Arama sonuçları: *

1. B

Adidas Gurmeleri Yardımınıza İhtiyacım var :(

Arkadaşlar Amazon.com.tr (Satıcı :Amazon) 1 Hafta Evvel Adidas Advantage marka böyle bir ayakkabı aldım ancak kenarları bu şekilde biraz garip duruyor sanki anlam veremedim , bundan evvel aynı ayakkabıdan tekrar sipariş etmiştim oda böyleydi onu iade ettim bunu aldım , buda onun gibi garip...
  2. B

İnstagram'da Hikaye Paylaşamıyorum ( IPHONE )

Arkadaşlar selamün aleyküm . son 24 saattir ıphone 11 teelfonumda hiçbir şekilde hikaye paylaşamıyorum , uygulamayı sildim yükledim ,telefonu yeniden başlattım vs. bir türlü olmuyor . internetim gayet iyi çekiyor mobil veri- wi fi hepsini denedim olmuyor ,
  3. B

TT Çok Pahalı , Hangi İnternete Geçmeliyim Arkadaşlar ?

Arkadaşlar Cümleten Selamün Aleyküm ,iyi forumlar . Türk Telekom Tarifem Doldu ve yeni tarifeler gerçekten çok pahalı , tt den çıkmayı düşünüyorum köyde yaşıyorum ve altyapıyıda sorguladığım zaman resimlerde ki gibi , öyle çok yüksek hızlarda gözüm yok min 35 olsa işimi görür inşaAllah , öyle...
  4. B

Tweeter'da Arama Yapamıyorum Acil Yardım ... !

Arkadaşlar Selamün Aleyküm ,Cümleten Hayırlı Ramazanlar. İnternetim ''Türk Telekom'' Yaklaşık 1 Aydır Arama Kısmından Arama Yapacağım Zaman Şu Uyarıyı Alıyorum : '''Bir hata oluştu fakat endişelenme gerek yok , senden kaynaklanmıyor ''' Uyarısı Alıyorum ,Aynısı Yaşayan Veya Çözümünü Bulan...
  5. B

Rx6600 Ekran Kartindan Sonra Ekran Kararmasi Yaşiyorum Aci̇l Yardim Dostlar :(

Dostlarım Cümleten Selamun Aleyküm herkese hayırlı forumlar diliyorum. Dostlarım Yaklaşık 1 Ay Kadar Evvel Eski Ekran Kartım Olan rx560'ı Rafa kaldırıp RX6600 Aldım , Ancak Operada Normal Bir Şekilde İnternette Gezerken Bir Anda Siyah Ekran Olmaya Başladı . Bu Olay Bazen Günde 1-2 Defa Bazen 2...
  6. B

Parfüm Gurmeleri̇ Si̇zce 379 Tl Ye Aldiğim Versace Orji̇nalmi̇ ?

Dostlar Selamün Aleyküm , Versace Eros Marka Modelli Parfüm Almayı Düşünüyordum,Fiyatı biraz bütçemi aştığı için Hepsiburada ' da satıcıya orjinal olup olmadığını sordum ve %100 orjinal olduğunu belirtti ,bende indirim kodum ile '379 TL'ye Satın aldım ancak Jelatinini açmadım , sizce orjinal...
  7. B

Yeni̇ Aldiğim Si̇stemde Kulaklik Sorunu Yaşiyorum Arkdaşlar .

Arkadaşlar Cümleten Selamün Aleyküm MODARTPC'nin geçenlerde çıkardığı ryzen 5 5600 - rtx3060 sistemime 0 olarak '''Gamepower Warlord ''' marka kulaklık aldım ancak sağ pedden ses gelmiyor ,daha sonra arkadaşın kulaklığını taktım onunda sol ped den ses gelmiyor. acaba sıkıntı nedir arkadaşlar bi...
  8. B

SPARTALI ÖFKESİ YAPAMIYORUM , YARDIM PLEASEEE

BEYLER GOD OF WAR 'DA SPARTALI ÖFKESİ YAPAMIYORUM ACİL Bİ YAZARMISINIZ YARIDA KALDI OYUN :)
  9. B

3500 TL'ye Monitör Önerir Misiniz?

https://www.itopya.com/gigabyte-238-g24f-2-165hz-180hz-oc-1ms-2xhdmi-dp-3xusb-ss-ips-fhd-freesync-premium-gaming-monito_u20017 https://www.qp.com.tr/asus-tuf-gaming-vg24vqr-23-6-1ms-165hz-full-hd-freesync-premium-kavisli-oyuncu-monitoru Beyler Cümleten Selamun Aleyüm İyi Akşamlar Diliyorum ...
  10. B

3.3 K'YA :27',165 HZ ,IPS PANEL MONİTÖR Alınır mı? ?

BEYLER SELAMÜN ALEYKÜM , ORTALAMA 3.5 K BÜTÇE İLE OYUN İÇİN MONİTÖR ARIYORUM F/P OLARAK BULMUŞ OLDUĞUM ŞU İKİ MONİTÖR HAKKINDA NE DERSİNİZ ? BAŞKA ÖNERİLERİNİZ VARRSA ONLARIDA SÖYLEYEBİLİRSİNİZ . ARADIĞIM ÖZELLİKLER : 27' ,IPS , 144 VE ÜSTÜ HZ ...
  11. B

RAMPAGE Mİ YOKSA MONSTER Mİ YOKSA PERFORMAXMI PLEASE .

https://www.n11.com/urun/rampage-rmk-gx9-pulsar-rgb-aydinlatmali-kirmizi-switch-mekanik-oyuncu-klavye-1647718?magaza=firsatsepeti (SEPETTE İNDİRİM İLE 590 TL ) https://www.monsternotebook.com.tr/gaming-klavye/pusat-k3-pro/ (SEPETTE %15 İNDİRİM İLE 800 TL ANCAK 2.EL 650 LİRA )...
  12. B

GIGABYTE 23.8" G24F-2 KULLANAN VAR MI ?

ARKDAŞLAR SELAMUN ALEYKÜM, BAŞLIKTADA BAHSETMİŞ OLDUĞUM GİBİ ''' GIGABYTE 23.8" G24F-2''' MONİTÖRÜ KULLANAN VARMI ACABA SON DURUM NEDİR ? BENDE MONİTÖR ALICAMDA BU MONİTÖR BİR ÇOK KİŞİYİ ÜZMÜŞ SANIRIM ,NASİP OLURSA BU AKŞAM MONİTÖRÜ SİPARİŞ GEÇMEM GEREKİYOR TAVSİYELERİNİZ VARSA ÇOK SEVİNİRİM...
  13. B

GIGABYTE VS SAMSUNG MONİTÖR ??

Arkadaşlar Cümleten Selamün Aleyküm , R5 5600 - RTX 3060 Sistemim İçin Monitör Alacağımda Alta Bıraktığım 2 Ürün Arasına Kararsız Kaldım,Sizce F/P Olarak Hangisini Tercih Etmeliyim Bütcem Max 3.5 K Teşekkürler ...
Geri