Arama sonuçları: *

1. E

Üniversitese okumak istediğim bölümü bilmiyorum

Arkadaşlar öncelikle selamlar yakın zaman içerisinde üniversiteye gideceğim ve okumak istediğim bölümü hala bilmiyorum. Yapmak istediğim şey daha çok bilgisayar donanımı ile ilgili bilgisayarın yazılım tarafına çok içli dışlı olmamakla beraber uğraşmakta fazla istemiyorum ama yazılıma nazaran...
  2. E

Arkadaşlar eski flörtüme hediye almam lazım yardım edin

arkadaşlar şuan bir arkadaş grubu içindeyim 6 kişiyiz ve aramızda yıl başı çekilişi yaptık benim hediye alacağım kişi benim eski flörtüm ve aramız çok iyi değil aynı zamanda kızın konuştuğu biri var yakında değiliz yani iddialı bişey olmaması ama ertesi gün unutmamasıda lazım yardımlarınızı...
  3. E

Bağlantı hızı alınan iletilen attırma

arkadaşlar öncelikle selamlar ve iyi akşamlar eskiden bilgisayarımda bağlantı hızı alınan ve iletilen gösterilen yer 100mbs tarzındaydı ancak bilgisayarımı sıfırlandıktan sonra bu 10mb ye düştü ve bu internetimi sınırlıyor internet paketim 50mb eski bilgisayarımda windowsdan bi ayarlardan...
  4. E

FC 24(FIFA 24) maç öncesi antrenman yapınca XP gelmiyor

FC24 oyununda bir oyuncu oluşturup kariyer modunu başlattım ancak ne kadar yeni kariyerler başlatsamda maç öncesi antrenmanlardan XP gelmiyor ve oyuncum gelişmiyor sadece TD ilişkisi artıyor...
  5. E

Öneri rtx 4060 mı yoksa rx 6700 xt mi

Asus RX 6700 XT DUAL-RX6700XT-12G 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı : 12.899,00 TL iken RTX 4060 galax tarzı markalarda 10k bandında ve msi, asus ve gigabyte gibi daha bilindik markalarda 14k bandına kadar bulabiliyoruz. performans açısından RX 6700 xt daha önde gibi duruyor ancak hala driver...
  6. E

Çözüldü✓ amd ryzen 5 5600 için en uygun ekran kartı

selam arkdaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi amd ryzen 5 5600 için 1920x1080 çözürlüğünde dar boğaz yapmayacak bir ekran kartı arıyorum yardımcı olursanız sevinirim (BÜTÇEM: max 15k)
  7. E

amd serisi stok fan farkı

merhabalar, amd ryzen 5 5600 işlemcisini aldim tray fiyatı daha uygundu. suan kullandigim amd ryzen 3 3100 islemcinin stok fanini taktirmayi dusunuyorum bi sıkıntı cikarmi seri ve model olarak düşük
  8. E

Yardım fifa 23 kdmapper anti cheat hatası

Öncelikle merhablar fifa 23 de anti cheat hatası alıyorum internet üzerinde bir çok çözüm videosu var ancak benim aldığım hatayı hiç bi yerde görmedim ve diğer anti cehat çözüm yolarını denedğimde hiç bi şekilde sorunum çözüme kavuşmadı "kdmapper" adlı bi hata alıyorum.
  9. E

Çözüldü✓ Bu işlemciye bu kart iyi gider mi?

Selamlar bende 16gb 3000mhz ram 250gb ssd 500gb hdd amd ryzen 3 3100 var ve ekran kartı olarak 4.5k lık bi bütçeye sahibim ne gibi bir ekran kartı alabiliriz önerirsiniz? anakart gigabyte b450 s2h kasam baya bi eski hava akışı olmadığından kapağı açık yeni kasa alıcam 1662676692 gtx 1650 almayı...
Geri