Arama sonuçları: *

• Users: ytbyılmaz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ytbyılmaz

İnstagram Sayfa Nasıl geliştirilir ?

Dostlar benim bir instagram sayfam var ilk kez denedim sayfa yönetmeyi güzel izlenen videolar var lakin takipçi çok artmıyor. Sayfayı geliştirmek için günde kaç hikaye - reels atmalıyım vede bunun dışında öneriniz varsa lütfen onlarıda yazın. ( Sayfa = @komikturklerbu (Sayfayı görülüp tavsiye...
  2. ytbyılmaz

İnstagram Sayfa

Merhabalar benim İnstagram'da bir sayfam var ve sadece bir videom tuttu (Şuanda 2,9 m). Takipçimde 576. Şu reklam işleriyle ilgili sadece bilgi sahibi olmak istiyorum zaten şuan tabii ki reklam gelmez hesap şuan küçük lakin ilerlediğinde reklam işleri nasıl oluyor karşı taraf mı bizi buluyor yoksa...
  3. ytbyılmaz

Bu ağırlık seti alınır mı ?

Vücut geliştirme ile uğraşıyorum şuanlık tek ekipmanları 2 tane 6 kg dumbell var. Şöyle bir set var bence güzel gibi işimi fazlasıyla görecek şeyler var gibi. Sizce alınır mı ? Yaş : 14 Kilo : 74 kg Boy : 164 cm Link ...
  4. ytbyılmaz

Web Sitesi yaptım nasıl olmuş ?

Bu siteyi yapalı bayağı oldu 5 ay felan ama atmak şimdi aklıma geldi Minecraft Sunucusu açmıştım onun için tamamen ben yapmıştım ama o zamanlar şuan ki bilgimin 3 de 2 si falan vardı Site : https://corin.tk
  5. ytbyılmaz

Yardım Kendime portfolio web sitesi yaptım sizce nasıl olmuş ?

Site şudur : https://yilmazayyildiz.cf/ Puanlamanızı ve beğenip beğenmediklerinizi ve önerilerinizi yazmanızı istiyorum. Teşekkürler
  6. ytbyılmaz

Kendime portfolio web sitesi yaptım sizce nasıl olmuş ?

Site şudur : https://yilmazayyildiz.cf/ Puanlamanızı ve beğenip beğenmediklerinizi ve önerilerinizi yazmanızı istiyorum. Teşekkürler
  7. ytbyılmaz

Şu tablet alınır mı ?

Sadece ders anlatım videoları yayınevlerinin soru çözüm uygulamaları vb. kullanacağım 3gb ram 32 gb rom var idare eder gibi bence sizce ? Link : https://www.trendyol.com/hometech/alfa-10-mb-p-42681963?boutiqueId=61&merchantId=118052 İdare etmez diyenler için bütçem 1000-1500 bu fiyata başka...
  8. ytbyılmaz

1000-1500 İkinci el veya sıfır tablet önerir misiniz?

1000-1500 İkinci el veya sıfır tablet önerir misiniz? bütçem bu kadar beklentim çok yok yani ders için video izleyeceğim.
  9. ytbyılmaz

alcatel 1t10 tablet alınır mı ?

Fiyat müthiş uygun zaten beklentimde yok tek beklentim ben bunu ders için alacağım yt den video izlemek ebadan test çözmek kitapevlerinin soru çözüm uygulamaları başkada bir şey kullanmayacağım size alınır mı ? (Ürün 1000 TL) Link ...
  10. ytbyılmaz

Piranha 2206 Bluetooth Kulaklık Alınır Mı?

Yazılım ile uğraşıyorum. Kablosuz bir kulaklığım var ama kulakiçi (çakma airpods (gosmart tws)) ama kulaküstü bir model istiyorum ve şunu buldum airpods max e benziyor bence güzel gibi bir keresinde airpods maxe benzeyeni alacaktım sonra vazgeçip gosmart tws i aldım şimdide tekrar buna döndüm...
  11. ytbyılmaz

Yazılım için klavye önerir misiniz?

Laptop ekranı monitöre yansıtıyorum ve laptopum benden uzaklaşmış olduğu için klavyesini kullanmakta zorlanıyorum. Yazılım ile uğraşıyorum bütçem az bu fiyata alabileceğim en iyi ve yazılıma uygun olan klavyeleri atabilir misiniz ? Bütçe : 100-200
  12. ytbyılmaz

Hometech Alfa 10 TB Tablet alınır mı ?

bütçem 1000-2000 TL 2200 TL ye bu tableti buldum kutu içeriği bayağı dolu geliyor linki bu :https://www.trendyol.com/hometech/alfa-10tb-64gb-10-ips-tablet-klavye-kilif-p-53671794 Sizce alınır mı ? yada bu bütçemle farklı hangi tabletleri alabilirim ?
  13. ytbyılmaz

1000-2000 TL'ye Tablet Önerisi

Bütçem 1000-2000 TL bu fiyata zaten çok kaliteli bir şey olmaz beklentilerim ; + Youtube açabilecek (Ders Videoları) + Eba açabilecek (Test , konu anlatımı) + Test Uygulamaları açabilecek (Konunyu kavramak için) + Kitapların uygulamalarını açabilecek (KR Akademi , TATS vb.) beklentilerim bunlar...
  14. ytbyılmaz

1000-2000 TL Tablet Önerisi

Bütçem 1000-2000 TL bu fiyata zaten çok kaliteli bir şey olmaz beklentilerim ; + Youtube açabilecek (Ders Videoları) + Eba açabilecek (Test , konu anlatımı) + Test Uygulamaları açabilecek (Konunyu kavramak için) + Kitapların uygulamalarını açabilecek (KR Akademi , TATS vb.) beklentilerim bunlar...
  15. ytbyılmaz

iPad 9. Nesil mi ? Hometech Alfa 10 TB mi ?

Sorum basit iPad 9. Nesil mi ? Hometech Alfa 10 TB mi ? ikiside 64 GB ama bir yanda benim gözümde çok çok kaliteli bir marka var (Apple) Bir yanda ise onun 5000 TL eksiğine satılan Hometech var fiyatlar şöyle iPad 9. Nesil : 7200 TL Hometech Alfa 10 TB : 2200 TL === YANLARINDA GELEN EŞYALAR ===...
  16. ytbyılmaz

İpad 9. Nesil 64 gb Alınır mı ?

İpad 9. nesil kullanan var mı ? Varsa önerir misiniz (64 gb) ders için alıyorum arada oyun oynarım ve video düzenlerim sizce işimi görür mü? bence görür ama sizlerin yani kullananların yada bu konu hakkında bilgisi olanlarında fikrini almak istedim. Fiyat Yaklaşık olarak apple.com da 7200 tl ama...
  17. ytbyılmaz

İpad 9. Nesil 64 GB önerir misiniz?

İpad 9. nesil kullanan var mı ? Varsa önerir misiniz (64 gb) ders için alıyorum arada oyun oynarım ve video düzenlerim sizce işimi görür mü? bence görür ama sizlerin yani kullananların yada bu konu hakkında bilgisi olanlarında fikrini almak istedim.
  18. ytbyılmaz

Macbook air m1 256 gb ssd

macbook air m1 yazılım için sizce uygun mu ? bu iş için almak istiyorum ve macOS a geçmek istiyorum sizce işimi görür mü ?
  19. ytbyılmaz

5k Yazılım için bilgisayar önerisi

Yazılım için bir laptop almak istiyorum bütçem az 5k-7k civarı biliyorum bu fiyata zor ama olursa yazılım için bir laptop almak istiyorum visual studio code adobe illustrator adobe photoshop adobe animator chearcter unity 3d vb. uygulamaları açabilse yeterli oyun oynamam. Önerilerinizi bekliyorum.
  20. ytbyılmaz

Yazılım için laptop önerisi

Yazılım için bir laptop almak istiyorum bütçem az 5k-7k civarı biliyorum bu fiyata zor ama olursa yazılım için bir laptop almak istiyorum visual studio code adobe illustrator adobe photoshop adobe animator chearcter unity 3d vb. uygulamaları açabilse yeterli oyun oynamam. Önerilerinizi bekliyorum.
Geri