Arama sonuçları: *

• Users: -Mehmet
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. -Mehmet

Space one ekolayzer ayarlama

Aker space one kulaklık aldım ancak sesler kulağıma çok sivri geliyor. Sesleri daha sıcak bi hale nasıl getirebilirim. Ekolayzer ayarları nasıl olmalı
  2. -Mehmet

1more alışveriş sitesi

1more sonoflow kulaklık alacaktım ancak amazonda tükenmiş : https://www.1moreturkey.com/kulak-%C3%BCst%C3%BC-kulakl%C4%B1klar-c-1_3/sonoflow-kablosuz-aktif-g%C3%BCr%C3%BClt%C3%BC-%C3%B6nleyici-kulakl%C4%B1k-mavi-kulakl%C4%B1klar-l44jhj6-1more-p-6.html Bu site güvenli mi acaba kendi sitesi gibi...
  3. -Mehmet

16 gb ddr3 laptop ram

ddr3 Laptop için 16 gb ram var mı?
  4. -Mehmet

Bilgisayar müh. için laptop önerebilir misiniz?

Bilgisayar mühendisliği okuyacağım; fiyat performans bir laptop arıyorum. Yardımcı olur musunuz?
  5. -Mehmet

Bilgisayar müh. için f/p laptop önerisi

20 bin TL ye kadar bilgisayar mühendisliği için laptop önerir misiniz
  6. -Mehmet

ŞÜKÜR oyununu indirin

Oyunu indirin kulaklığı çıkarmadan bitirebilene helal olsun. OYUN : https://latif-gungor.itch.io/sukur Youtube : https://www.youtube.com/channel/UCYLxALwK50UozT6q-fzTryg
  7. -Mehmet

Anakart BIOS güncellemesi nasıl yapılır?

Laptop modeli: Lenovo Ideapad Flex 15
  8. -Mehmet

BIOS nasıl güncellenir

BIOS'u nasıl güncelleyebilirim ve güncelleme olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?
  9. -Mehmet

Çözüldü✓ Sağ tık yaptığımda nvidia denetim masası yok

sağ tık yaptığımda deneim masası çıkmıyor nasıl açabilirim?
  10. -Mehmet

Şoka gelen baltazar kulaklık iyi mi?

Şoktaki kulaklık alınır mı o fiyat banndında iyi mi?
  11. -Mehmet

10 parmak yazma çok zor

10 parmak yzamaya nasıl alışabilirim?
  12. -Mehmet

2. el pc toplarken nelere dikkat edilmeli

Bu zamanda 2. el pc toplamaya yönelmek mantıklı mı ve nelere dikkat edilmesi gerekiyor?
  13. -Mehmet

Termal macun nasıl sürülmeli?

İşlemci üzerine termal macun sürülürken nelere dikkat edilmeli. Konu hakkında çok fazla yanlış bilgi var yardımcı olursanız çok sevinirim.
  14. -Mehmet

Nvidia denetim masası gözükmüyor.

sağ tık yaptığımda denetim masası gözükmüyor.
  15. -Mehmet

Lenovo ideapad flex 15 anlamsız kasma sorunu

PC ÖZELLİKLERİ : 8gb ram 240gb adata ssd gt 720M ekran kartı 2gb i5 4200U işlemci Laptop minecraft ta bile çok fazla kasıyor hiçbir oyun oynanamıyor kasmadan dolayı nedeni ne olabilir?
  16. -Mehmet

Depopark sitesi güvenilir mi?

Termal macun sipariş edeceğim ancak fiyatlar biraz fazla uygun gibi. Thermal grizzly hydronaut macun diğer siteler de 180 tl civarıyken bu sitede 120 tl ye satılıyor. Daha önce alışveriş yapan varsa yardımcı olabilir mi?
  17. -Mehmet

Thermal grizzly hydronaut laptop için mantıklı mı?

Arkadaşlar laptopta hem gpu hem cpu üzerine sürmek için 1 gr yeter mi?
  18. -Mehmet

Çözüldü✓ Thermal grizzly hydronaut termal macun 1gr yeterli mi?

Arkadaşlar hydranaut dan 1gr alabiliriyorum sizce yeterli olurmu 1gr. Yoksa gramı fazla olarak arctic mx4 alsam daha mı iyi olur.
Geri