Arama sonuçları: *

• Users: jayy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. jayy

Gamer sistem 20k 30k butce

merhaba benim elimde lenovo ideapadgaming var ve satip pc toplamak istiyorum bu pcyi satarsam bir arkadasım 30kya satabilirsin dedi yani max 30klık monitor kasa her sey dahilli sistem onerebilir misiniz? oynadığım oyunlar ozellikle overwatch ve bazen marvel rivals, fortnite çok nadiren genshin...
  2. jayy

mediamarkt iade hakkında

merhaba ben dun 28agustosta yani mediamarkttan (magazadan) xbox oyun kolu aldim ilk kez aliyorum cok bi sey bilmiyodum falan eve geldim asla oynayamiyorum alisamadim, bide konsolum olmadigi icin oyundaki aim seylerini falan da yapamiyomusum (pcden oynuyorum). iade edebilirim dimi 14gun icinde...
  3. jayy

xbox konsol oyunları hakkında

arkadaşlar merhaba kardeşlerimle xbox almayı planlıyoruz ama kafamızda bazı soru işaretleri var 1- xbox aldığımızda konsolda farklı hesaplar açabiliyor muyuz psde varmış mesela ama xboxda var mı kendine özel ve oyunda farklı şekilde oynuyorsun vs bu xboxda da var mı? 2- xboxda ultimate game...
  4. jayy

vektörel logo fiyatlandırma

arkadaşlar merhaba ben temmuzda grafik tasarımdan mezun oldum dünde bi tanıdığım vasıtası ile bana iş teklifi geldi. müşterinin elinde 15e yakın kendilerine ait logolar var bunları vektörel çizeceğim ama sorun şu ki bana onlara fiyat söylememi istiyorlar ve kendileri de sektöre hakim değil...
  5. jayy

laptoptan ses geliyor

arkadaşlar laptoptan böyle sesler gelmeye başladı türkiyede de değilim lenovoya yollayamam sanırım naxçıvandayım şu an.. ne yapmalıyım niye böyle oldu anlamadım belli aralarla çok sık değil bi izlediğim şeyi dondurup ses çıkarıyor https://streamable.com/vinuh4
  6. jayy

laptop yağmurda ıslandı

laptop pazartesi günü çantamdaydı ve ıslanmış sadece o gün ses içina kaçmış gibi geliyordu bende bugüne kadar kapalı bıraktı bıraktım şimdi açtım servise yollamadan önce başka bir şeyi var mı diye ve ses normal geliyot, yine de yollamalı mıyım sesi de gayet iyi ve pazartesi sadece nemlenmişti...
  7. jayy

laptop gb arttırma tavsiyesi

ayarlarda depolamaya girdiğimde 474gb olduğu yazıyor ve oynadığım oyunların gb arttıkça yerde azaldı yer arttırmak için ne almalıyım pek anlamıyorum bunlardan biri hdd oyun için iyi diyo biri ssd hangisini almak mantıklı? birde grafik tasarım öğrencisiyim adobe falan da var bunlar için de ayrı...
  8. jayy

oyun aldım açılmıyor

ya ben steamden warframe diye bi oyunu yükledim yükleye bastığım an oyna çıktı ona da bastım ama uyarı verip duruyo napıcam anlamadım
  9. jayy

forumda konu silme

buraya yazdığımız konuyu nasıl silebilioz
  10. jayy

EKRAN GORUNTUSU ALMA

lenovo ideapad gaming 3 15IHU6 ekran görüntüsü nasıl alınır? prtsc bastım bikac kere aldim ama artık alamıyorum windows logosu+shift+S diyo yapıorum yine almıyorum nası alcam ya oyunda dizi izlerken falan alasım geliyo alamıyorum
  11. jayy

lenovo ideapad sorun

laptopu daha yeni aldım ama ikinci kere ekran böyle oldu nedenini bilen var mı daha bir gün bile olmadı yanlış bir şeyde yapmadım oyun yüklüyorum sadece
  12. jayy

grafik tasarım ve oyun için ideal laptop

arkadaşlar ben bu yıl grafik tasarım okicam laptop bakıyorum okula da götürebilmek için en fazla 20k verebilirim o da çok zor annem alabilir mi bilmiyorum bunun altı daha iyi olur, bikaç laptopa baktım linklerni bırakacağım hem oyun oynarken iyi olsun istiyorum hem de bölümümde işime yarasın...
Geri