Arama sonuçları: *

• Users: Bate
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Bate

Turk Telekom 6 Gündür internet yok

Selamlar dostlar iyi forumlar, Türk Telekomun evde internet hizmetini kullanıyorum ama nedense pazar gününden beri koskoca mahallede sadece benim internetim yok. Pazar günü arıza kaydı oluşturdum ve 48 saatte çözülecek dendi. Pazartesi gününden beri bot araması yapılıp arızanız çözüldü mü...
  2. Bate

6000TL'ye kadar Konsol Önerisi varmıdır?

Dostlar selam, FC 25-26, Genshin Impact, RDR2 tarzı hikayeli ve rekabetçi oyun sevdalısı biriyim. Normalde bilgisayar üzerinden DualSense4 ile oynuyordum ama bozuldu. Şu anda 5600tl bütçem var. Bu fiyat bantlarında bilgisayara bağlayıp, hiç sorun yaşatmadan kaliteli oyun keyifi sunacak gamepad...
  3. Bate

4-5Bin tl ye en iyi gamepad önerisi

Dostlar selam, FC25-26, Genshin İmpact, RDR2 tarzı hikayeli ve rekabetçi oyun sevdalısı biriyim. Normalde bilgisayar üzerinden Dualsense4 ile oynuyordum ama bozuldu. Şuanda muhtemel 4 bir ihtimal 5 bin tl bütçem var. Bu fiyat bantlarında (3-5k arası daha iyi olur) bilgisayara bağlayıp, hiç sorun...
  4. Bate

K669pro Dipses sorunu

Dostlar selam, günlük kullanım ve metal vokal tarzı kayıtlar için fiyat performans denilen Fifine k699 Pro modelini satın aldım. Mikrofon elime geldiği an farkettiğim şey arkada self-noise sesi var. Vokal kayıtlarında falan fark ediliyor mu bilmiyorum ama bu sesi azaltmanın yolları var mı...
  5. Bate

UPS kargo pazartesi hala yolda gösteriyor

Bu konuyu kaç defa açtım bilmiyorum ama UPS rezaleti her geçen gün daha çok canımızı sıkıyor. Adamlar sürat kargodan beter oldular artık. Konu şu, Cuma günü saat 23:00 dan beri kargom Yolda gösteriyor ve bugün pazartesi dağıtım saatleri geldi geçiyor (11.41) ve hala bir güncelleme yok. Mailde...
  6. Bate

UPS kargo hâlâ yolda gösteriyor

Dostlar selam, Cuma günü saat 23:00 da İstanbuldan İzmire doğru kargom yola çıktı, Bugün Cumartesi saat 16:35 civarı ama hala yolda gözüküyor. Normalde diğer kargo şirketlerinde sabah saatlerinde izmir transfer merkezinde diye güncelleniyordu. Tahmini teslimat tarihi hala yazmıyor ve kargo...
  7. Bate

İtopya'dan alınan mikrofon UPS ile kaç günde İzmir'e gelir?

Dostlar selamlar iyi sosyaller öncelikle, Bugün günlerden perşembe ve İtopya.com üzerinden mikrofonum bozulduğu için Fifine K669 Pro modelinde bir mikrofon aldım sabah saat 7.30 saatlerinde. Sipariş durumu: [H4 id='rnler+hazrlanyor+12.03.2026+0754']Ürünler hazırlanıyor: 12.03.2026 07:54[/H4]...
  8. Bate

Bodycam,FH5,Beamng,Tarkov oyunlarından hangisi alınır

Arkadaşlar selamlar, indirimde güzel oyunlar yakaladım ve hemen bitmeden almam gerek birini ama karar vermedim. Bütçem 1000 tl Oyunlar şu şekilde Bodycam Forza Horizon 5 Tarkov Beamng Drive Bunlardan birini almak istiyorum genelde oynadığım oyunlar Arma reforger, Squad, Fc25, Bf4 falan filan...
  9. Bate

2060 Super ekran kartımın sürücüsünü 581.29'a yükseltmeli miyim?

Merhaba Arkadaşlar, 2060 Super ekran kartımın sürücüsünü 581.29'a yükseltmeli miyim? Şu anda 566.36 kullanıyorum (topluluk, bu sürümün oyunlar için en iyi performans ve kararlılığa sahip olduğunu söylüyor). Squad, Arma Reforger, Ready or Not, Battlefield 4 ve benzeri oyunlar oynuyorum. Sürücünün...
  10. Bate

Xiaomi Ac1200 extender Router alınır mı?

Arkadaşlar selam, biraz önce bi xiaomi mağazasında bu ürünü gördüm. 1000tl fiyat cazip geldi ve uzun süredir alasım vardı. Derdim şöyle, elimde Tp-linkin router i var, modemim yukarı katta ve bilgisayara ethernet çekmek için tp linki kullanıyorum. Ama Tp-link çok ısındığını için 40 dk da bir...
  11. Bate

Rtx 2060 super için en iyi Nvidia Driveri hangisidir

Arkadaşlar selam, bildiğiniz üzere Nvidia Game Ready sürücülerin de bazi sürücüler diğer sürücülere göre daha az fps drop, daha iyi performans stabilite falan veriyor. Herkesin ağzından başka bir driver çıkıyor ama birbirinden alakasız driverlar oluyor. (537.58 566.44 gibi) Sizce 2060super için...
  12. Bate

İki ayrı marka aynı özellikte ram kullanılır mı?

Arkadaşlar selamlar, şuanda 1x16 GB 3200Mhz DDR4 Patriot Viper ram kullanıyorum. Aynısından alıp dual channel yapmak istedim ama şuanda fiyatları fırlamış bu markanın. Aynı Mhz de aynı Cl değerinde 16 gb DDR4 bir ram alıp taksam dual channel olup çalışır mı?
  13. Bate

Havit Fuxi H3 cızırtı sorunu ve Hepsiburada Değişim Süreci

Arkadaşlar selam, bundan birkaç gün önce herkesin Havit Fuxi H3 ü övmesi üzerine, geçen hafta pazar günü sipariş ettim ve ürün perşembe geldi. Üründe herhangi bir ses çalarken arkada cızırtı gibi "zzzzzzz" diye bir ses geliyor. Ne yapsam çözemedim günlerdir, bildiğiniz bir çözümü varmı? Değişim...
  14. Bate

Monitordeki çok ufak bi kırık sorun yaratır mı?

Arkadaşlar selam, bundan birkaç gün önce mönitörümün sağ köşesine telefonum denk gelmişti, dikkat etmemiştim ama dikkatimi çekti bu gün. Çok ufak böyle 1 cm bile denmeyecek kadar küçük çizgi boyutunda bi kırık var, bi sorun yaratır mı ileride?
  15. Bate

Windows 11 temiz kurulumda nelere dikkat edilmeli?

Arkadaşlar selam, Windows 10 pro sürümü kullanıyorum windows etkin değil, Sistemim İ5 10400f RTX2060s 16gb ram vesaire. Bu sistemle Wİndows 11 e geçmek istiyorum, yükseltme yapma temiz kurulum yap dediler bende onun için 32 gb lık flash bellek aldım. İSO dosyasını indirip rusuf ile flash belleği...
  16. Bate

İ5 10400F ile Windows 11 e geçilir mi, Mantıklı mı?

Arkadaşlar selam, Windows 10 kullanıyorum ama lisanslı değil, windows dan bana şöyle bi mesaj geldi eklere koyuyorum fotoğrafı. İndir ve yükle tuşuna bassam ve indirse bi sorun çıkar mı? Hayatımda hiç windows kurmadım, burdan kursam herhangi bi sorun çıkar mı, kurarken ve kurduktan sonra...
  17. Bate

Arma Reforger FPS sorunu

Arkadaşlar selam, Rtx 2060 super İntel i5 12400f bir sisteme sahibim arma reforgeri medium-high bazılarını lowda kullanarak oynuyorum. Ama oyunun belli yerlerinde fps baya düşüyor 75 lerden 30 lara kadar, bunu düzeltmek için bir çözüm yolu varmıdır? (Hem görüntüyü kaliteli tutup hemde performans...
  18. Bate

Wireless Mouse Altındaki Usb koruyucusunun kapağını kaybettim

Arkadaşlar biraz garip bi soru olucak ama, Vxe R1 Pm mouse kullanıyorum ve mouse un altındaki usb alıcı koyma yerinin kapağını kaybettim. Bu bi sorun çıkartır mı?
  19. Bate

Mouse skatezinin jelatini nasıl çıkartılır?

Arkadaşlar yeni mouse olarak Vxe R1 Pro Max aldim altinda jelatin varmış herhalde skatezler de. Tırnak ile zarar vermek istemiyorum denedim olmadı zorlamadim ondan dolayi. Nasıl çıkartıcam bunlari bilen varmı?
  20. Bate

Mouse skatezinin jelatini nasıl çıkartılır?

Arkadaşlar yeni mouse olarak Vxe R1 Pro Max aldim altinda jelatin varmış herhalde skatezler de. Tırnak ile zarar vermek istemiyorum denedim olmadı zorlamadim ondan dolayi. Nasıl çıkartıcam bunlari bilen varmı?
Geri