Arama sonuçları: *

• Users: caner62
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Sistem Montajı Nereye Yaptırabilirim ?

Merhaba arkadaşlar yakın zamanda parça parça topladığım sistemin sadece montajı kaldı kendim az çok anlıyorum ancak çok para verdim bu parçalara şimdi az çok anlamayla kasaya parçalara zarar vermek istemiyorum tornavida setim falan da yok. İstanbul Bahçelievler çevresinde oturuyorum buralarda...
  2. C

RTX 4080 Aradaki Fiyat Farkına Değer Mi ?

Arkadaşlar uzun zamandır araştırma içerisindeyim. İki ürün arasında ikilem de kaldım Asus tuf 3 yıl Garantisi var daha çok piyasa malı Palit GameRock modelinin 2 yıl ama arada 5k fiyat farkı var ama tabi Asus kampanyasın da 2 bin TL geri ödeme yapıyor aradaki fark 3 bin TL düşüyor. O aradaki...
  3. C

RTX 4080 Vs RTX 4090 Gaming İçin

Arkadaşlar merhaba. Bir konuda fikrinizi almak istiyorum geçen ay İtopya indirimin de güzel bir sistem kurdum sizin de yardımınız ile ancak ekran kartını almadım aslında 4080 alacaktım ama almışken 4090 alsam mı düşüncesi kafam da soru işareti oluşturdu. Ama şimdi şunu da düşünüyorum acaba...
  4. C

Bu Ekran kartı Alınır mı ?

Arkadaşlar 4080 alacağım video da izledim kadarıyla Colorful Vulcan serisi çok iyi diyorlar. Gencer Gaming de stok var 34.500 TL sizce değer mi. İnceleme videosunu izledim sıcaklık değerleri aşırı iyi...
  5. C

RTX 4080 VS RTX 4070 - 7900XTX

Merhaba arkadaşlar ekran kartında bir türlü karar veremiyorum 4K Ekran ile oynamak istiyorum ama 4080 16 Vram sahip ilerde bana bu Vram yetmeyecek ise bence 4080 almanın bir anlamı yok 4070 Tİ alırım. Param da cebim de kalmış olur. 4070 Vazgeçme sebebim 4K da sorun yaşarım düşüncesiydi ama şimdi...
  6. C

Palit Gamerock Rtx 4080 Alınır Mı?

Arkadaşlar bu ürünü alıyorum marka olarak fiyat olarak uygun mu ? https://www.hepsiburada.com/palit-rtx4080-gamerock-oc-16gb-256bit-gddr6x-ned4080s19t2-1030g-p-HBCV000036OS4Q
  7. C

Acer Nitro 5 An15-46 32GB Ram 25.800 Alınır Mı ?

Arkadaşlar bu fiyatta bu modeli almayı düşünüyorum normal de 16 ile geliyor ama 32 seçeneği de mevcut kendileri açıp takıyorlarmış o zaman garanti dışı kalmıyor mu ürün ? Birde ne şekilde çıkarıp takıyorlar Bir nevi ürün ikinci el gibi olmuş olmuyor mu. Ve garanti dışı kalmıyor mu
  8. C

Gaming laptop önerisi ?

Merhaba arkadaşlar Yeni bir laptop almak istiyorum ama DDR 5 önceliğim arkadaşlar yeni nesil olsun istiyorum. Amacım oyun oynamak ve 3 boyutlu render almak mimarım bütçem aslında 40 k kadar var ama gel görelim ki o fiyatları da aslında vermek istemiyorum çünkü Allah nasip ederse Eylül de düğünüm...
  9. C

Şirket adına Laptop almak

Merhaba arkadaşlar aşağıdaki linkte paylaşacağım laptop modelini dayımın muhasebe şirketi üzerine almayı düşünüyorum bunun için napabilirim KDV siz fiyatı ile KDV li Fiyatı arasında 7 bin TL fark var bu fark yıl sonunda nasıl bir sistem oluyor. Ve ben ürünü alırken fatura bilgilerine kendi...
  10. C

Rtx 4080 Sistem Toplama

Arkadaşlar Merhaba bütçe belirtmeyeceğim çünkü bende bütçe konusunda tam emin değilim. Olabildiğince fiyatı düşük tutmamız gerekiyor yani ucu ucuna yetecek şekilde ayarlamamız gerekiyor. Ana kart ve İşlemcim hazır Amd Ryzen 5 7600x Ve Msi Pro B650-P WİFİ DDR5 6400(OC) Bu iki parça elimde eksik...
  11. C

35 k 4070ti ekran kartlı sistem toplama

Merhaba arkadaşlar 35k DDR5 sistem toplamak istiyorum 4070ti olan bir kasa
  12. C

Yardım ASUS TUF F15 soğutucu önerisi

Arkadaşlar ekran boyutu 15.6 inç soğutucu almak istiyorum ancak kararsız kaldım. Metal mi daha iyi alüminyum mu arasında kaldım. Plastik olsun istemiyorum modelleri aşağıda paylaşacağım. Farklı öneriye açığım. Artı olarak laptop fan termal macun bakımını kaç ayda bir yaptırmak gerekiyor...
Geri