Arama sonuçları: *

• Users: Paranoyaq
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. P

Ram mhz auto ile DDR 3000 arasındaki fark

Merhabalar dostlar ram mhz auto dışında kullandığımda yük altında kendini kapatıyor , auto olarak kullanmak ile 3000 mhz arasında ne fark olur değerli düşüncelerinize ihtiyacım var
  2. P

Sizce ederi nedir ne yapmalıyım?

Merhaba dostlar, sistemimi güncelledim ve RX 570 ekran kartı AMD Ryzen 3 2300 X işlemci ve Aerocool 400W PSU mevcut şu anda bilgisayarcı hepsine komik bir rakam verdi. Sizce ne yapmalıyım? Yada satmayıp nasıl değerlendirebilirim
  3. P

Asrock a320m bios sürümü

Biosu önceden güncellemiştim işlemcimi r5 5600 e yükseltince anakartıma uygun olmadığını söylediler düşürmek istedim fakat 7,2 sürümünden 7,1 sürümüne düşüremiyorum
  4. P

Yük binince kapanıyor

Merhaba dostlar, 2 gün önce bir sistem yükseltmesi ile 4060 ekran kartı, R5 5600 ve MSI 650W yaptım. Sistemde şu an herhangi bir sorun gözükmüyor CS2 PUBG Valorant gibi oyunlarda herhangi bir sıkıntı yaşamadım. FPS falan da normal fakat bugün Call of Duty Warzone yükledim, oyun ilk giriş...
  5. P

Parça Değişimi Tavsiye

Merhaba ustalar sizlerden yardım isteyeceğim ; Sistemim İşlemci : Amd ryzen 3 2300x 3.5 GHZ Quad-Core Anakart : Asrock A320M-HDV R4.0 Ekran Kartı : Radeon Rx570 Güç kaynağı : Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W Power Supply (En yeni oyunları oynamamakla birlikte bu sistemimde) Bu sistemimde...
  6. P

Asrock a320m kaç adet fan takılabilir ?

Merhaba arkadaşlar fan soğutucu almak istiyorum , gametech hd 120 pro anakartıma uygun mu takabilir miyim ve 2 adet cpu fan girişi olan bu soğutucu anakart girişlerime uygun mu ?
Geri