Arama sonuçları: *

• Users: Hamzax
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Farming Steam indirim

Arkadaşlar merhaba Farming Simülatör 22 almayı düşünüyorum şuanki fiyatı 300 TL önümüzdeki ay cadılar Bayramı indirimi geliyor sizce FS önümüzdeki ay indirime girer mi
  2. H

15 Bine leptop önerisi

Arkadaşlar merhaba kuzenim okul, ödev için leptop alacak maksimum 15 bin önerilerinisi alabilir miyim ?
  3. H

Blackshark V2 X 7.1 aktif etme ?

Blackshark V2 X Kulaklığını aldım ama 7.1 nasıl aktif edilecek yapamadım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
  4. H

850 TL ye f/p Kulaklık

Arkadaşlar geçen gün 650 TL lik kulaklık sormuştum ama o fiyata kulaklık kalmamış maksimum 850 TL olacak şekilde kulaklık önerir misiniz? (iyi, öneririm derseniz maksimum 900 de olur) Oynadığım oyunlar pubg CS Go bunları göz önünde bulundurursanız sevinirim 10 ay önce alınmış hiç kullanılmadı...
  5. H

Max 650 TL ye Oyuncu kulaklığı önerisi

Arkadaşlar merhabalar Max 650 TL ye oyuncu kulaklığı önerir misiniz şimdiden teşekkürler
  6. H

Kablosuz kulaklık önerisi

Arkadaşlar maksimum 500 TL ye Bluetoothlu kulak içi kulaklık önerebilir misiniz ? (Kulaklık Trendyol da olursa iyi olur )
  7. H

Steam İndirim de hangi oyunu almalıyım

Herkese merhaba Steam indirimini değerlendirmek istiyorum oyun olarak ne önerirsiniz beni sürekli saran steam pubg var bu yüzden farklı oyunlar almak istiyorum ama kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden herkese teşekkürler
  8. H

Bugünkü sistemin fiyatı

Arkadaşlar merhaba bugün çıkacak olan sistemin fiyatı ortalama ne kadar olur ? Almayı düşünüyorum ona göre döviz bozumu yapacağım?
  9. H

Steam Güncelleme mi yapıyor oyunu mu indiriyor

Arkadaşlar merhaba Steam da hangi oyun olursa olsun güncelleme geldimi en az 6-7 GB güncelleme yapıyor belki inanan olmaz ama pubg 30 GB güncelleme yaptı ve bu güncelleme 4 saatte bitti 3-4B/sn ile indi şimdi ise ETS güncelleme yapıyor toplam 15 GB gözüküyor indirme hızı gözükmüyor sadece 15-20...
  10. H

Rx6700 Çökme Sorunu Ve Monitör Hz ayarı

Arkadaşlar merhaba 3 ay önce hazır sistem satın aldım (sistem özellikleri aşağıdaki fotoğrafta mevcut) ekran kartım rx6700 ve aldığım günden bugüne kadar 6-7 defa çökme yaptı oyun oynarken anlık donuyor ve ekran kapanıyor no Signal hatası veriyor arkadan ses gelmeye devam ediyor fakat ekran...
  11. H

Hero Sistem Fan Dönmüyor

Arkadaşlar merhaba hero sistemim geldi ekran kartını taktım çalıştırdım işlemci ekran kartı fanları dönüyor kasanın fanı ışıkları gelmedi fan sıcak olunca yanıyor ama ışık hiç gelmedi öndeki fanların kablosunu bulamadım nereye gittiğini ama egsoz fanı bağlantısı yapılmış bağlantı yapılan yerin...
  12. H

Gamebooster monitör alınır mı

Arkadaşlar merhaba görselde ki monitör alınır şimdi Ankara'daki itopya dan gidip Alacam şimdiden herkese teşekkürler
Geri