Arama sonuçları: *

• Users: MEGRX
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. MEGRX

Klima ve Serinleme Çözümü Arıyorum

Odama klima almak veya taktırmak istiyorum fakat klimanın borularını geçirebileceğim bir duvar yok. Tek başına soğutabilen ekstra dışarı ünite takmak gerekmeyen 10 veya 13 metrekare gibi küçük bir bilgisayarlı odayı serinletebilecek kaliteli uzun ömürlü bir klima çözümü serinleme çözümü arıyorum.
  2. MEGRX

Kaplaması aşınan devre kartı nasıl ne ile onarılır?

Kullandığım bir devre kartının üzerindeki kaplama veya boya kalkmış ve devrenin üzerinden geçen yollar gözükmeye başlamış. Bunu nasıl ne ile kapatabilirim. Mechanic GY-UVH900 Anakart Bord Boyası buldum. Bu işe yarar mı?
  3. MEGRX

R5 5600G 3070 Ti sistemde oyunlar açılırken sesler cızırtı yapıyor

Oyunlar açılırken sesler cızırtı yapıyor. Oyun açıldıktan sonra çok az da olsa yine cızırtılı ses geliyor. Yeni ekran kartı ve işlemci aldıktan sonra bu sorunu yaşamaya başladım, sorun neden kaynaklı olabilir? Yeni temiz kurulum yaptım ve harici ses kartı kullanıyorum. Cızırtı hoparlör veya...
  4. MEGRX

Ryzen sistemime Windows 7 nasıl kurarım?

Ryzen sistemime Windows 7 kurup denemek istiyorum. Bu mümkün mü ve nasıl yapabilirim?
  5. MEGRX

6700 XT'li sistemde ekran gidip gelme sorunu

Sorun başlıktaki gibi. Eski kartım 1060 3GB idi ve 6700 XT ye geçiş yaptım. Ekranda gidip gelme sorunları yaşamaya başladım fakat oyunlarda hiçbir sıkıntı yaratmıyordu. İşletim sistemi 3 yıldır güncellenip hiç temiz kurulum yapışmamıştı, yeni format attım her şey eksiksiz ve sorunsuz yüklendi...
Geri