Arama sonuçları: *

• Users: 404.found
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. 4

Amazon kitap alışverişi sonradan taksitlenir mi

Hazır yıl sonu gelmişken amazondan biraz kitap alayım dedim, kredi kartlarında eğitim alanında yapılan harcamalarda sonradan taksitlendirme oluyor. Amazondan kitap aldığımda sonradan uygulama üzerinden taksitlendirebilir miyim? Kredi kartı enpara veya maximum
  2. 4

17k hazır sistem önerir misiniz

17k sadece kasa önerir misiniz. Oyun oynamak için
  3. 4

Yardım İtopya sipariş sorunu

İtopyadan hazır sistemi özelleştirip almak istedim ödeme bilgilerini girince SEPETİNİZDE REZERVE OLMAYAN ÜRÜN MEVCUT dior, sepetimde de başka ürün yok, acaba nie öyle diyor yardım ederseniz sevinirim
  4. 4

Xbox series x için hangi monitörü almalıyım

En çok oynanacak oyunlar: Forza Horizon Gta online Fifa Rocket league Fortnite Dirt5 Minecraft Bu ve bu tür oyunları oynayacağım hangisini tercih etmeliyim, yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkür ederim
  5. 4

Bu parçalar birbirine uyumlu mu

Bu parçalar uyumlu mu eğer uyumlu değilse aynı fiyat bandında parçalar önerir misiniz, şimdiden teşekkürler Anakart : https://www.epey.com/anakart/gigabyte-b550m-ds3h.html Kasa ...
  6. 4

Hangi marka rx 6900xt yi almalıyım

Rx 6900xt alacağım ama 2 marka arasında kaldım xfx merc 319 black mi, shappire nitro+ rx6900xt special edition mu hangisinin soğutması sessizliği vesaire daha iyi cevaplarsanız sevinirim
  7. 4

2. El olarak hangisini almalıyım

Gigabyte rtx 3080 ti eagle mi yoksa xfx 6900xt merc 319 blackmi almalıyım ( ikiside 2. El)
  8. 4

İ5 12600 darboğaz yapar mı

Technopat TN 3 sistemi almayı düşünüyorum 1080p de oynayacağım işlemciyi i5 12600 e yükseltirsrm darboğaz olur mu
  9. 4

!! Gaming gen tr den sipariş verdim ama karttan para kesmedi

Gaming gen tr den sistem sipariş verdim ama sepetim hala dolu ve kartımdan para çekilmedi e posta veya sms ile bildirimde gelemedi. Ama hesabım kısmına geldiğimde siparişiniz 2 aralık 2022 tarihinde verildi beklemede yazıyor.İlk defa sipariş verdiğim için bilmiyorum ne yapmalıyım veya bu durum...
  10. 4

Yardım Asus prime B660 Plus D4 + i5 12400f

Sistem almayı düşünüyorum ama işlemci ve anakart seçiminde access memory dedtekler mi bilmediğim için size sormak istedim. İ5 12400f + asus prime b660 plus d4 anakartın acces memory desteği var mıdır? NOT: RX6800 kulkanağım
  11. 4

Hangi sistemi almalıyım

Rx 6800, 6700 xt den daha iyi değil mi fakat gaming gen tr de oyunlardaki fps ortalamasında 6700xt li olan daha iyi gösteriyor sizce hatalı mı? Rx6800 lü sistem :18.800...
  12. 4

30000 TL'ye Hangi laptopu almalıyım?

Gündelik kullanım, araştırma ve yazılım için laptop bakıyorum. İntel evo kombinasyonlu olsa iyi olur. Huawei laptoplar daha cazip geliyor huawei matebook x pro 2020 mi yoksa 16s mi almalıyım başka öneriniz varsa yazabilirsiniz max 30k. Şimdiden teşekkürler
  13. 4

Hangi programlama dilini seçmeliyim

Yazılımla ve kodlama ile ilgili hiçbir bilgim yok ve mobil uygulama yapmak istiyorum hangi programlama dilinden başlamalıyım
  14. 4

Figma dan yaptığım arayüzleri nasıl mobil uygulama haline getirebilirm

Figmadan mobil ya da masaüstü uygulama arayüzü yapıyorum yeni yeni öğreyorum bunları nasıl işlevsel hale getireceğim tam olarak mobil ya da masaüstü uygulaması olması için ne yapıyoruz
Geri