Arama sonuçları: *

• Users: srua
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. srua

Rampage KB-R44 driveri var mı?

Bu klavyenin eskiden sitesinde sürücüsü gözüküyordu şimdi kaldırılmış. Bunun sürücüsü elinizde varsa dosya olarak atabilir misiniz?
  2. srua

2000 TL Kulaklık Önerisi

Hem ses kalitesinin hem de mikrofonun iyi olduğu bir kulaklık arayışı içindeyim. (kulak üstü) Önerileriniz varsa bekliyorum...
  3. srua

200 TL Mousepad Önerisi

Mousepad için 200-250 tl bütçem var fazla harcamak istemiyorum ne önerebilirsiniz? Bu güzel mi...
  4. srua

Bluetooth 5.3 Adaptör Önerisi

Kulaklığım 5.3ü destekliyor, bu ürünü alsam herhangi bir sıkıntı çıkar mı? Bazıları driveri olmadığı için 4.0'dan farksız falan diyor siz ne diyorsunuz?
  5. srua

Bosch vs Arçelik Bulaşık Makinesi Sizce Hangisi?

Bulaşık makinesi bakıyoruz, Bosch ve arçelik arasında kaldık. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ve neden? Bütçe: 17-18 Bin TL
  6. srua

Pes 2021 Şutlar Çok Yavaş

PES 2021 yükledim orijinal olmayandan fakat şutları istediğim sertlikte gitmiyor yumuşak gidiyor yavaş gidiyor bunun bir çözümü var mı? Oyun hızını da arttırdım hala çözülmedi PlayStation'a gittiğimde şutları gayet güzel.
  7. srua

Gigabyte Anakart Ram Frekansı Nasıl Yükseltilir?

Anakartim B660M DS3h İşlemcim i3-12100F 2x8GB 3600MHz RAM'lerim var XMP açınca bilgisayara görüntü gelmiyor farenin klavyenin ışıkları gidiyor. Şu an 2133MHz de çalışıyor RAM'lerim. Bu MHz'yi nasıl arttırabilirim?
  8. srua

İkinci el RX 6500XT alınır mı?

Kartı alırken ne yapmam lazım? FurMark testini kendi yapıp atsa ne kadar güvenli olur? Buluşup ekran kartını test edebileceğimiz bir yerin olmadığını söyledi garantisi var faturası da PDF olarak var.
  9. srua

3000TL Ekran kartı önerisi

Dostlar sadece 3000TL var daha çıkamam ikinci el olur sıfır olur tavsiyelerinizi bekliyorum İşlemci i3 12100f
  10. srua

PCİ Express slotuna PCI ekran kartı takılır mı?

Benim ekran kartım eski. PCI girişi var, yeni anakart aldım fakat anakartta sadece PCI Express X16 slotu var. Takılıyor fakat görüntü gelmiyor, bunun bir yolu var mıdır? Anakart: B660M DS3H
  11. srua

Bilgisayar açılırken 5 bip sesi geliyor

Yeni sistem topladım evde kendim kurdum ilk defa fanlar falan hiçbir sıkıntı yok fakat bilgisayarı açarken 5 bip sesi geliyor ve ekrana görüntü gelmiyor
  12. srua

kasadan çıkan kabloları nereye baglamaliyim

Bu kablolari anakartta nereye takmaliyim anakartim b660m d3sh
  13. srua

Kasanın kablolarını nereye baglamaliyim

kasanin içinden 3 kablo cikti birini fan girisine bagladim diğer ikisi kaldi birinde vdg yaziyo diğerinde bişey yazmiyo bunları nereye bagliyicam anakartim b660m ds3h
  14. srua

Sistem montajında kablolama

Tüm parçaları aldım anakartı kasaya montajladım işlemciyle RAM'leri anakarta taktım sırada PSU var fakat PSU NZXT C650W Gold tam modüler tam modüler olduğu için çok kablo var kabloların nereye takılıcagı üstünde yazıyor ama şu SATA kablolarını nasıl takıcağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz...
  15. srua

Hangi kasayı almalıyım?

Arkadaşlar iki kasa arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyidir? Ses hava akışı vs... https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-deep-cool-cg560-siyah-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,2050809773.html...
  16. srua

Çözüldü✓ Dark guardian alınır mı?

Dark guardian alınır mı daha uyguna daha iyisi varmıdır https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-dark-guardian-dkchguardian-led-fanli-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,506019168.html?gclid=Cj0KCQiAz9ieBhCIARIsACB0oGLVWX_0fbYyQJWP0epB8Y0rvJE_3se_cBFsWPfIUOZ0DGy0n-B81TIaAu4qEALw_wcB
  17. srua

Video izlerken ekranda kırılmalar oluyor

Gerek YouTube'dan gerek diğer sitelerden video izlerken ekranda kırılmalar oluyor. Windows 7'de de oluyordu ama görsel efektlerden masaüstü oluşturmayı etkinleştire bastığımda sorunum çözülüyordu şimdi ise Windows 10'da yım. Masaüstü oluşturmayı etkinleştir diye bir seçenekte yok yardım edebilir...
  18. srua

1300 TL Kasa Önerisi

Tüm parçaları topladım geriye sadece kasa kaldı. Önerilerinizi bekliyorum
  19. srua

Depoparka güvenebilir miyim?

Alacağım ürün depoparkta diğer sitelere göre daha ucuz ama ilk defa duydum adını güvenilir midir? Alışveriş yapan var mı?
  20. srua

Amazondan Anakart Alınır mı ?

Normal piyasa fiyatlarına göre Amazon'da bir tık daha ucuz olan https://www.amazon.com.tr/dp/B09PVMDTKW/ref=asc_df_B09PVMDTKW1674388800000/?creative=380333&creativeASIN=B09PVMDTKW&linkCode=asn&tag=cimritr1-21 Bu anakartı alsam sorun olur mu Amazon'dan hiç alışveriş yapmadım.
Geri