Arama sonuçları: *

1. Salih Emirzade

oyun oynarken bilgisayarın kapanıp daha açılmaması

Merhaba yaklaşık 3 gündür bu durumdan müzdaripim. lol oynarken masaya vurdum ve bi anda kapandı bi daha açmaya çalıştım ama daha çalışmadı bilgisayardan az çok anlıyorum bütün parçaları söküp temizleyip termal macun detaylı temizlik yaptım yine açılmadı. ekran kartı ışığı yanıyor ama yine nesi...
  2. Salih Emirzade

Delikli Mouse Kullanıyor İçini Nasıl açarım

Hyperx Pulsefire haste kullanıyorum içine kola döküldü bende içini açmak istedim nerden açıcağımı bilmediğim için click yerlerinden çıkartmaya çalıştım clickleri geri taktığımda basmıyordu sanki yapışmış gibi bir hal aldı nasıl yaparım lütfen yardım edin.
  3. Salih Emirzade

G300s Kıvamında ele oturan mouse

rival 3, razer deathadder v2, razer deathadder v2 mini denedim yok hiçbirisine alışamadım yardımcı olursanız sevinirim.
  4. Salih Emirzade

msi h610m-b hard disk girişi nerde?

Bu anakartı kullanıyorum ama harici olarak 2 tb hard disk koyacağım ama sata girişi yok
  5. Salih Emirzade

3000 mhz ram 2060 12 gb ekran kartını destekler mi?

öncelikle iyi forumlar, ekran kartım 2060 12 gb ramlerim 8x2 3000mhz sorun yaşar mıyım?
  6. Salih Emirzade

Bu iki ram arasındaki fark nedir bende 885 liralik olan var diğeri ise 540 t

Benim pcde üstteki paylaştığım ram var aşşağıdakini alsam sorun yaşar mıyım...
  7. Salih Emirzade

Çözüldü✓ iki farklı marka ama cl ve mhz değerleri aynı ramlar sıkıntı çıkarır mı?

https://www.cimri.com/ram-bellekler/en-ucuz-kingston-hyperx-fury-black-hx432c16fb3-8-8gb-ddr4-3200-mhz-cl16-ram-bellek https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-xpg-gammix-d30-16gb-2x8-ddr4-3200mhz-cl16-kirmizi-ax4u32008g16a-dr30 Eğer sıkıntı çıkarıyorsa hangi rami alayım 2. ram olarak onu da...
  8. Salih Emirzade

Ryzen 5 3400G pro 1660 superi besler mi?

Şuan apu sistem olarak kullanıyorum 1660super ekran kartı almak istiyorum anakartım:msi b450m a pro max
  9. Salih Emirzade

Gaming hazır sistemler

13e güzel gaming sistem arıyorum yardımcı olabilir misiniz?
Geri