Arama sonuçları: *

• Users: trk1520
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Çözüldü✓ bilgisayara format attım d diski eskisi gibi kaldı

bilgisayara windows ( 11) üzerinden sıfırladım bütün dosyaları sil dememe rağmen d diski hala dolu ve masa üstüne de eski birkaç dosya ve program geldi bunu nasıl düzeltirirm 1724365268 tekrardan format atmaya çalıştım recovery key istedi iki tane gözüküyordu denedim ikisini de denedim biri...
  2. T

fps yüksek fakat oynarken 3 - 4 fps gibi hissetiriyor

oyun oynarken fps 100 civarı olmasına rağmen 3 - 4 fps gibi oluyor bazen yeniden başlatmadan bir süre sonra düzeliyor fakat bazen düzelmiyor yeniden başlatınca direkt düzeliyor driverlar güncel. sistem: asus tuf a15 240w psu ryzen 9 7940 HS ( genelde 70-90 derece 90 nı görmedim) rtx4070 mobil...
  3. T

50k altı mühendislik için leptop

https://www.hepsiburada.com/hp-victus-16-s0047nt-ryzen-7-7840hs-32gb-1tb-ssd-8gb-rtx-4060-144hz-16-1-fdos-laptop-892p5ea-p-HBCV00004JMU8J Bu leptopu buldum ama işlemci konusunda kararsızım i7 13200h olsa daha mı iyi olur bilemedim yada üstüne biraz daha koy bunu al dediğiniz leptoplar var mı?
  4. T

Leptopun şarj ışığı 3 kere kırmızı yanıyor sonra beyaz yanıyor ve tekrar ediyor

Arkadaşımın leptopu tamire gitti geldi şarjı en fazla %1 oluyor ve şarj ışığı 3 kere ard arda kırmızı yanıp sönüyor sonra beyaz yanıyor ve böyle tekrar ediyor. Leptop: dell g3
  5. T

yeni aldığın rami pc ye takınınca ekran pc çalışıyor fakat ekran gelimiyor

bu gün aldığım ram elime ulaştı leptopum eski intel celeron n2840 işlemcisi var ve 2gb 1333 mhz ram var önceden ne kadar destekliyor diye bakmıştım 8gb diye 4 gb 1600mhz yeni bir ram aldım iki rami de takınca pc çalıştı fakat görüntü gelmedi sonra belki 2. slot bozuktur diye ikiside çıkarıp yeni...
  6. T

Çözüldü✓ leptopum bir anda takıldı ve işlemci ısınmaya başladı

youtube den video izliyordum yeni bir sekme açtım 1 kaç dakika sonra fere dondu klavyeden alt+tab yapmayı denedim ama hiçbir tepki vermedi bilgisayar sonra bilgisayarın fan sesi çok arttı (prize takılı değilken) ve bende bi an korktum kapanma tuşuna basılı tutup kapattım.bu neden kaynaklandı...
  7. T

İnternet hızım 35mbit olmasına rağmen pingim oluyor

İnternet sağlayıcım netspeed internet hızım 35 dow 5-6 up olmasına rağmen oyunlarda en az 300 400 pingim oluyor ve arada bir internet kopuyor modemi yeniden başlatınca tekrar düzeliyor bu sorunu nasıl düzeltebilirim. Binanın altyapısını kullanıyorum eski bir bina bundan kaynaklanıyor olabilir mi.
  8. T

Xiaomi mi band 5 şarj olmuyor

Amazondan cumartesi günü xiaomi mi band 5 aldım bu gün elime ulaştı açmaya çalıştım açılmadı şarja takıp bekledim fakat şarjı. Dolmadı şarjdan çıkardığında da direk kapanıyor ne yapmam lazım
  9. T

Çözüldü✓ telefonuma format atamıyorum

telefonum xiomi redmi note 8 telefonum rootluyken xposet kurdum ve telefonumu yeniden başlatınca redmi yazısında takılı kaldı sonra bir arkadaşın magiski yeniden kur dedi bende yaptım telefon açıldı ama root kalkmıştı ve telefonum aşırı kasmaya başlamıştı bende format atayım dedim ama format...
  10. T

Çözüldü✓ xiaomi redmi note 8 root sonrası telefon açılmıyor

redmi note 8 telefonumu rootladım(bootloader kilidi açık) telefona root attıktan sonra redmi yazısı gelip 1-2 sn sonra kapanıp tekrar açılıyor (fast boot moduna girebiliyorum ve twrp dw açılıyor).
  11. T

Çözüldü✓ redmi note 8 root atmak

redmi note 8 telefonum var ve rootlamak istiyorum fakat bootloader ı açmak için verilerin sıfırlanması gerekiyor muş fakat geliştirici seçeneklerinde oem kilit açma diye bir seçenek var o açık bir şekilde root atmaya çalışırsam veriler silinirmi yada cihaz zarar görürmü.
Geri