Arama sonuçları: *

• Users: nptu
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. nptu

2-3k Arası Mıkrofon Onerısı

Selamlar butcem 2-3k en fazla, normal ilet8dim vr cogunlukla eglencesine seslendirme yapmak icjn kullanacagim onerilerinizi bekliyorum
  2. nptu

Yorum Fıltresı Karısıyor

Selamlar kucuk bir webtoon sitesiylr ugrasiyorum heves ettim basladim yazilim bilmiyorum maelesef ytde izledigim egitim videolariyla sundan bundan bakarak ugrasiyorum , asil konumuza geceyim bir serinin 1.bolumunun altina yorum yazdik diyelim o yorum diger bolumlerdede gozukuyor cozmeye calistim...
  3. nptu

10-15 Bin TL Arası Ofis İçin Laptop Önerisi

Butce 15k ofis icin lazim muhasebe progrwmidir sudur budur kullanilacak sadece onerinizi bekliyroum
  4. nptu

Lego Techınc Tarzı Lego Seti Arıyorum?

Selamlar rafimda guzel duracak bi lego seti almak istiyorim,lego technic tarzi cok hosuma gidiyor ama lego cok pahali oldugu icin biraz zorluyor, onereceginiz yan markalardan alinabilecek orta fiyat bir set varmi?
  5. nptu

70Bin TL İle En F/P Nasıl Bir Sistem Alabilirim?

Selamlar butcem 70k ekram karti nvidia olacak islemcj amd olacak 70knin ustune cikamam yorumlarinizi bekliyorum toplama veya oem sekilde onun disi ikinci ele sicak bakmiyorum ama onerdiginiz ilan vardw atabilirisniz
  6. nptu

60-70K BANDI TOPLAMA VEYA OEM ONERISI

Selamlar ya oem rtx5070 sekilde bir distem dizicem bu fiyta yada rtx4070 + r7 7800x3d die bir combomu yapsamkararsisiz onerilerinizi bekloyorum
  7. nptu

SISTEM HAKKINDA ONERI LAZIM

Selamlar normalde pc icin butcem 90kdi ama cok agir oyunlar oynamadigimi fark ettim suanda laptop olarak 3050lr bile gayet rahatim ama kasaya gecmek istiyrum, az biraz bakindim 4000 serisi almaya karar verdim 4070e kafam yatiyor suan ama pek emin deilim islemciyi r5 7500f mi yoksa r7 7800x3d mi...
  8. nptu

İncehesaptaki Azımut Sistem Alınır Mı?

Selamlar bu sistemin fiyati cok uygun geldi almayi dusunuyorum, sizce Alınır mı? veyada bazi parcalari degistirmem gerekiyormu fIkrinizi almak istiyorum Azimut | AMD Ryzen 7 7800X3D | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5070 Ti 16 GB | 500 GB SSD OEM Paket...
  9. nptu

Yardım SMART HARDDISK ERROR

Arkadasim dun pcye format atti kurtarmadan sonra bugun laptopu actiginda altta ekledigim ekran cikiyor ve sonra oyle kaliyor ,masaustune bile atmiyor disk saglik durumu 97mis biraz arastirdim ama deismesi gerekiyor diyorlar bence format sirasinda bir sorun olustu, yinede sziin fikrinizi almak...
  10. nptu

GAMING GECESI ALINABILECEK OEM PAKETLER

Selamlar bu gece alinabilecek f/p sistemleri ogrenmek icin actim konuyu, bi yandanda kendim bakiniyorum yaklasik 80-90k civarida butce var ayriyeten monitorede bakiyorum bu arada 2k tipi
  11. nptu

İnce Hesap'taki Azimut Sistem İyi Mi? Alınır Mı?

https://www.incehesap.com/azimut-oem-paket-fiyati-48044/
  12. nptu

5-6K ARASO MONITOR ONERI

Selamlar sistemi alacagim yarin sizinle beraber ugrasa ugrasa en son bi kaniya vardim hepinizin emegi var tesekkurler en cokda @ANtiQ08 hocamin cok yardmi dokundu teker teker ugrastibsaolsun en sonsistemde 90kya cikinca 5-6k gibi bi butcem kaldi monitor onerilerinizi bekliyorum simdiden...
  13. nptu

80K SISTEM OEM SISTEM ONERISI

Selalar butcem 80k Ekran karti tercihim rtx 5070 Islemci terxigim r7 7800x3d Ekran kartini amd almayi dusunmuyorum Sizlersen f/p oem linklerini bekliourm
  14. nptu

80K HAZIR SISTEM OEM

Suan acil bi karar vermem gerekiyor 80kya alabilecegim bi kasa onerir misiniz ekran ksrto olarak rtx5070 islemci olarak r7 7800x3d almayi dusujuyorum yardiminizi bekliyroum
  15. nptu

80K SISTEM TOPLAMA ONERISI

Selamlar hocalarim pc toplayacafim 70ksisteme 10kda monitore ayirdim monitor olarak https://www.incehesap.com/philips-evnia-27m2n3501pa-00-27-260hz-0-3ms-2k-qhd-adaptive-sync-hdr10-ips-beyaz-gaming-monitor-fiyati-89004/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=vitrin&v=1.53 Bunu...
  16. nptu

60-70K BUTCE OEM/TOPLAMA PC

10kda monitore ayirdim 60-79k butcem var nasil 2.el dir sudur budur coguna okeyim sadece gonlumce akvaryum kasa istiyorum
  17. nptu

RTX3050 / 32GB RAM / I5 12.NESIL / 1TB LAPTOP KACA SATILIR

Selamlar elimde RTX3050 32GB RAM I5 12.NESIL 1TB olan bir laptop var 2.el olarak satacagim, 2.el piyasasini bilmedigim icin sormak istedim ne kadara satabilirim bu laptopu Not: Herhangi bir arızasi veya cizigi yok
  18. nptu

XRADES GUVENILIRMI? mousePAD

Selamlar 600-709tl gibi bir butcem var mousepad icin xradesi onerdiler alip kullanan varmi acaba
  19. nptu

2K BANDI MIKROFON ONERI

2k Bandinda mikrofon onerisi
  20. nptu

70K BUTCE KASA(60)+MONITOR(10)

Selamlar butce 70k Kasa icin 60k Monitor icin 10k Fps oyunlari oynuyorum genellikle Birde olursa 1-2-3kya ucuz butceli bi mikrofon onerisi
Geri