Arama sonuçları: *

• Users: emretrktn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. emretrktn

Evga 3070 ti Fps Sorunu

Merhaba Arkadaşlar Sistemimde Ryzen 7 3700x Evga 3070 ti 600 watt power 16 gb ram var (2133mhz) Sistem wd m2 ye kurulu oyunlar samsung 980 e kurulu Tuhaf bir şekilde çok komik fpsler alıyorum anlayan yardımcı olan olursa çok sevinirim (Battlefield 2042 de raytracing kapalı dlss enabled+...
  2. emretrktn

Ekran Kartı Tavsiyesi

Arkadaşlar sistemimde ryzen 7 3700x var ekran kartı tuf ve rog serileri düşünüyorum 3070 yada 70 ti hangisini seçmem gerekiyor pek bir fikrim yok birde lhr ve non lhr olayları varmış tam olarak nedir hakim değilim aydınlatırsanız çok iyi olacak teşekkürler
  3. emretrktn

Render ve oyun için ram önerisi

Arkadaşlar, 270 euro bütçem var. 64 GB 2x32'lik RAM düşünüyorum, hem oyun hem render için neler önerirsiniz? mainboard : asus rog b450 f gaming 2
  4. emretrktn

"Your memory settings have been reset due to failure to boot" hatası

Cümleten selamünaleyküm. 4x8GB Corsair Vengeance RGB Pro RAM'im var. Anakartım ASUS ROG STRIX B450 F Gaming 2 BIOS'um güncel RAM'ler doğru slotlara takılı ama RAM frekansım 2133 MHz. XMP açmaya çalışınca 2 kez PC kendini resliyor ve BIOS'a yönlendiriyor BIOS'ta ise "Your memory settings have...
Geri