Vbox üzerinden clı ubuntu öğreniyorum. kariyerimi linux üzerine inşaa etmek istiyorum. gelişim için önerebileceğiniz proje fikirleri varmı. her türlü tavsiyeye de açığım.
https://www.pttavm.com/apple-iphone-17-256-gb-lavanta-ithalatci-garantili-p-1405487218?ref=akakce&v=1.20.6
arkadaşlar sitede pek çok cihaz diğer sitelere göre indirimde. ptt avm den almak iyi bir seçim olurmu.
Asus tuf a15 kullanıyorum kapağı kapatınca hazırda beklemiyor. Kapağı kaldırınca ekran hiç açılmıyor ve laptop kapanıyor. Bunun çözümü nasıldır.
Güç ayarlarını seçtiğim halde olmuyor
flodan bot aldım büyük geldi değişim talebi veremiyorum mağazasına gidersem değişim yaparlarmı. internetten aldığım botu mağaza değişim yaparmı? yardımcı olur musunuz ?
yeni ssd aldım 7430mb okuma 5300 yazma değerleri yazıyor sitede şimdi kendim ölçüm yaptım bu değerleri aldım ilk başlarda 150mbleri görürken şimdi 2000mbleri gördü bu değerler normal mi disk boş olduğu için olabilirmi acaba
pcyi yeni aldım win 11 kurdum sıkıntı yoktu alışkın olmadığım için win 10 kurmak istedim kurduktan sonra wifi yi bir türlü görmedi win11e mi geçmek zorundayım ??
pes 2021 de settings bölümünde ps5 kolunu bağladığımda xbox kolu garip çalışmaya başlıyor gecikme oluyor ps5 kolunu çıkarttığımda xbox kolu normal çalışmaya başlıyor bunun bi çözümü varmıdır ? iki koluda aynı anda nasıl kullanabilirim
not: ikiside bluetooth ile bağlı
jak girişine kablolu kulaklığı bağladığımda hala pc üzerinden ses geliyor ve yürütme cihazlarında xbox görünmüyor. hem bluetootlu şekilde hemde kablolu şekilde denedim ama olmadı. ne yapabilirim