Arama sonuçları: *

• Users: Rovert
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Rovert

Bu parçaları alsam anakart yanar mı ?

Dostlar Selam msi'ın project zero serisini kullanıyorum ama intel soketli versiyon. Amd geçeceğim ve kasaya uyumlu olması adına tekrardan aynı serinin am5 soketli anakartına dönmeyi düşünüyorum. Bu işlemci bu anakartı yakar mı ? Soğutucu ise soğutabilir mi ? önerileriniz nelerdir
  2. Rovert

MSI MAG PANO M100R İÇİN DİKEY EKRAN KARTI TUTUCU ÖNERİSİ

Merhaba dostlar bu kasa için dikey ekran kartı tutucu almak istiyorum öneriniz nedir
  3. Rovert

Bu parçalar alınır mı ?

Merhaba dostlar uzun zamandır intel işlemci kullanıyorum ve pek memnun değilim amd sistem geçmeyi düşünüyoum sizce bu parçalar alınır mı ? güncel olarak 4070super i5 12400f işlemci kullanıyorum 750w msi güç kaynağım mevcut.
  4. Rovert

I7 14700kf alınır mı ?

Merhaba dostlar epeydir işlemci değiştiremeyi düşünüyorum güncel olarak kullandığım işlemci i5 12400f. 4070Super ekranı kartı kullanmaktayım ve pek besleyemiyor kartı açıksası. Genel olarak adobenin programlarını kullanarak iş yapıyorum photoshop affter effect gibi ama boş vakitlerdede oyun...
  5. Rovert

Windows %100 ram kullanıyor

Dostlar merhaba bir oyuna veya başka birşeye girip çıktığımda ram kendini full kullanıyor ve asla düşmüyor her seferinde res atmam gerekiyor. Çözümünü bilen var mı msconfigden windows hizmetlerini herşeyi kapadım ama normal değil bu
  6. Rovert

Bilgisayar boştayken fulle yakın ram kullanıyor

Bilgisayar boştayken 20gb üstü ram kullanıyor oyunlara girince 32de kalıyor
  7. Rovert

Steelseries Nova 5 mi Logitech G 733 mü ?

Merhaba ortalama 5-7k bütçem var sistemim beyaz setup o yüzden kulaklık beyaz arıyorum.Şuan kullandıgım kulaklık corsair void elite wireles ama hem ağır olduğu için hemde sarjı 16 saat gittiği için pek sevemedim extra olarak her equlazier ayarını denedim ama istediğim ses deneyimini...
  8. Rovert

I7 14700kf mi i5 14600kf mi ?

Merhaba 4070super kullanıyorum güncel işlemcim i5 12400f.Bu işlemciyle istediğim performansları alamıyorum alamamamda normal.Genel olarak photoshop affter efeckt ve premier pro kullanıyorum.İki işlemci oyun testlerinde birbirine yakın renderdada inanılmaz fark görmedim 5000tl civarında bir fiyat...
  9. Rovert

Discord Server afişime gif yüklerken boyut büyük hatası

Merhaba discord sunucuma gif yüklemek istiyorum boyutu 8mb olmasına rağmen kabul etmiyor sınır 10mb
  10. Rovert

Yardım 4070super siyah ekran sonrası hızlı fan dönmesi

Merhaba bugün oyun oynarken ekran siyah oldu ve ekran kartının fanları çok hızlı dönmeye başladı.Alalı 1 hafta herhangi bir sorun yaşamamıştım.4070super kullanıyorum.2li dönüştürücü güç pinleri ile kullanmaktayım birisi sanki çıkmış gibi geldi ve tekrar taktım.Bilgisayarı tekrar açtığımda oyuna...
  11. Rovert

Yardım Ekran kartı 145w'da çalışıyor

Merhaba ekran kartımı 3060dan 4070supere güncelledim.Ama sanki az walt çekiyor ve tam gücünü veremiyor gibi hissediyorum.Güç kaynağım msi 750w 80plus gold.Kablolarıda tam şekilde taktım eksik gözüken bir şey var mı ?
  12. Rovert

4070super ile drop sorunu

Merhaba fornitede belirttiğim ayarlarda bu sistemle 100fpsnin üzerine çıkamıyorum ve drop yiyorum.Önerdiğiniz ayar varsa yazabilirsiniz Msi 4070super gaming slim i5 12400f 16x2 6000mhz ram msi projeckt zero anakart
  13. Rovert

7700xt mi RTX4070super mi ?

Merhaba 3060dan 4070super veya rx7700xtye geçiş yapacağım 2.el alacağım rx7700xt 14000 temiz buldum 4070super msi gaming slim modelini 23kya temiz olarak buldum aradaki 8k fiyat farkına değer mi yatırımımı hangi karta yapayım ? işlemcim i5 12400f evet bir darboğaz elbet olacaktır ama onuda...
  14. Rovert

Pc kapanınca usb portlarının kapanmamasını istiyorum

Merhaba bilgisayarıma usb ile saat bağladım ama bilgisayarı kapatınca oda kapanıyor ve saat geri kalıyor.Eski anakartımı kullanırken bu sorun yoktu güncel anakartım msi projeckt zero 760m
  15. Rovert

RX 7700xt İ5 12400f Darboğaz olur mu

3060dan rx7700xtye geçeceğim i5 12400f ile darboğaz olur mu
  16. Rovert

Parçalar uyumlu mu ?

MSI B760M project Zero Intel. Patriot 16x2 GB Viper Elite 5 RGB EXPO 6000MHz CL42 DDR5 RAM. Arctic Liquid Freezer II sıvı soğutucu. MSI MAG pano 100R. ------------------------- RTX 3060 12 GB- Intel i5 12400F DeepCool 650W 80 Plus PSU Alttaki yazdıklarım şu anda elimde güncel olan parçalar.
  17. Rovert

MSI B760M Project Zero 14. Nesil işlemci Destekliyor mu ?

İki sitede farklı gösteriyor doğrusu nedir ona göre alıcam
  18. Rovert

MSI MAG PANO 100RMSI MAG PANO 100R ATX ALINIR MI ?

Merhaba piyasada matx versiyonu galiba kalmamış kalan yerlerdede uçuk fiyattan satılıyor.Bu kasaya matx zero anakart alsam küçük mü durur mu? Birde alt kısım için aynı fandan varsa link atabillir misiniz bulamadım...
  19. Rovert

Game Master F-7 Alınır mı ?

Merhaba bu kasa alınır mı ? https://www.trendyol.com/game-master/f-7-beyaz-7-rgb-fanli-atx-oyuncu-bilgisayar-kasasi-p-731152405?boutiqueId=61&merchantId=578303
  20. Rovert

Beyaz Akvaryum kasa önerebilir misiniz ?

Beyaz sisteme geçeceğim için beyaz akvaryum kasa önerisi istiyorum bütçe 3000-4000 arası. Birde uyumlu anakart önerirseniz çok sevinirim Psu olmasına gerek yok
Geri