Arama sonuçları: *

1. D

Yeni aldığım Kingston kc3000'den saçma sonuçlar

Merhaba. Amazondan yeni aldığım kingston kc3000 1tb ssd de rastgele yazmada çok düşük değerler alıyorum bios güncelleme dışında her şeyi denedim sonuç yine aynı ne yapmalıyım .PC Asus tuf a15 2022 . Kingston ssd managerda ssd görünüyor ayrıca.
  2. D

Rtx 3060 laptopta kamerayı açınca fandan sürtme sesi geliyor

Asus a15 2022 rtx 3060 ryzen 7 6800 h laptop da coil whine sorunum vardı zaten 5.gün servise gönderdim ve normal diyip geri gönderdiler. Yeni farkettigim bir şey var o da kamerayı açtığımda bu sefer fandan sürtme gibi bir ses geliyor coil whine in farklı bir versiyonu mu bu ...
  3. D

Sorunlu bilgisayarı iade etmediler

Vatandan 28k ya aldığım Wasd tuşlarından cızırtı sesi gelen asus tuf a15 2022 rtx 3060 140w amd ryzen 6800h win 11 pc ilk önce değişim için servise gönderildi servis bir şey yok diyip geri gönderdi.Tüketici hakem heyetinde dava açsam asusa mı vatan bilgisayara mı dava açacağım ?
  4. D

Çözüldü✓ Gaming laptop önerisi

Asus tuf 2022 ryzen 7 6800h rtx 3060 140w 16 gb ddr5 pc den hiç memnun kalmadım servise gönderdim çok ısınıyordu ve wasd kısmından aşırı fazla cızırtı sesi geliyordu.Büyük ihtimalle iade edeceğim...
  5. D

Yeni aldığım rtx 3060 laptop da sol üstte cızırtı sesi

Yeni vatandan aldığım asus a15 rtx 3060 laptopta bu ses geliyor oyuna yeni girdiğimde.Sinirim çok bozuldu okul için almıştım vatanı aradım servis karar verecek dediler,alalı 6 gün oldu.Ne yapmalıyım sizce pc yi taksitli aldığımızda da taksit taksit para iadesi olacak sanırım?Video linki =
  6. D

Yeni aldığım rtx 3060 laptopta coil whine

Vatan bilgisayardan 4 gün önce aldığım asus tuf a15 2022 rtx 3060 140w ryzen 7 6800h 16gb ddr5 laptopta coil whine sesi var bazen artıyor,ekran kartını zorladığımda ilk defa az önce fanla birlikte duyuldu.Normalde sadece oyunu ilk açtığımda olup geçiyordu ve pc yi açtığımda oluyordu ama o çok...
  7. D

Çözüldü✓ Msi afterburner cpu ve gpu sıcaklığı seçilmiyor.

Asus a15 2022 amd 6800h rtx 3060 140w gaming laptop sistemim.Msi afterburner da sadece fps gösteriyor.Gpu ve Cpu sıcaklığını seçemiyorum izleme ekranından ,osd ile göster aktif edilmiyor .Ne yapmalıyım oyunlarda sıcaklıkları görmem lazım yeni aldım pc yi.
  8. D

Çözüldü✓ Yurt dışından gaming laptop alacağım ama klavyesi ingilizce

Bu yıl yazılım mühendisliği kazandım fakat yurt disindan alacağim pc de klavye ingilizce ü ö falan yazarım sorun olmaz ama noktalama işaretlerini nasıl yapıcam klavyeyi Türkçeye çevirdiğimde kod yazarken falan,onları ezbere bilmiyorum yerlerini ? Kafama şuan tek bu takılıyor legion 5 almazsam...
  9. D

Çözüldü✓ Yazılım mühendisliği için bilgisayar önerisi

Yazılım mühendisliği öğrencisiyim ilk yılım olacak kullanacağım programların hepsini bilmiyorum ryzen 5 5600 h beni 5 yıl idare eder mi ?Aynı modelin ryzen 7 5800 h da var ama satıcısına güvenemiyorum hepsiburada da ...
  10. D

Çözüldü✓ Yurt dışından laptop alırsam güncelleme almayıpta pc kapanır mı ?

Yurt dışından gaming laptop alacağım .Fakat duyduğuma göre pc güncelleme almayıp kapanma riski varmış lütfen cevaplar mısınız çok acillll
  11. D

Çözüldü✓ Yeni gaming laptopta windows etkinleştirme

Yeni gaming laptop aldığımda windows etkinleştirmezsem ne olur ve kaçak win 10 kullanırsam ? Garanti bozulur mu ?
Geri