Arama sonuçları: *

• Users: fepe
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

OSU! için tavsiye grafik tablet /mouse önerisi

Merhaba arkadaşlar ben bir osu oyuncusuyum ama şu anlş mouseum baya dandik o yüzden mouse veya grafik tableti almak istiyorum. Grafik tablette önce karar kıldım ama çok pahalı geldi düşük tepkimeli olanlar o yüzden mouse almaya karar verdim mouse önerisi veya ucuz bulduğunuz grafik tablet...
  2. F

laptopumu satmayı düşünüyorum

merhaba arkadaşlar monster marka laptopumu satmayı düşünüyor ne kadar eder acaba ? i5 10200h 16gb ram 144hz ekran GTX 1650 256GB Samsung Pm991 M.2 SSD 120gb hdd var markasını bilmediğim bir de ömür boyu bakım hizmeti var monster tarafından
  3. F

dijital defter önerileri

arkadaşlar defterlerin tanesi 40-50 tl olmuş. bu fiyat pahalılığına karşı ben de dedim ki dijital bir telefon ile uyumlu çalılşan bir defter veya kalemli bir tablet alayım 2. el önerileriniz nelerdir ve mantıklı mı ?
  4. F

Çözüldü✓ Ekranın alt kısmı siyah

Sorunsuz kullandığım laptopu dün gece kapattıktan sonra sabah açtığımda böyleydi. Dışardan müdahale ile siyahlık oynamıyor siyah kısmı ss aldığımda ise normal sıkıntısız gözüküyor nasık çözebilirim bu sorunu neyden kaynaklj olabilir ?
  5. F

10-11k arası sistem önerisi

arkadaşlar sadece kasa olacaka şekilde 10-11k arası sistem önerebilir misiniz ?
  6. F

En ucuz Numlocksuz klavye önerisi

Arkadaşkar alanım biraz dar olduğundan numlocksuz klavye almayı düşünüyorum ama hem kulaklık hem klavye alacağımdan kulaklığa daha fazla para ayırmak istiyorum o yüzden alabileceğim en ucuz numlocksuz kalvye hangisidir? Mekanik veya mekanik hisli olması fark etmiyor benim için
Geri