Arama sonuçları: *

• Users: danyalbaba
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

PTT ile kargo nasıl gönderilir?

Arkadaşlar bir kargo gelecek bana PTT ile. PTT şubesine gelecek değil mi? Ev adresi vermek zorunda değilim öyle biliyorum aydınlatır mısınız
  2. D

Pc yi temizledikten sonra açılmadı

Fanlar ışıklar var sadece monitör e. Ekran gelmiyor. Monitör ün ışıkları yanmıyor VS. Sorun neden kaynaklıdır? Sadece spğuk fön makinesi ile toz aldım bir de fanların tozunu aldım
  3. D

11. Sınıfta kalanlara af mı geldi?

Öyle bir şey duydum bende kaldım tekrar 12 den devam mı edeceğim?
  4. D

11. sınıfta açığa geçilir mi?

geçen var mı? krediniz kaç? ben kredimi nasıl hesaplayabilirim 9.sınıf genel ortalaması 49 10. sınıf genel ortalaması 35 (9. sınıf 2.dönem notları girilmedi pandemide)
  5. D

Açık liseye geçersem kredim kaç olur

11. Sınıfım açık liseye geçersem kredim kaç olur? Sorumluluk sınavım yok 9. Sınıf ortalaması 49 (2.dönem notları girilmedi koronadan dolayı) 10. Sınıf ortalaması 31
  6. D

lisede sınıfı nasıl geçerim

Benim bildiğim 2 dönemin de toplam 100 olması gerek yani 1. dönem puanım 50 ise 2. dönem de 50 üstü yapmam gerek ki sınıfı geçeyim veya 1. dönem puanım 60 2. dönem 40 üstü yapmam gerekli ki sınıfı geçeyim. Bu bildiğim bilgi doğru mu? Bizde iki tane baraj ders var. Edebiyat ve Kuran-ı Kerim, ben...
  7. D

Açık lise sınavlarından nasıl başarılı olurum?

örgünden açığa geçtim kitaplarımı aldım sınavlara nasıl çalışacağım kitabın hepsini okumam gerekli mi nasıl daha verimli çalışarak sınavları geçerim açık lise okuyan veya bitirmiş olanlar yardımcı olabilirse güzel olur
Geri