektleri var. buna benzer bir apk veya program var mı önerebileceğiniz. çoğunu denedim ama xiaomi gibi olmuyor yardımcı olursanız sevinirim.
  2. D

GTA 5 TRAINER SORUNU

merhabalar orijinal gta 5 kullanıyorum. Aktif olarak online da oynuyorum. Fakat onlinedan sıkıldığım için single yama,trainer vs. kullanmak istiyorum. oyun dosyaları değişeceği için online'a giremem. Bunun bir çözümü var mı ? Single da oynadığım ile online da oynadığım dosyalar farklı olabiliyor...
  3. D

ASUS ROG STRIX 6750 XT FURMARK TESTİ FPS SORUNU ??

ARKADAŞLAR MERHABA KENDİME YENİ BİR SİSTEM ALDIM. İŞLEMCİM 5600 RAMLERİM FURY 3200 MHZ EKRAN KARTIM ASUS ROG STRIX 6750 XT. BİLGİSAYARIM YENİ GELDİ OYUN YÜKLEMÖEYE VAKTİM OLMADI HIZLICA FURMARK TESTİ YAPMAK İSTEDİM. 1080 P 8X DE TESTİ BAŞLATTIĞIM ZAMAN 70 FPS GİBİ BİR DEĞER ALDIM VE EKRAN...
  4. D

ASUS ROG STRIX 6750 XT FURMARK TESTİ

Arkadaşlar merhaba, incehesaptan bu bilgisayarı aldım. https://www.incehesap.com/pch-s-class-1-1-oyuncu-bilgisayari-fiyati-47432/ ekran kartımı rog strix yaparak özelleştirdim. ürün yeni elime ulaştı oyun yüklemeye zamanım olmadı. Furkmark testi yapmak istedim 1080p 8x de furmakta 70 fps geliyor...
Geri