Arama sonuçları: *

• Users: Bedi
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Bedi

Olay görüntüleyicisi DCOM kayıt hatası

{AF28889E-B0FD-494C-9FB0-D3B058A96B34} sunucusu belirtilen zaman aşımı süresi içinde DCOM'a kayıt yaptıramadı. yaşadığım sorun bu her 15 dakikada bir hata veriyor . Bilgisayar içerisinde baya bakındım ama bulamadım hatanın neyden kaynaklandığını
  2. Bedi

Öneri MCHOSE A5 Ultra alınır mı

Gaming gen den alıcağım bütcem 2000 tl başka bu fiyat bandında iyisi var mıdır ?
  3. Bedi

%100 Mekanik Klavye önerisi

Numpad çok kullandığım için kaliteli bir %100 mekanik klavye arayışındayım hot swap ve rgb olması gerek aklımdaki model aula f108 var başka bir öneriniz var ise şimdiden teşekkürler...
  4. Bedi

Çözüldü✓ 45k sistem tavsiyesi

ddr5 sistem alıcağım bütcem belirttiğim gibi 45k işlemci amd olucak ekran kartı hangisi fp olursa amd de alabilirim sıfır alıcağım 9060xt düşünüyorum
  5. Bedi

Yardım Fiber için Modem Önerisi

Altyapıma fiber geliyor 1000mbps için türk telekoma geçiş yapıcağım fakat modemi aylık 90 liraya kiralıyorlar oda 1620 tl ye vs. denk geliyor ve taahhüt bitincede bizim olmuyor. Bunun için kendime modem almak istedim hem openwrt vs. kurmak için hemde kısıtlamalara takılmamak için tt nin...
  6. Bedi

Öneri Kablosuz Mouse önerisi

Elimde aj 159 apex modeli var ama mcu dan kaynaklı donma takılma yapıyor arada bir başka bir kablosuz modele geçmeyi düşünüyorum ATK Dragonfly A9 plus ile MCHOSE A5 ULTRA modeli var aklımda çok fark yok aralarında gibi gördüm a5 ultra modelinde ekstra dongle uzatma aparatı var galiba...
  7. Bedi

Öneri 2500TL civarı PSU önerisi

Biraz araştırdım c tier bu psu yu buldum en uygun bir sıkıntı yaşarmıyım ya da başka bir alabileceğim alternatif var mıdır...
  8. Bedi

Öneri 1500 Tl Mouse önerisi

Mousemi değiştirmeyi düşünüyorum herhangibir kroniği olmayan takılma yapmicak kablosuz bir mouse arıyorum rekabetçi oyunlar çok oynadığım için takılma vs. yapmaması çok önemli şu anki aklımdaki modeller Atk Blazing Sky x1 s ve Atk Dragonfly A9 Plus şimdiden teşekkürler.
  9. Bedi

Öneri RX 580 İçin PSU Önerisi

Sistemim: RX580 8gb R5 2600 16 GB ram Msi B450 Gaming Plus Sistemimdeki psu bozuldu geçici olarak 1-2 yıl boyunca kullanabileceğim uygun fiyatlı bir psu lazım şimdiden teşekkürler.
  10. Bedi

Yardım Radeon ekran kaydedicisi açıkken donma

Sistemimde (RX 7700 XT, Ryzen 5 5600, 32 GB RAM, B550M HDV anakart) bir sorun yaşıyorum: Alt+Tab veya Windows tuşu ile uygulamalar arası geçiş yaparken anlık takılmalar oluyor. Bu takılma sadece Radeon masaüstü kaydedicisi açıkken meydana geliyor. Kaydedici kapalıyken hiçbir sorun yok. Sanırım...
  11. Bedi

Yardım Ryzen 5 5600 İçin Overclock

Sistemim: İşlemci (CPU): AMD Ryzen 5 5600 Ekran Kartı (GPU): Gigabyte Radeon RX 7700 XT Bellek (RAM): 32 GB (16 GB x 2) DDR4 3200 MHz Anakart: ASRock B550M-HDV Güç Kaynağı (PSU): 750W Ekran kartımı yeni aldım ama darboğazdan kaynaklı performans düşüşü ve stabilite sıkıntısı oluyor işlemcimi...
  12. Bedi

Öneri 12000-14000 Arası Ekran kartı önerisi

Sistemim r5 5600 32gb ram b550m hdv amd ya da nvdia farketmez obs ile uğraşıyorum amd olucaksa 7000 serisinden olması tercihim aklımda rx 7600 xt var başka önerilere açığım
  13. Bedi

Öneri ATK Dragonfly A9 Wireless Alınır mı

Yeni model ön siparişte kampanya ile almayı düşünüyorum alınır mı sizce mcu su biraz sıkıntı geldi.
  14. Bedi

Öneri 1300-1400TL arası SSD önerisi

sistemimde kullanmalık ssd almam lazım şimdiden teşekkürler.
  15. Bedi

Nvlddmkm olay kimliği 153 hatası

nvlddmkm kaynağındaki 153 Olay Kimliği'nin açıklaması bulunamıyor. Bu olayı başlatan bileşen yerel bilgisayarınızda yüklü değil veya yükleme bozulmuş. Bileşeni yerel bilgisayara yükleyebilir veya yüklüyse onarabilirsiniz. Olay başka bir bilgisayardan başlatıldıysa, olayla birlikte görüntüleme...
  16. Bedi

Yardım Türk Telekom Fiber Kablo çekildi proje yok

Merhaba, Yaklaşık 1 ay önce Türk Telekom’dan geldiklerini söyleyen ekip evime gelip “Daireye fiber internet ister misiniz?” diye sordu. Kabul ettim, aynı gün daire içine kadar fiber kabloyu çektiler. 2-3 ay içinde gelip kutuyu bağlayacaklarını ve interneti kullanabileceğimi söylediler. O günden...
  17. Bedi

Yardım Ekran kartı Sürücü bozulması

rasgele şekilde bilgisayarı açarken bi anda masüstü bozuluyor ekran kartı driverını resetlesemde düzelmiyor bilgisayarı başlatınca düzeliyor olay görüntüleyici dosyalarını bulabildim sistemim r5 5600 rtx 3080 32gb ram 750w psu
  18. Bedi

Öneri 3200mhz 16 GB RAM Önerisi

Kendi evimde ufak çaplı bir sunucum var. Şu an içinde Forza markasının 8 GB RAM bulunuyor 3200 MHz hızında 16 GB'lık bir RAM’ini alıp toplamda 16+8 = 24 GB yapmayı düşünüyorum. Bütçem çok yüksek değil, o yüzden uygun fiyatlı ama sıkıntı çıkarmayacak bir RAM modeli arıyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
  19. Bedi

Yardım 3080 kartı 550w ile besleme

3080 kart aldım yarın gelicek fakat psu nun gelmesine 2-3 gün var 550w ile işlemci bazlı oyunlarda kullanabilirmiyim ya da sistem açılırmı
  20. Bedi

Öneri 2.el veya sıfır 750w psu önerisi

3060 olan ekran kartımı sattım 3080 alıcağım bunla beraberde psu yükseltmesi yapmam gerek bütcem çok olmadığı için 2. elde temiz bir psu arıyorum uygun ise sıfırda olabilir 2. elde istanbul ve ya sakaryada olması gerek şimdiden teşekkürler
Geri